2009. július 11., szombat

Bátyám és én

Az események majdnem 10 évvel ezelőtt kezdődtek. Én akkor 17 éves múltam és egy vidéki város gimnáziumának végzős tanulója voltam. Korán önállóságra neveltek szüleim, mert a munkájukból kifolyólag sokat tartózkodtak külföldön, a bátyám pedig Budapesten volt egyetemista, így sokszor kellett egyedül töltenem napjaimat. A 2-3 kilogramm többletsúlyom, az általam még kifinomulatlannak vélt testem miatt visszahúzódó voltam, pedig a barátnőim szerint alkatom már egy igazi bombázóé volt - az anyukámtól örökölt kemény, 90-es labda formájú melleim meg vonzották a fiúk tekintetét. Kapcsolataim a fiúkkal viszont ezen visszafogottságom miatt gyorsan megszakadt, hisz a smárolásnál tovább nem engedtem őket tovább menni. Büszkén vállaltam, hogy akkor még szűz vagyok, ami miatt a fiúknak még izgatóbb lettem, de azért szenvedtem is tőle.


Egy péntek kora délutáni szerelmi csalódás utáni pityergésemben annyira beleéltem magam ebbe az önsajnálatba - tudva hogy szüleim egy hétig nem jönnek haza - hogy észre sem vettem a már 20 éves bátyám hazaérkezését. Összerezzentem, mikor vidáman berohant a szobámba, ő meg megdöbbent, hogy itatom az egereket.
- Húgi mi történt? Nagy baj van?- faggatott köszönés után azonnal. Zavaromban nem tudtam mit mondani, csak pityeregtem tovább. Mellém ült, magához húzott, puszit nyomott a fejem búbjára majd nyaggatni kezdett.
- Tündi! Ne légy buta. Jön a hétvége és te siránkozással akarod tölteni? Ha gondolod, megbeszéljük mi a bajod, tudod, mint régen - na! Ha máshogy nem tudok segíteni akkor segítek azzal, hogy meghallgatlak.
- Ari vagy bátyus, de nem hinném, hogy neked most egy hisztis csitri panaszáradatára van szükséged, inkább menj Zsókához, már egy hete nem találkoztatok - szipogtam a papírzsepibe és titkon irigykedtem Zsókára, a bátyám menyasszonyára, hogy neki milyen könnyű, hogy ilyen klassz hapsit sikerült kifognia.
- Tündi! Hát nagy lehet a baj a fejedben! Elfelejtetted, hogy már a múlt héten mondta, hogy a hétvégén nem jön haza?! Úgyhogy ha kell, minden időm a te panaszáradatodra tudom áldozni - mondta nagy mosollyal, majd ismét egy puszit nyomott az orrom hegyére, ami melegséggel töltött el, hogy ilyen jó bátyám van.
- Ja igen, emlékszem.. de akkor meg pihenj, tanulj és törődj magaddal mintsem egy ilyen kis liba nyafogását hallgasd.
- Ne ellenkezz velem te lány, mert apád helyett is apád leszek és elfenekellek, mint ő tette veled tízenjónéhány évvel ezelőtt, mikor hisztiztél a ruhád miatt. Emlékszel?- egy huncut mosoly futott át az arcán amiben egy kis gúny is volt.
- Jól van hagyjál már békén! Amúgy sem bírnád el a disznósúlyomat!- mosolyogtam már én is, de a szemem még könnyes volt.
- Na ne nézzél már olyan mimózának, hogy a pihe kis súlyoddal nem birkózom meg. Hány kiló is vagy,
45?
-De hülye vagy te! 45 hmm, hát jó is lenne! Nézz már rám!
170 centi magas vagyok és pár kilóval 55 felett! Nem csak te nőttél ám fel, hanem én is!
- Jól van, nem kell leharapni a fejem. Gyere le velem a konyhába, együnk valamit, mert éhes vagyok mint a farkas. Majd utána dumcsizunk, tudod, mint gyerekkorunkba a szoba sarkába bújva, hogy senki ne tudjon a mi kis titkainkról.. - aztán kézen fogott, felhúzott az ágyról, maga elé engedett és a fenekemre pacsizott egyet.
- Na - már nevettem én is, mert ez a pacsi állati jól esett.


Megmelegítettem a maradék rakott krumplit aztán a jénaiból kezdtük behabzsolni, hogy ki a gyorsabb, mint régen szoktuk. Közben meséltünk egymásnak az elmúlt héten történtekről és kezdtem feledni a bajom. Tisztára nyaltuk a tálat, megittunk majd egy liter teát és a nyelvünket öltögettük egymásra. A végén már röhögtünk egymáson. Mikor bekapcsoltam a mosogató gépet, megfogta a kezem és húzott a nappaliba.
- Gyere te nagy disznó most öntsd ki a lelked!
- Te szemét! Nem is vagyok disznó és már jobb a kedvem is.
- Nincs apelláta, jössz és kiöntöd a lelked.
- De komolyan semmi bajom, csak ... csak... - haraptam el a mondat végét.
- Csak?- nézett rám kérdőn és ellentmondást nem tűrően.
- Figyelj erről nehéz beszélni.. és pont neked a bátyámnak!?
- Mi van bankot raboltál? Kocsit loptál?
- Neeeemmmmmmm!
- Akkor csak női dolog lehet!
- Ahhaaa!
-Nem baj kezdj bele! Előttünk a délután, az este sőt az éjszaka is.


Még kérettem magam, de a végén vörös fejjel belekezdtem a mondókámba.
- Tudod olyan szerencsétlen vagyok, mert minden pasim repít, mint az atléták a diszkoszt és tudom is az okát, de nem vagyok képes változtatni... nem is nem képes inkább nincs bátorságom lépni.
- Mi a baj?- szúrta be a kérdést Zsolt.
- Mikor egy fiút megkedvelek, megszeretek sőt szerelmes is leszek bele.. sajnos a szexuális visszafogottságom miatt elveszítem.
- Mi a gond?- félszavakkal irányította a beszélgetést.
- Rövidebb hosszabb idő elteltével a fiúknak nem elég a sétálás, csókolózás és a mozi sötétjében a matatás, pettingezés. Többet akarnak.
- Ez a természetes! Ebben mi a probléma?
- HÁTTTT! Valahol már én is vágynám a más által adott élvezetet, de szégyellem a meztelenségem és félek a fiú látványától is, de ha ezen túl is lépnék, mit kezdenék egy meztelen fiúval és Ő mit kezdene velem.
- Tündi!... Látod az van amit mondtam - nemigen tudok neked segíteni ebben a gondodban, de már azt is látom, hogy ,,a csak beszéld ki" most neked nem segít. Hads gondolkozzam egy picit a zuhany alatt, mi is a megoldás aztán térjünk vissza erre egy fél óra múlva.
-Á nem! Hagyjuk a fenébe, ez nem a te dolgod!
-Nem nem! Első ötletem már a kútba is dobom, mert rajtad egy pornó nem segít, nálad már az alapoknál gondok vannak. Gondolkozom!- majd gondterhelten kimászott a fürdőbe.


Nem telt bele 20 perc és a bátyám vizesen, egy szál törölközőbe csavarva jött vissza, de a ráncok még a homlokán voltak. Én kigubbadt szemekkel, vörös fejjel bámultam rá, de őt nem zavarta, de miért is zavarta volna, 5-6 évvel ezelőtt még együtt fürödtünk, csak utána a szüleink nem engedték.
- Hugi! Nem jött jó ötlet a fejembe, de ... helló mi van veled nem láttál még? Kocsányon lóg a szemed... Basszus, hát te már tőlem is zavarba jössz?
- Hááátttt! Mit ne mondjak megváltoztál előnyödre és biz Isten jó irányba. Nem sok ilyen jó hapsi szaladgál manapság... Lehet irigykedem Zsókára? - és hangos erőltetett nevetéssel lepleztem zavarom.
- Megvan! Persze, hogy úgy kell kezdeni az ,,oktatásod", hogy a kúra első része a meztelenséghez való szoktatás lesz! Most azonnal vetkőzz bugyira és melltartóra, úgy beszélgetünk tovább! - mondta már csillogó szemekkel.
-Te lökött, hát nincs szemed! Néz már végig rajtam! Nem látod, hogy nincs is rajtam melltartó! - mondtam reflexből, de már bántam is, hisz a kezem a szám elé kaptam.


Zsolton volt most a csodálkozás és dülledt szemekkel vizsgálta a melleimet a pólón keresztül, zavaromban a bimbóim már szinte átszakították az anyagát! Nyelt vagy négyet a bátyám és jó egy perc után elcsukló hangon a szemét le sem véve a pólóról csak annyit nyögött.
- Hát akkor vetkőzz bugyira.
- Nem vagy te normális! Pont a bátyámnak mutogatom magam!
- Ühüm - volt csak a válasz.
Én felháborodottan tiltakoztam, de igazából már le akartam venni. Ő meg csak azt hajtogatta, hogyha már előtte a bátyám előtt szégyellem magam, akkor más idegen srác előtt hogy vetkőzök le? Tudtam hogy igaza van, és már kezdtem vágyni is rá, úgyhogy erőt vettem magamon. Hátat fordítottam neki majd letoltam a szabadidőnadrágom, a pólómból is kibújtam. Visszafordultam, kezem átfontam a mellem előtt, tenyeremmel próbáltam takarni a melleimet, de nem sok sikerrel álltam a bátyám előtt. Zavart, hogy nem szól hozzám és semmi nem történik és kezdtem magam kellemetlenül érezni, mire megtörte a csendet.
- Na látod nem is volt olyan nehéz. Hiába vagy a húgom, de be kell valljam, csodálatos tested van és bolondulni fognak érted a férfiak.. Közben elfordultam megint, és mivel háttal álltam neki és az arcom nem láthatta, elégedetten mosolyogtam. Megijedtem, mert hallottam feláll és nem tudtam mit akar, de csak elment mellettem és hátra se fordult, pedig azt hittem most már előlről is jó alaposan meg akar nézni, de ő csak elviharzott mellettem és annyit mondott.
- Jó sós volt ez a rakott krumpli, megyek iszok valamit! Jössz?- de meg sem várva a választ kiment.


Álltam egy darabig szerencsétlenül és csalódottan, mert azt hittem megoldást találunk a gondomra, de hát mit volt mit tenni lassan kimentem utána a konyhába. A kezemmel még takartam amit bírtam, nem sok sikerrel és láttam a bátyám az ajtónak háttal ül az asztalnál és martinit kortyolgat. Hátra sem nézet csak mondta két korty között.
- Ha kérsz te is gyere, hozz magadnak egy poharat.
Hát most gondban voltam. Ha pohár van a kezembe, hogy takarom magam? De nyeltem egy nagyot és kivettem egyet a szekrényből és a bátyámmal szembe ültem. Ő mintha semmi szokatlan nem lenne csak egy pillantást vetett rám, teliöntötte a poharam és csak annyit mondott.
- Fenékig a sikeredre.
Nem tudtam mit mondani, megittam az italt, de zavarom csak fokozódott hisz Zsolt úgy ült velem szembe mintha egy vasárnapi ebéden ülne a család és az egyetemről kezdett beszélni. Érdekelt a téma, hisz egy év múlva én is az akartam lenni és tátott szájjal hallgattam és kérdeztem olyan dolgokat ami érdekelt. Teleöntötte a poharam és furcsálltam hogy magának csak félig, de jól esett és mind meg is ittam. Még vagy öt percig beszélgettünk mikor egyszer csak elhallgatott, végigmért és csak annyit mondott.
- Azt a bugyikát is dobd csak le magadról - ekkor eszméltem csak rá, hogy szinte meztelenül diskuráltunk és fel sem tűnt és nem zavart, de azt azért már mégsem akartam, és egy merész csellel akartam kibújni az utasítása alól.
- Hahaha persze én pucérkodjak, te meg itt csücsülsz a törülköző takarásában - még be sem fejezhettem a mondatot, mert a bátyám felállt és egy laza mozdulattal ledobta magáról és visszaült a székre. A megdöbbenéstől meg sem tudtam figyelni a testét, meg persze merszem sem volt hozzá.
- Látod ennyi az egész! Nem szabad görcsölni akkor sem ha mással vagy. A koleszba is nagy melegben mindig pucér mindenki.. és úgy is alszunk, még télen is. Nem csinálunk gondot belőle, ha akár a gondnok lát meg minket, akár a takarító csajszi. A strandon is azok a pici rongydarabkák alig takarnak valamit és mégsem zavar.


Rájöttem hogy igaza van, az alkohol is dolgozott és felemeltem a fenekem és az asztal alatt letoltam a bugyimat. Tovább beszélgettünk, de a téma egyre sikamlósabb lett és egyre merészebben a szex felé terelődött. Főleg ő mesélt az elmúlt 2-3 évről, a hódításairól a Zsóka korszakig. Forrt a levegő és éreztem nedvesedik a puncim a témától. Tátott szájjal hallgattam az izgalmasabbnál izgalmasabb sztorikat.


Zsolt szokásához híven gondolatát félbehagyva az órára nézett és elcsodálkozva mondta:
- Húgi már több órája diskurálunk, vagyis inkább pofázok neked és a te gondod meg még nem oldottuk meg.
- Semmi gond, jó volt már megint diskurálni veled és bevallom élveztem is a beszélgetést!
- Csak nem úgy?- és kacsintott egyet.
- Hát... ez hadd maradjon az én titkom - mosolyodtam el.
- Na add a poharad ne hagyjuk meg a nedűt az üvegbe.. míg megiszogatjuk addig megbeszéljük a haditervet. Nem szóltam, csak tartottam a poharat és csurig is lett.
-Na akkor ezen a hétvégén a lakásban csak így meztelenül tartózkodhatunk és a téma is köztünk csak a szex lehet. Te kérdezel és én ha tudok válaszolok, de ne itt a konyhába, mert elültem a seggem. Gyere menjünk fel a szobámba - válaszomra se várva elindult, de oly sebesen, hogy csak a fenekét láttam és a golyóit a zacsekba a lába között csüngeni lépés közben.
Mire felértem már hanyagul az ágyán feküdt és az L alakban lévő rész maradék fekhelyére mutatott, hogy én oda üljek, feküdjek. Mivel az alkohol igen csak hatott jobbnak találtam a fekvést úgy, hogy a lábam az övére tettem. Csak feküdtünk az oldalunkon és egymás testét néztük hosszú ideig. Láttam nem hagyja hidegen a bátyámat se az elé tárulkozó látvány, azaz a testem, mert a férfiassága kezdett megdagadni. Mivel most már én is jobban mertem mustrálni picit csalódtam, mert Zsolt szerszáma nem volt oly szép, formás méretes mint a neten, az újságokban, meg a filmekben láttam, de így élőben és világosban ennek is örültem. Ő törte meg a csenget.
- Na jól megvizsgáltuk egymás testét.. most beszéljünk a te problémádról, hogy miért tartasz a
férfiaktól.
- Nem is tudom! Félek hogy csalódást okozok a férfiaknak a testem látványával.
- Te nagyon hülye vagy! Ez a test ... Hát nézz rám szinte harcképes lettem a látványodtól, pedig én nem a nőt nézem benned hanem a húgom - mondta komolyan és én elég bunkón reagáltam le, gondolkodás nélkül és nem törődve azzal, hogy esetleg megbántom.
- Azt látva ami a lábad között van hát nem nagyon van dicsekedni valód!
- Ezt már nevezem! Jól az ember pofájába vágod, hogy kicsi a farka! Köszi. De ezt te honnan is tudod?
- Jaj bocs nem úgy gondoltam, mert biztos nőne ha izgatnák - próbáltam menteni a helyzetet- én azokhoz viszonyítom amiket fotókon láttam, mert élőben így még nem láttam, csak éreztem a fiúk nadrágján keresztül, de az is csalóka tudom- magyarázkodtam, de Zsolt megkegyelmezett, mert kedvesen belevágott.
- Nem kell a rizsa! Ha harcra kész vagyok nekem is
van 17, és ahogy a mondás is tartja nem a méret számít, hanem hogy játékos legyen!
- És a tied játékos?- provokáltam.
- Ha nem a hugim lennél, mondanám hogy próbáld ki.

Erre nem tudtam válaszolni így ő kérdezett.
- Kérdem még egyszer miért félsz a férfiaktól? Ja és nem félek a szádtól és nem terelni akarom a szót az én farkam cikizéséről.
- Még egyszer bocs! Most mondd el te mi a véleményed rólam, mert félek a férfiak mit gondolnak rólam, lehet nem is tetszem nekik. Ne szólj még semmit, csak akkor ha megígéred az igazat mondod még ha az fájni is fog nekem.


Vártam, de a bátyám csak vizsgált és bizony tényleg egyre méretesebb lett a szerszámja. Percek múlva törte csak meg a csendet.
- Próbállak más szemmel nézni, úgy mint egy nőt. A hajad dús és koronába fogja a baba arcocskádat, min a két huncut szemed mindig mosolyog. Orrod piszesége és a két kis gödröcske kihangsúlyoza a szádat, mire nemes egyszerűséggel csak azt mondanám: igazi szopós formája van. A nyakad bársonyos bőre hívogatja a férfi ajkakat egy csókra és éke a vállaidnak. Derekad mint egy nádszál és csípőd kellemesen szélesedik. Feneked most nem látom, de olyan harapnian hívogató, igaz kicsit ledolgozhatnál belőle, de legalább is izmosíthatnád. Combod kecses és nem elefántlábra hasonlít, hanem szépen vékonyodik a térdedig, de ezt is lehetne edzeni egy kicsit. A térded és a lábszárad kecses őzikére hasonlít. A bokád kecses, szabályos, nem kiugró. A lábujjaid formásak, ívesen rövidülnek és nincs gumó a lábadon. Utoljára az erogénzónáidat hagytam. Melled látszatra kemény és labda formájú, mint az anyáé, de a te bimbóid kecsesen állnak rajta, a tízforintos nagyságú udvar pedig igencsak hívogató szopogatásra. A puncid pamacsa pont jó, nem túl szőrös de nem is csupasz, amit én nem szeretek. Pont jó, mert ahogy most van, úgy adja ki a domborulatát, sejtelmesen látni a vágatban azokat a csodás ajkakat és... A lényeg, hogy igazán izgató vagy és nem csodálkozom, hogy a fiúid mind fogdosni akarnak és szexuális aktust kezdeményeznek veled - fejezte be hosszú és viccelődőn dicsérő monológját.


Én próbáltam válaszolni, de nem tudtam hirtelen mire is reagáljak, így picit csak hallgattam és néztem az akkora már remegő, teljes nagyságában meredező bátyám farkát.
- Zsolt most hadd válaszoljak és csak akkor válaszolj ha befejeztem mondókámat. ... A tornán én is sokat gondolkoztam és vettem is erobik kazettát és ezzel fogom erősíteni a fenekem és a combom, így a zsírréteg talán leég róluk. Azt hiszem ez volt amit kifogásoltál rajtam és a többi bókot köszönöm és ... és ... és ha akarod ellenőrizd a cicim keménységét és ha máshogy nem tapogass meg odalenn..
- Te lány! Hát kínozzál csak! Figyelj férfi vagyok! És lassan egy hete nem elégültem ki. Te meg egy jó nő vagy, és már meg akarlak dugni, de mégiscsak a húgom..
- Mert ha nem a húgod lennék?- kacérkodtam.
- Biz Isten neked esnék ..., de legalábbis élnék a felkínált lehetőséggel.
Mivel eléggé beizgultam én is és akkor nem beszéltem a martiniről sem, én is izgatottam folytattam.
- Látom már tényleg kezd a szerszámod emberes lenni. Ha nem a bátyám lennél biz megérinteném én is. De igazad van ezt a beszélgetést fejezzük be.. Vagy tudod mit? Gyere, borotváljuk együtt a puncimat. Ami kevés változtatást szükségesnek tartasz - ezt kibúvóként mondtam, hogy érjen végre hozzám!
- Oké gyere a fürdőbe, irányítlak.
Lementünk és utasítgatni kezdett.
- Zsóka mindig a kád szélére ül, lavórt vesz a lába közé, meleg vízzel és úgy csinálja.
- Oké! Én is így teszek. De közben mondd mit tegyek.
- Itt a kisolló, vágd le attól függően hol nem akarod és a maradékot milyen nagyra akarod.
Ez a része ment is és behajoltam magamnak, majd szakszerűen kihúztam a göndörödő szőröket és majdnem tőbe lenyisszantottam. Úgy gondoltam én is csak fent hagyok szőrt, mint ahogy a bátyámnak van csak nem vízszintesen, Hitler bajuszosan, hanem a vágatommal folytatólagosan.
Ahogy feltekintek, látom a bátyám húzgálja a bőrt a farkán, de hirtelen elengedi és zavartan fordul apa borotválkozó habjáért és a borotvájáért.
- Olyan izgató volt ahogy masztiztál!- néztem a zavart szemébe.
- Az az izgató, ahogy foglalatoskodtál a puncid körül, de most inkább fújd be habbal, kend szét az ujjacskáddal és kezdd megborotválni. Szó nélkül követni akartam az utasítását, de visszahúzta a habot.
- Tegyél papírtörölközőt a vágatodba, hogy ne teljen meg habbal.
Betettem és kezdtem fújni, mitől bizsergett a fenekem, olyan izgató volt a hideg hab csapódása. Már hátracsapott fejjel kentem szét a habot és óriási önuralom és a bátyám jelenléte kellett, hogy ne kezdjem simogatni magamat. Zsolt szólt rám remegő, de ingerült hangon.
- Elég lesz már az izgatásomból! Legyünk túl rajta és had menjek!- és kezembe adta a borotvát.
Zavartan nézegettem és próbáltam elképzelni, hogy is csináljam. Zsolton éreztem a türelmetlenséget.
- Gyorsabban nem lehetne?
- Ha oly okos vagy, mutasd meg hogy csináljam! - és földhöz vágtam a borotvát.
Ingerülten felvette, elém térdelt és bal kézzel a nagyajkamnál félrehúzta a bőrt amitől áramütésszerű érzés haladt át a testemen és kéjesen nyögtem fel. Zsolt rám nézett már kedvesebben, és huncut kacsintás kíséretében cukkolt.
- Ne hogy itt élvezz el nekem az érintésemtől!- és szakszerűen borotválta aszerint ahogy mondtam, hol hagyjon csíkot.


Mikor végigsimított, ellenőrzésképpen, egymás ellen sóhajtoztunk. Elmentem zuhizni, persze hideg vízzel, hogy csillapodjon a szexuális vágyam. Közben hallottam a bátyám is a zuhany alá állt az emeleten, szerintem ő is ilyen megfontolásból.
Mire lecsillapodtam ő ismét a régi helyén feküdt egy üveg sör társaságában és az én helyemnél is volt egy üveg. A zuhany ellenére is igencsak ácsingózott a bátyám szerszáma.


Sörözgetés helyett a bátyám kezdte a beszélgetést.
- Na akkor már tudod, kívánatos vagy a férfiaknak. Szégyellem magam, hogy a fürdőben nem tudtam türtőztetni magam, de ez is az igazam bizonyítja, hogy a saját húgomra begerjedek. Most próbáljunk tovább lépni! Mi még a gondod?
- Oké én is bevallom - kezd érdekelni a szex és én is beindultam tőled.. és már tudom más hapsi is elérné ezt, de utána mi következne? Ne mondd hogy nézzek meg egy filmet, mert az nem támpont, ott egyből egymásnak esnek.. Mesélnél erről? Mit csinálna a srác és mit én? Ki kezdeményezzen, mit csináljon?
- Ez mindig máshogy történik, de egy sablont el tudok mondani! Ha valami érdekel szólj közbe kérdezz.
- Ok kezdj bele!
- A randin természetesnek kell mutatkoznod mint nőnek, és a kezdeményezést úgy kell irányítanod, hogy a férfi azt higgye mindent Ő csinál. Csókolózás az első és mikor a srác matatni kezd kezdj Te is, és ha neked nem elég gyors a tempó kezdd el vetkőztetni te, de felülről és fokozatosan haladj lefelé. Erre már ő is akcióba lép és viszontvetkőztet, ha meg mulya, mint eddig te voltál vagy vezesd a kezét a ruhád alá, vagy egyszerűen dobáld le a ruhád. Ha neked kell kezdeményezni csókolgasd a nyakát, mellét és simogasd az alhasát és néha érj a faszához. Majd add át neki a terepet. Add a szájába a melled és cumiztasd, de ezt már a férfi ösztönösen fogja csinálni. Után... - itt beleszóltam.
- Milyen lesz az nekem mikor a szájába veszi a bimbómat? Olyan mint mikor magamnak csinálom?
- Mi van? Mit csinálsz magadnak?- kérdezte, de én válasz helyett megemeltem a bal mellem a fejem felé a hajtottam és a nyelvemmel köröztem a bimbómon.
- Te ez nagyon király, de hagyd inkább abba mielőtt eldurran a farkam - vazze! - és közbe kajánul vigyorgott.
- Oké, de ha a srác csinálja az is ilyen érzés? - mosolyogtam vissza.
- Figyi nem tudom az NEKED milyen érzés, de hagyd abba különben rádugrok és megkúrlak!
- Jójó.. Bár nem is biztos, hogy ellenemre lenne.
- Még pár ilyen műsor és megszólalás és együtt folytatjuk.. Addig is nyugi hugicám! Ha hagyod, hogy befejezzem a végére bölcsebb leszel. Ő haladni fog, elidőzik combod tövénél egyre közelebb a vágatodhoz. Aztán játszadozik veled, akár lefetyel mint egy kutya.. Ha ügyes megdug a nyelvével, de a csúcsra a csiklód nyalásával szívásával, ha eléggé kidudorodik a fogával ingerléssel juttat el. Azaz orgazmus csak ám az igazi... - folytatta volna, de ismét belevágtam.
- És én mit fogok érezni mikor nyalja a pinusomat.
- Figyelj Tündi! Én azt honnan tudjam!
- És mivel háláljam meg ezt az orgazmust a fiúnak?
- Szopd le. De folytatnám ám, ha nem szólnál bele mindig.- hőbörgött, de nem haraggal. Ha lecsillapodott az orgazmusod, ülj fel és csókold meg köszönésképpen a srácot, ezzel megízlelheted a nedveidet is ami keveredett a nyálával, ha a szájába élveztél. A csókból kibontakozva döntsd a hátára és apró csókokkal borítsd be a testét, elidőzve a bimbónál. Ha szereti a vadságot haraphatod jól beszívhatod, de figyelj ne sok vércsókot rakj a testére. Az nem biztos, hogy dicsőség az ő köreiben. Ha inkább romantikus alkat a csávó akkor ne is próbálkozz a harapással, mert lelombozod az erőszakossággal. Ha elérsz a farkához ne bukj rá azonnal. Csókolgasd körbe az addigra merev szerszámot, de ne csak ott időzz, haladj a heréihez is.. Finom puszikkal borítsd, majd ismét a farokra koncentrálj húzd le a bőrt... - látta bele akarok vágni erre kedvesen csittegett. - Csíííííííííí ... ha lehúztad a bőrt, fogd a tövénél marokra és mint a fagyit a makkját kezd kinyújtott, nyálas nyelvvel nyalni. Erre a fiú agya berobban és ő fogja a szádba nyomni a szerszámot. Figyelj rá, ne érintsd a fogaddal előszörre, mert az fáj, hanem az ajkaddal enyhén szorítva bólogass a szerszámján és egyre jobban vedd a szájába a szerszámot. Közben a nyelved se lazsáljon járjon a szádba és nyalogasd a makkját. Ekkor gyorsíts és már a kezed is mozgasd. Figyeld a fiú légzését és ha már zilál, nyögdécsel készül a lavina kitörésére. Ha engeded a szádba, koncentrálj nehogy levegő vételkor jöjjön az első adag, mert fulladozni kezdesz, ha pedig nem engeded a szádba akkor időbe vedd ki a szádból... - itt már nem bírtam tovább és közbevágtam.
- Milyen szopni a faszt? Milyen az íze a gecinek? Jaj Zsolt...
- Már mondtam ilyeneket én nem tudhatok! Egyet tanácsolhatok ... próbáld ki.
- Hát pont ez az! Annyira beindultam, hogy nekem most azonnal kell egy hapsi, akivel ezt kipróbálhatom ... Zsolt ... ne csak szóban taníts ... mutasd meg kérlek. Soha nem hittem, hogy ezt én ki tudom mondani, de az izgalom és az alkohol bizony kihozta belőlem. Akartam. Furcsán félrenézett, majd azt mondta, hogy ő ezt nem is hallotta meg.

-Légyszi, légyszi, légyszi!- könyörögtem és kezdtem felé mászni.
Zsolt kidülledt szemekkel nézte, ahogy csüngött a mellem és izgatóan egymáshoz ütődött és nagyokat nyelt. Én csak másztam tovább és a térdére és sarkamra ültem és a merev szerszámját a mutató ujjammal megérintettem és kis köröket írtam le vele. Majd két ujjammal csináltam, végül marokra fogva húzgáltam a kezem rajta, de a bőrt még nem húztam le.
-Te... -kezdte volna a bátyám, de a szájára tapadtam és a nyelvemmel játszottam a szájában. Előbb csak tűrte, majd egy hirtelen mozdulattal átkarolt magára húzott és vad csókolózásba kezdtünk. Véget nem érő nyelvcsatát folytattunk, de egyre finomabban érzékien és Zsolt keze már nem feszített magához hanem simogatta a hátam, nyakam fenekem, combjaimat. Óvatosan a hátamra fordított, majd egy szájrapuszival elvált és a fülem kezdte puszilgatni harapdosni. Bizseregtem az élvezettől és éreztem szinte csepeg a puncim. Szinte bénának éreztem magam nem volt kedvem megmozdulni féltem a bátyám abbahagyja a testem kényeztetését. Már a vállaimon is túl volt és a két kezével a melleim közé szorította a fejét és úgy csókolta a völgyet. Lassan a szorítás engedett és hirtelen váltással a bimbóim kezdte az ujjai hegyével érintve simogatni és a nyelvével körkörösen haladt felfelé a mellemen a bimbóm felé és ezekben a pillanatokban rám tört az első orgazmusom ami tényleg össze sem volt hasonlítható a masztizás közbenivel. Már zsibbadtan feküdtem és elterültem mint egy béka, de az izgalmam az orgazmus ellenére sem csillapodott. Már a bátyám nyalogatta a bimbóudvart és néha bekapta a hegyes bimbóimat és szívott rajtuk, majd éppen hogy csak a nyelvével kényeztette, de a következő pillanatban megfogta a fogával ráharapott annyira, hogy még ne fájjon, de szinte leszakította. Ezt a játokot a másik mellemmel is eljátszotta. Haladt utána lefelé a nyelvével, de a kezei maradtak a mellemen és az ő mellkasa pedig már a lábam között ingerelte a puncimat. Leért a puncimhoz és előbb kívülről, majd belülről nyalogatta, nyelvével játszott a csiklómmal. Már két orgazmuson voltam túl mikor az egyik ujját betolta a puncimba és éreztem elérte a szűzhártyámat. Akkor ott azt sem bántam volna, ha az ujjától vesztem el, de nem: visszább húzta, játszott előtte belűlről, közben egyfolytában a csiklóm szopogatta. Úgy tört rám az orgazmus, hogy testem hídba feszült és már nem bírtam sikítottam, nyögtem az élvezettől és éreztem a bátyám is egyre jobban zihál és hörög majd mint egy fatuskó a hasamra ejti a fejét és két percig csak szuszogtunk együtt. Én törtem meg a csendet.
- Zsolt ez állati jó volt.. és örök hálám.. hogy ezt megmutattad nekem, de szeretném ha te is..
- Hugi! Az amit mi most tettünk talán megbocsáthatatlan bűn, de bevallom, kurvajó volt. És most elárulok egy titkot. Már 17 évesen is, mikor te még csak 14 voltál és én szűz, álmodoztam, hogy egyszer kalandom legyen veled ...Most beteljesült és talán még folytatni is fogjuk..
- Zsolt! Szeretném még érezni milyen egy faszt szopni és milyen ha egy férfi az én közreműködésemmel élvez el. Hálám jeléül. Gyerünk!
-Tündi! Nem tudom - én akarom, de te? Biztos? - mondta és hallgattunk, de az agyam járt, mert tudtam hogy ÉN le akarom szopni őt és MOST akarom leszopni.
- Nem érdekel, biztos. Felőlem most meg is erőszakolhatnál, élvezném és akarom. De ha nem, akkor elmondom Zsókának. Na mit szólsz? Leszophatlak már? - évődtem.
-Hejhej! - mosoly terült szét az arcán, de miután elgondolkozott folytatta - bizony rossz fényt vetne ez a dolog mindkettőnkre, ha kitudódna és ráadásul én vesztenék többet.. ha Zsóka fülébe jutna.. így alávetem magam a ZSAROLÁSODNAK és jól megszopatlak. Na mit szólsz?


Csak bólintottam és hajoltam volna az ölébe, de a bátyám útközben megtartotta a fejem adott egy szájra puszit és csendben mondta.
- Vigyázz, mert majd visszazsarolok. Ahogy az én farkam nem ússza meg a te szádat, a te puncid se ússza meg sokáig az én faszom..

1 megjegyzés: