2009. július 14., kedd

Négyesben otthon

Szeretnék egy kis történetet elmesélni, ami velem történt meg három éve.

Amikor ez az eset történt én Gabi 16 éves 170 cm magas a barátom Péter 19 éves 178 cm magas, nekem van egy öcsém Zoltán aki egy évvel fiatalabb nálam a barátomnak meg van egy 14 és fél éves húga Emese. A barátommal közel 5 hónapja járunk, de még nem feküdtünk le egymással.

Egyik alkalommal én beteg voltam, emiatt otthon maradtam, a szüleim dolgozni voltak az öcsém pedig iskolába. Én reggel kilenc körül keltem, elmentem lezuhanyozni de nem öltöztem fel hanem visszavetem a pizsamámat és egy fürdőköpenyt. Ezután megreggeliztem.

Mivel egyedül voltam otthon és tanulni nem volt kedvem elkezdtem internetezni, már kb. egy órája chat-eltem mikor eszembe jutott a barátom. Gondoltam egyet majd felhívtam és mondtam neki hogy ha van kedve jöjjön át, mert egyedül vagyok és unatkozok.

Egyszer csengetnek, kinyitom az ajtót a barátom jött. Behívtam majd felmentünk a szobámba, mikor beértünk én visszafeküdtem, o levette a kabátját és az ágyam szélére ült majd elkezdtünk beszélgetni. Néhány perc múlva mondta hogy hozott egy filmet és hogy nem-e nézzük meg, én mondtam hogy jó. Bekapcsoltuk a dvd-t , o ekkor mondta hogy ez egy pornófilm én meg mondtam hogy nem baj. A film címét már nem tudom de elég jó volt mert volt története is.
Még csak pár perce ment a film, de mi már összebújva néztük. Elkezdett pizsamán keresztül simogatni először csak a hátam majd a lábam közben végig csókolóztunk. Ezután elkezdte kigombolni a pizsamám ekkor előbukkant a nem túl nagy de formás mellem, majd elkezdte érzékien simogatni én nem ellenkeztem mivel nagyon jól esett. Kis idő múlva levette a pizsama alsómat is már csak a tanga maradt rajtam, ezután én kezdtem el ot vetkőztetni. Már rajta is csak az alsónadrág volt, ekkor felém fordult és megkérdezte hogy akarom-e. Én igent mondtam.

Erre o gyengéden tovább simogatott, egyre közelebb a nunimhoz. Mikor odaért lassan levette a bugyim ami már nedves volt az izgalomtól, ekkor látta először a nunim ami teljesen csupaszra volt borotválva csak egy kis csík volt meghagyva. Elkezdte kezével majd nyelvével izgatni a csiklóm kis idő múlva megkért hogy én is izgassam. Óvatosan kivettem már ágaskodó akkor még 18cm-es faszát és elkezdtem izgatni, aminek hatására nagyobb 21 cm-es és keményebb lett.
Ekkor o hanyat fektetett úgy hogy a fenekem az ágy széléhez esett, majd óvatosan behatolt a nunimba, majd kis idő múlva pózt váltottunk. Már kb. 15 perce szeretkeztünk mikor megkérdezte hogy bedughatja e a másikba , én erre azt mondtam neki hogy ne haragudjon de még nem akarom majd máskor meg elég nagy is. Erre azt felelte hogy nem haragszik és megért , meg hogy szavamon fog, majd tovább szeretkeztünk. Mivel nagyon elment az idő be kellet fejeznünk.

Így teltek a beteg napjaim. Egyik nap tanítási szünet volt az iskolába, ezért otthon maradt az öcsém is. Mivel megint együtt akartam vele lenni, ezért kitaláltam hogy hozza át a húgát is és majd filmeket nézünk.

Így is történt. Ahogy megbeszéltük hozott filmeket köztük egy pornót is.
Mikor megérkeztek bementünk a szobámba és elkezdtünk nézni egy vígjátékot, mikor már majdnem vége volt a filmnek a barátom kihívott a szobából és azt mondta hogy szeretkezni akar velem. Mondtam hogy én is szeretnék de itt vannak, erre ő azt felelte mi lenne ha megtanítanánk őket, én először egy kicsit haboztam de belementem és mondtam lesz ami lesz.
Mire visszatértünk már vége volt a filmnek. Odamentem és kicseréltem a lemezt majd el indítottam és néztem milyen lesz a reakció, majd leültem a barátom mellé.

Mi elkezdtük simogatni egymást, de továbbra is őket figyeltük. Kb. 5 perc múlva gondoltam egyet és az öcsém felé fordultam és elkezdtem simogatni de csak ruhán keresztül, mégis meg lett az eredménye elkezdett a nadrágja dudorodni. Eközben a barátom se tétlenkedett. Kis tapizás után a barátom azt mondta mi volna ha levetkőznénk. Így is lett. Ott álltunk már majdnem teljesen meztelenül, már csak fehérnemű volt rajtunk. Ezután én továbbra is az öcsémmel foglalkoztam, levettem róla az alsót és elkezdtem szopni, ettől elégé megnőtt. Közben Péter is teljesen levetkőztette a húgát, a melle elég kicsi volt de formás a nunija meg teljesen csupasz, majd elkezdte izgatni a nuniját.

Már eltelt egy kis idő és helyet cseréltünk az öcsém engem izgatott , a barátomat meg a húga szopta. Majd én az öcsémet hátradöntöttem az ágyon és beleültem a már ágaskodó hímtagba, egy idő után pózt váltottunk és én feküdtem hanyat így szeretkezünk tovább. Már én egyszer elmentem de az öcsém még bírta és arra gondoltam mi lenne ha kipróbálnám a popsiba is, mivel az öcsémnek kisebb volt a férfiassága és így hátha nem fáj annyira. Mondtam neki hogy a másik lyukba is dugja be, egy kicsit nehezen ment be meg fájt is de utána már könnyen csúszkált ki-be teljesen tövig. Nem is kellet sokáig mozogni és beleélvezett a fenekembe.

Közben Péter a húgát hanyat fektette széttette a lábát és óvatosan behatolt a nunijába először csak egy kicsit dugta be majd egyre beljebb. A húgénak se kellett sok és hangosan elélvezett, mivel még a barátom is bírta és nagyon akart már popsiba kefélni. Megkérdezte a húgát hogy mit szól hozzá, ő elsőre igent mondott de mondta hogy nagyon óvatosan mert elég nagy. Mondta a húgának hogy térdeljen az ágy mellé és hasaljon rá, o mögé térdepelt és először elkezdte ujjazni. Először egy majd két ujjal ezután odaillesztette a férfiasságát a nyíláshoz és óvatosan elkezdte nyomni befelé, a húga egy nagyot jajdult ezért megállt. Majd mivel a fájás megszünt kérte hogy fojtassa tovább így hát tovább tolta befelé már majdnem tövig benne volt és elkezdte ki-be tolni és nemsokára telepumpálta a fenekét ondóval.

Ezután lassan felöltöztünk és megbeszéltük hogy ez köztünk marad és ha lehet máskor is össze jövünk.

1 megjegyzés:

  1. Elismerésem csak reménykedem,hogy sikerűlt azóta többször megismételni.!

    VálaszTörlés