2009. július 25., szombat

Keresztanyu

13 éves kissrác lehetem, amikor egyszer meglátogattam keresztanyámat, aki már évek óta egyedül élt és nem volt gyereke sem, így én voltam a kedvence a családban. Régebben gyakran feljártam hozzá, mert nagyon szeretett, folyton kényeztetett, ajnározott és vitt magával mindenhová. Ahogy nagyobb lettem, ritkultak a találkozások, így amikor ez a dolog történt, már vagy egy fél éve nem láttam. Engem pont akkortájt kezdett el érdekelni a szex és már a női test puszta gondolatától is merevedésem lett. Azelőtt sohasem gondoltam rá úgy, mint nőre, de a helyzet azóta alaposan megváltozott, így aztán, mikor ajtót nyitott, rögtön megakadt a szemem hatalmas, kerek mellein és ahogy bementünk, végig formás lábait és ringó fenekét bámultam.
Keresztanyám 40 év körüli, jó húsban lévő nő volt és a könnyű kis otthonka nem sokat takart bájaiból. Nem volt rajta melltartó és az áttetsző ruhán keresztül remekül kirajzolódtak súlyos, kerek mellei. Amikor leültetett maga mellé, hogy meséljek, mi van velem, a rövid kis ruha combja közepéig sem ért. Miközben nyökögtem magamról valamit, megpróbáltam nem folyton a lábait bámulni, de nem nagyon sikerült..
Nagyon szép lábai voltak és irtózatosan szexi combjai, aminek sajnos a farkam örült a legjobban. Pár perc beszélgetés után már teljes merevedésem volt. Keresztanyám is mesélt magáról, mondta, hogy sokat van egyedül és csak nagyon ritkán látogatja meg valaki. Tudtam, hogy emiatt már régóta iszik és most is sejtettem nevetgélős hangulatából, mozdulataiból, hogy túl van már néhány pohárkán.
Bevallom őszintén, hogy eljátszottam a gondolattal, hogy egy ilyen korosodó, de még jó nő, aki bizonyára férfihiányban szenved és ráadásul be is van csiccsentve, vajon mit szólna hozzá, ha megtudná, hogy egy merev fasz ágaskodik tőle pár centire. Aztán elhessegettem magamtól a gondolatot és kissé el is szégyelltem magam, hiszen mégis csak a keresztanyámról van szó. Megpróbáltam lehiggadni.
Volt valami a viselkedésében, ami viszont azt sugallta, hogy az ő fejében is hasonló gondolatok játszódhatnak rólam, mert amióta ott voltam nála, elég furcsa szemmel méregetett és agyba - főbe dicsért, hogy milyen szép nagy fiú lettem, meg milyen csinos, kész férfi vagyok, meg hasonlók. Nyilvánvalóan meglepődött, hogy nem az a kiskölyök vagyok már, akit utoljára látott, hanem egy magas, jó kiállású kamasz.
Miközben elárasztott hízelgő szavaival, egyik kezével arcomat, hajamat cirógatta, a másikkal pedig egyszer - kétszer érzékien végigsimogatta combomat. Bár nagyon jó érzés volt, kicsit zavarba is jöttem miatta. Ezalatt ugyan próbáltam megállni, hogy ne nézzek a "veszélyes helyekre" és ne gondoljak "olyanokat", de sajnos nem volt esélyem..
Alig fedett combjai karnyújtásnyira fénylettek előttem, dús keblei csábítóan emelkedtek és süllyedtek a vékony ruha alatt. Lassan ismét elöntött az a forró, furcsa érzés és csakhamar tudatára ébredtem annak, hogy saját kereszt - anyám testét bámulom. Ettől azonban csak még inkább begerjedtem. Ahogy egyre jobban felém fordult, lábai mind inkább szétnyitlak és a mesés alagút végéről egyszer csak kivillant világos bugyija. Nem hittem el, hogy még mindig nem vette észre, hogy milyen szemeket meresztek rá. Annyira feltűnő volt, hogy szinte sosem nézek a szemébe, mert tekintetemmel egyre csak az alakját, bő dekoltázsát stírölöm és állandóan rövid ruhája alá leskelődök, hogy kezdtem azt hinni, direkt élvezi és ezért engedi, hogy csináljam. Minden esetre ő csak cirógatott tovább, mosolygott és hízelgett nekem kedvesen. Már nem hallottam, hogy mit gagyarászik, mert belém hasított a felismerés, hogy combomat simogató kezével mindjárt bele fog ütközni merevedő farkamba. Mielőtt bármit tehettem volna, így is történt. A keze hozzáért a nadrágomon keletkezett dombocskához, kicsit megtorpant, majd felsiklott rá.
- Ó, milyen nagy fiú már valaki! mondta mélyen búgó hangon és rám nézett fátyolos tekintettel.
Ahelyett, hogy abba hagyta volna a dolgot és balhét csapott volna, hogy mit képzelek, meg nem szégyellem magam satöbbi, folytatta a mozdulatot és mostantól már csak nadrágom púpján mozgatta le - föl érzéki ujjait. Legnagyobb meglepetésemre meg sem tudtam mozdulni, nem tiltakoztam, nem ellenkeztem, nem szóltam egy szót sem, csak döbbenten figyeltem az eseményeket. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy inkább élveztem a dolgot, mintsem ellenemre lett volna, sőt!
Később egyre csodálatosabb érzések váltot - ták fel aggodalmamat.
- Nicsak, nicsak! Valakinek nagyon áll ám a kukija! Talán csak nem öreg keresztanyád izgatott fel ennyire? kérdezte. Nem olyan kérdés volt ez, amire válaszolni kellett, de amúgy sem tudtam volna megszólalni. A beállt csendet ismét ő törte meg.
- Felizgatott a testem, mi? Kívánsz engem, te kis rosszcsont, ugye? Na gyere, megkapod, amire vágysz. mondta, és minden szavából érződött, hogy legalább annyira fel van izgulva, mint én. Ahogy egyre jobban belemelegedett a dologba, úgy egyre erősebben és gyorsabban markolászta nadrágomat.
- Na mire vársz? Mutasd meg nekem azt a kemény, nagy kukikádat! suttogta és ügyes mozdulatokkal lehúzta cipzáromat, aztán két kézzel valahogy sikerült kiszabadítania alsógatyámból a cövekként álló farkamat. Ami ezután következett, az minden képzeletemet felülmúlta.
Akkor még szinte semmit nem tudtam a szexről, így fogalmam sem volt róla, hogy mi történik velem. Hirtelen a lélegzetem is elállt, amikor keresztanyám ráhajolt és szájába vette lüktető pöcsömet. Életemben nem tapasztaltam ehhez foghatóan izgató dolgot. Keresztanyukám bő nyállal, teli torokból szopta a faszomat és az egész annyira kéjes, csodálatos látvány és érzés volt, hogy agyamra vörös köd ereszkedett. Azt kívántam, bárcsak sohasem hagy - ná abba, amit csinál.
Ütemesen fel - le mozgó fejéről tekintetemet lassan végigfuttattam félig fekvő helyzetben lévő testén, kerek, szexi vállain, csábos derekán, pompás fenekén, izmos combjain, kidolgozott vádlijain. Szemem útvonalát ezután kezem is követte. Végigsimogattam őt kissé remegő kezemmel, a visszafelé vezető úton azonban már nem jöttem végig, mert kezem ösztönös mozdulattal az otthonka alá csusszant. Feszes, forró, bársonyos combok fogadtak a ruha alatt és egy leheletnyi, selymes tapintású bugyi, ami nem sokáig állt ellen ügyetlenül keresgélő ujjaimnak. Egy, szinte teljesen szőrtelen, forró, nedves dombocskát érintettem meg és az érintésre keresztanyám halk sóhajtással reagált.
Ezen felbátorodtam kissé, és kezem többé el nem mozdult arról a helyről. Éreztem, hogy a kitartó foglalkozás hatására minden egyre nedvesebbé válik és ujjaim váratlanul egy lucskos, meleg, sikamlós résben találták magukat. Ahogyan kettő, majd három ujjamat egyre gyorsabban és mélyebben dugdostam a résbe, keresztanyám mocorogni, csípőjével pedig körözni kezdett és néha halkan nyögdécselt is hozzá. Lassan tudatára ébredtem annak, hogy kezem a pinájában matat, ő meg a faszomat szopja és a mámoros gondolattól, valamint a közben érzett kéjes érzésektől egyre inkább elveszítettem a józan eszemet.
Sok filozofálásra azonban nem maradt idő, mert keresztanyukám váratlanul felállt, egy mozdulattal letolta bugyiját és nekem háttal fordulva lassan az ölembe tolatott. Semmit sem tehettem, hogy megakadályozhassam a dolgot, de megmondom őszintén, nem is akartam. Egyik kezével maga alá nyúlva ügyesen beleigazította álló dákómat a puncijába és nagyon lassú mozdulattal beleereszkedett.
Mikor péniszem már tövig benne volt, izmai megfeszültek, teste kissé megvonaglott és egy hangos, élvezetteljes nyögést hallatott.
- Úuuhhhaaahhh! sikította, majd előbb lassan, később egyre gyorsabb tempóban elkezdte meglovagolni betonkeményre duzzadt szerszámomat. Nyögdécselése és sóhajtozása felvette mozgásának ritmusát, amitől az egész még izgatóbb és ép ésszel fel nem foghatóan csodálatos élmény volt számomra.
Mivel ruháját a másik kezével végig felhúzva tartotta, kerek feneke őrületbe ejtő látványt nyújtott, ahogyan a farkamon lovagolt. Az egész pár percig tarthatott csupán, de életem legfantasztikusabb élményét jelentette. Keresztanyám fáradhatatlanul dolgozott rajtam és közben néha gyönyörtől eltorzult hangon kiáltozott.
- Óohh, drágám, nagyon jó! Aahh, annyira hiányzott ez már nekem! Jaaj, Istenem!
Aztán leszállt rólam és feltérdelt mellettem az ágyra.
- Gyere, gyere kicsim, rakd belém a gyönyörű farkadat!
Égnek emelt popsija ellenállhatatlanul hívogatott és anélkül, hogy valaha láttam volna ilyet, ösztönösen tudtam, hogy mit kell csinálni. Mögé léptem, beügyeskedtem faszomat a nedvtől csillogó pinájába és derékon ragadva őt, elkezdtem pumpálni hátulról. Keresztanyám minden egyes toszó mozdulatomra felnyögött és hangosan könyörgött közben, hogy "még, még", meg "gyerünk, erősebben, gyorsabban".
Megpróbáltam fokozni a tempót és minél mélyebbre bevágni neki, és annak ellenére, hogy még teljesen kezdő voltam, elég jól ment a dolog.
- Óóooh igen, ez az, most még gyorsabban, ne hagyd abba! jött a bíztatás, aztán izzadt teste hírtelen megvonaglott, mindene görcsbe rándult és óriásit ordított.
- Ó jááá, ááaaauuuooohhh!
Nem értettem, hogy mi történik vele, de nem is tudtam odafigyelni tovább, mert furcsa, eddig még sosem érzett érzések keletkeztek testem mélyén és egyre erősebbé váltak. Már nem voltam magamnál és mozdulataimat sem én irányítottam tovább. Csak arra tudtam koncentrálni, hogy hevesen és kíméletlenül basszam keresztanyám szélesre tárt, hullámzó picsáját. Egyszer csak egész farkam megfeszült, ütemesen rángani kezdett és éreztem, hogy valami folyadék áramlik bele.
- Te jó ég! - gondoltam. - Belehugyozok keresztanyám pinájába?
Megijedtem a gondolattól és úgy éreztem, hogy rögtön ki kell húzni a farkamat, de ugyanakkor annyira mesés érzés volt, olyan fokú gyönyört éreztem közben, hogy alig tudtam engedelmeskedni magamnak.
Kirántottam hát szerszámomat a csatakos punciból és legnagyobb megdöbbenésemre valami fehér izé fröcskölt még mindig belőle, rá keresztanyám seggére, combjára, egy erősebb fröccs pedig egészen a háta közepén landolt.
- Ó, igen, gyere drágám, spriccelj csak bátran! kiabálta, amint megérezte, hogy mi történik és gyorsan megfordulva ismét szájába vette a faszomat.
A nagy adagokban fröccsenő anyagból jutott bőven az arcára és a szájába is, de ő csak nyelte, nyalta látható élvezettel és közben erotikus arcokat vágva beszélt hozzám folyamatosan.
- Óh, lődd a forró gecidet belém! Hadd szopjam ki minden cseppjét! Ühm, micsoda gyönyörű fasz! Mekkora élvező fasz!
Agyamon vörös köddel, faszomon a keresztanyámmal, életem első dugásával a hátam mögött kezdtem élvezni az életet. Ám a földöntúli élményeknek még korántsem volt vége. A bránerem - keresztanyám fantasztikus szájmunkájának köszönhetően egyáltalán nem nyugodott le, tovább meredezett keményen. Látva, hogy mi a helyzet, keresztanyám ledobta magáról a ruhát, elterült az ágyon és vágyakozó, kaján arckifejezéssel végigsimítva dús idomain csalogatni kezdett.
- Na gyere, gyere mire vársz!? mondta és megmarkolta hatalmas, kerek melleit.
Szétnyitotta combjait és nedvtől gyöngyöző puncijának látványa már túl sok volt ahhoz, hogy nemet mondjak neki. Ráhajoltam és nyalni, falni, szopni, gyúrni kezdtem dudáit. Hangosan nyöszörögve élvezte a kényeztetést, majd elcsukló, artikulátlan üvöltésfélét hallatott, ahogyan egyre lejjebb hatolva végül nyelvemmel jó mélyen belenyaltam kitáruló pinájába. Jó sokáig időztem ott és még maradtam is volna, de ő türelmetlen hangon, meg - megránduló testtel már szinte könyörgött, hogy dugjam be neki a farkamat.
Gyakorlatlan és esetlen próbálkozások után sikerült végre beletalálnom a megfelelő helyre, amit megkönnyebbült sóhajtással nyugtázott..
- Úgy, és most basszál, basszál meg keményen! könyörögte.
Bár ez a póz nekem nem jött be annyira, azért megpróbáltam a kedvére tenni. Láthatóan nagyon élvezte a dolgot, mert végig sikoltozott és hihetetlen erotikus arcokat vágott hozzá. Már alig bírtam erővel és szusszal, amit valószínűleg ő is megérzett, mert megkönyörülve rajtam, ismét feltérdelt és pompás fenekét kínálta nekem. Mintha kitalálta volna, hogy mit akarok! Újult erővel hozzáláttam, hogy alaposan megdolgozzam hátulról. Két kézzel jól megmarkoltam húsos csípőjét és ahogy csak bírtam, gyors tempóban kúrni kezdtem keresztanyámat. Bevallom őszintén, hogy egy pillanatra sem feledkeztem meg arról, hogy kivel csinálom. Ahelyett, hogy röstelltem volna magamat, megduplázott élvezetet jelentett számomra, hogy saját keresztanyámat dugom. Bár időérzékemet teljesen elveszítettem, az volt az érzésem, hogy most sokkal tovább tartott a dolog, mint első alkalommal. Lehet, hogy azért éreztem így, mert a hátulról pumpálás után keresztanyám a hátamra fektetett és most velem szembe fordulva ült bele a farkamba, így már ez volt a harmadik féle póz, amit kipróbáltunk. Nagyon tetszett ez a dolog is, főleg az volt izgató, ahogyan súlyos mellei le - fel ugráltak előttem pár centire..
Kis idő elteltével egyre torzuló arckifejezéséből és egyre hangosabb sikoltozásából már sejtettem, hogy mi következik. Teste görcsbe rándult, minden izma megfeszült és a hatalmas, elélvező ordítás sem váratott magára sokáig. Aztán keresztanyám rámborult és fáradtan, megkönnyebbülten lihegett a vállamon. Éreztem, hogy sokáig már nekem sem tarthat a dolog, mert mozdulataim felett ismét kezdtem elveszíteni az uralmat. Seggét markolászó kezeimmel kicsit megemeltem a csípőjét és növeltem a tempót, aminek az volt az eredménye, hogy megint valami furcsa, de jóleső érzés keletkezett valahol a farkam mélyén. Ke - resztanyukám valamit megérezhetett abból, ami készül, de még túl kába volt ahhoz, hogy cselekedjen, így amikor a faszom rángatózva elkezdte ontani magából az anyagot, csak egy gyenge kiáltásra futotta erejé - ből.
- Óohh, kicsim, belém mééész! nyögte, de már későn. Amikor lekászálódott rólam, farkam még mindig félig mereven állva lüktetett, keresztanyám pinájából pedig kis patakokban szivárogni kezdett a levem.
- Te kis rosszcsont! Jól teleraktad a puncimat! korholt mosolyogva, és arcán perverz élvezet tükröződött. Kicsit még feküdtünk egymás mellett, aztán mindketten megfürödtünk, én pedig anélkül, hogy megbeszéltük volna a köztünk történteket estefelé hazamentem.
Nem volt szükség külön agymosásra ahhoz, hogy felfogjam, erről a dologról soha senkinek nem beszélhetek. Mostanáig hordoztam tehát magamban ezt az évtizedes titkot, de most úgy döntöttem, hogy elmesélem, milyen hatalmas, leírhatatlan élvezetet okozott keresztanyám punciját telelőni forró gecivel, mint ahogy az is csodálatos élmény volt, hogy ez a dögös, érett asszony vette el a szüzességem. Amíg dugtam, egyáltalán nem zavart, hogy rokonok vagyunk, a lelkiismeretem csak később kezdett el dolgozni, de az már egy másik történet.

3 megjegyzés: