2009. július 20., hétfő

Apuci kíváncsi lánya

Valamelyik este nyögésekre és zihálásokra ébredtem fel. Mintha anyuék szobája felől jött volna a hang. A szoba másik végébe néztem, ahol a húgom aludt, úgy látszott, ő nem ébredt fel a furcsa hangokra. Csak egy pár mintás zokni és egy összecsavarodott hajtincs látszott ki a takarója alól. Egy pillanatig azt hittem, még az álom hatása alatt állok, de mivel pont abban a korban voltam, amikor egy lány kezd érdeklődni a szex után mégiscsak felkeltem hogy utánajárjak a dolgoknak. Arra gondoltam, csak benézek egy pillanatra és már megyek is vissza az ágyamba. Anyuék szobája felé osontam és óvatosan bekukucskáltam a résnyire nyitva hagyott ajtón. Pár perc múlva , mikor a szemem hozzászokott a sötétséghez, érdekes kép tárult a szemem elé; anyu az ágyon térdelt, a haja az ágyat söpörte, apu pedig szorosan mögötte állt és furcsa mozdulatokat végzett. Kezei anyu formás popsiját markolták , szorongatták, miközben hátulról tömködte. Persze tudtam hogy mit csinálnak., láttam már elég pornófilmet ahhoz, hogy felismerjem ezt a pózt. Na de élőben, a szemem láttára! Ez jobb volt, mint bármilyen pornófilm.
Furcsa érzés kerített hatalmába: egyfelől elszégyelltem magam, és zavart voltam, hiszen épp a saját szüleimet lestem meg! Másfelől viszont valami furcsa izgalom vett erőt rajtam. Akkoriban jártam egy sráccal, akit az edzőtáborban ismertem meg, múlt héten megpróbáltunk lefeküdni egymással, de nagyon rosszul sült el a dolog, és teljesen elvette a kedvemet a szextől. Hiába próbálkoztam, a farka nem állt fel, és így nem is tudtuk betenni, ráadásul mialatt próbálkoztunk, az anya valami Bódy Guszti számot kezdett énekelni az ajtó előtt. Még most is beleborzongok, ha arra gondolok! A kudarc teljesen elcsüggesztett, az önbizalmam a béka feneke alatt volt. Ezért úgy dötöttem, maradok még egy kicsit, hogy megtudjam, hogy is kell ezt rendesen csinálni. Jobban kinyitottam az ajtót és folytattam a leskelődést. Valami furcsa illatot éreztem a levegőben. Anya hírtelen hátravetette a fejét, és kiáltott, hosszú haja hátracsapódott, majd leereszkedett az ágyra és sóhajtott egy hatalmasat. Apuci most kihúzta a farkát anyuból és lehajolt, hogy belenyalhasson, anyu puncijába. Anyu megborzongott, zihálni kezdett. Miközben anyu punciját nyalta, apu verte a farkát. Megbűvölten néztem a szerszámát. Ilyen gyönyörűt, még életemben nem láttam! Hatalmas, keményen meredező farok, az erek kidagadnak rajta, erőtől duzzadó, spermától feszülő makk, pár szőrszállal a feszes heréken. Apu keze fürgén járt rajta, miközben nyelvével szaporán kényeztette anyu punciját. Hírtelen anya felsikoltott, majd hangosan zihálva végigdőlt az ágyon. Szinte ugyanebben a pillanatban apu hatalmas farka is kirobbant, csillogó spermával terítve be anyut.
-Jó volt? - kérdezte
-Nagyon jó volt... - sóhajtotta anyu.
Elcsodálkoztam rajta, milyen jó formában van még anyu. Mondjuk az igaz, hogy mindig nagy gondot fektetett a kinézetére, de azért azt nem gondoltam volna hogy ilyen jól tartja magát. Mellei két gyerekszülés ellenére csak enyhén voltak megereszkedve, a hasa lapos, izmos volt, egyedül talán a combjai voltak picit teltebbek a kelleténél, de narancsbőrnek a nyomát se láttam rajta. megfordult a fejemben, hogy talán nekem is egy ilyen apu korabeli, érett férfivel kéne kezdenem. Ő biztosan nem bénázna, hanem megtanítana nekem mindent a szexről és biztosan nagyobb élményt jelentene az ő farka mint a barátom kisfiús műszere....
Ezen elábrándoztam egy kicsit, és - talán az előbbi élmények hatására - nedvesedni kezdett a bugyim. Hátrébb húzódtam az ajtótól és lenyúltam, bugyin keresztül megsimogatva puncimat. Abban a pillanatban már nem tudtam visszafogni magam; hihetetlenül kívántam a szexet, rettenetesen fel voltam izgulva. Lecsúsztattam a bugyimat és leültem a földre, hálóingemet teljesen felhúztam, és megcirógattam melleimet. Behúnytam a szemem és az előbb látott jelenetekre gondoltam... Apu kemény farka, ahogy ki-be jár anyu nedves puncijában... Az arca az orgazmus pillanatában... Mellbimbóim megkeményedtek, lélegzetem felgyorsult. A puncimhoz nyúltam, a szeméremszőrzetemet kezdetem simogatni, majd végigsimítottam szeméremajkaimat, majd a belsőket is, minden oldalról. A szobában valami újra elkezdődhetett, kihallatszottak a nyögések, zihálások és az ágy nyikorgása. Én sem tudtam tovább várni; két ujjamat a puncimba dugtam és anyu zihálásainak ütemére mozgattam őket ki-be. Behúnyt szemeim előtt most őket láttam, az előbbi pózban, verítékcseppek csillognak izzadt testükön, és szeretkezésük ütemére most én maszturbálok az ajtó előtt.... Miközben ujjaztam magam, másik kezemmel félrehajtottam a kis bozontot és kiálló kis csiklómat kezdtem el simogatni. Az ajkaimba haraptam, hogy visszafojtsam feltörő kéjsóhajaimat.
Puncim nedve végigcsorgott a combjaimon, illata betöltötte a helyiséget, egyre fokoztam az ütemet, elképzeltem, hogy apu most engem dug a hatalmas farkával, engem kényeztet... Közelebb húzódtam az ajtóhoz és benéztem. Apu anyu derekán ült, kezeivel összeszorította anyu hatalmas melleit és a farkát közéjük dugva húzogatta. Anyu maszturbált, csiklóját simogatta, körkörös mozdulatokkal. Úgy láttam, már egyikünknek sem lehet sok hátra... Nekem biztosan nem. Az ajkamba haraptam, hogy elfojtsam kiáltásomat és elélveztem. Megremegő lábam meglökte az ajtót...
Anyu észre se vette, de apa odanézett és egy pillanatra tekintete a szemembe mélyedt. Majd elsüllyedtem a szégyentől! Ült ültem a földön, nyilvánvalóan leskelődtem, a lábam széttárva, ujjaim még mindig mélyen a puncimban - és apa meglátott! Villámgyorsan felugrottam, a szobámba rohantam, és az ágyra vetettem magam. Fejemet a párnába fúrtam és ziháltam. Mi lesz most? Mit fog szólni anyu, ha ezt megtudja...? És egyáltalán, hogy fogok én a szemükbe nézni holnap reggel?! - ilyen gondolatoktól vergődve fetrengtem álmatlanul az ágyamban, a szégyentől égve. Csak később, kora reggel jutott eszembe a legfontosabb dolog; hogy a bugyimat anyuék szobája előtt hagytam...

Másnap reggel sokáig feküdtem az ágyamban, erőt gyűjtve ahhoz hogy felkeljek és kimenjek a szüleimhez. A bugyira gondoltam de bármilyen furcsa is volt, nem tudtam kiverni a fejemből apu hatalmas szerszámát. Milyen jó lenne egy kicsit közelebbről is szemügyre venni... Hallottam húgom vidám hangját, amint valami buta rajzfilmdalt énekelt együtt a tévével és a szokásos reggeli zajokat, anyuék kévét főznek, reggelihez terítenek. Ha tehettem volna, talán soha nem megyek ki de győzött az éhség és mégis kilopakodtam a szobából. Minden normálisnak tünt: anyu mosolygott és adott egy jó reggelt puszit, nem látszott rajta hogy bármit is észrevett volna a tegnap estéből. Félve néztem apura, végülis ő tényleg látott engem. Semmi különöset nem vettem észre rajta. Megreggeliztünk, vidáman beszélgetve, ahogy szoktunk. Reggeli után anyu felállt.
-Átmegyek a nagyihoz! Jön valaki velem?
-Én megyek! - kiáltotta a húgom boldogan.
-Én is megyek! - mondtam én, de apu a combomra tette a kezét.
-Jobb lenne, ha maradnál egy kicsit. Beszélni akarok veled.
-Júúj, mi rosszat csinált már megint a Móóniii? - kérdezte a kárörvendő húgom.
-Fogd be a szád, semmi közöd hozzá! - feleltem fülig elpirulva.
Segítettünk leszedni az asztalt és elmosogatni, majd anyuék elmentek. Én a szobámba mentem, remegő lábakkal, remélve hogy apu mégsem jön utánam. Lefeküdtem az ágyamra és bekapcsoltam a tévét. Nem is tudtam figyelni a műsorra és bár tényleg féltem ettől a beszélgetéstől mégis felrémlett előttem egy kb.20centis csodaszerszám, amint az előtte lévő popsit dugja... Kábé tíz perc múlva apu is megjelent. Lezuhanyzott, megborotválkozott és fogkrémszagot árasztva leült mellém az ágyra. Kezében a bugyimat szorongatta.
-Ez a tiéd, ugye?
-Hát... igen. - elfordítottam az arcomat, hogy ne kelljen a szemébe néznem.
-Leskelődtél?
-Igen, de ne haragudj, kérlek! Csak arról van szó, tudod, hogy én megpróbáltam már lefeküdni a barátommal de nem jött össze a dolog...én csak... én csak meg akartam tudni, hogy mit csináltam rosszul! - mondtam és a helyzet kínossága és a tegnap esti bűntudattól elsírtam magam. Apu meglepődve pillantott rám. Kezét finoman a combomra helyezte., talán vigasztalni akart, de a szeme csillogása valami egészen másról árulkodott. Abban a pillanatban eldöntöttem hogy elcsábítom! Határozottan éreztem, hogy ő kell nekem és a jóleső izgalmon kívül mást nem éreztem. Hiszen őt szeretem, benne megbízom, ő a tökéletes alany a szüzességem elvesztéséhez. Apura mosolyogtam és mintha véletlenül tenném, feljebb húztam picit a hálóingem szélét.
-Na, hát ezért igazán nem kell sírni. A tapasztalatlanságodon könnyen lehet segíteni...
-Hogy?- kérdeztem álszent módon, mintha nem tudnám. Keze végigsimított vékony combom pihéin. Megmozdultam, szinte teljesen feltártam előtte puncimat, a lehelletvékony hálóing anyagán kívül más nem fedte. Láttam, apu is érti miről van szó. Mosolyogva mondta:
-Hát ahogy tegnap este láttad! Tetszett?
-Igen, nagyon! Izgató volt.
-Észrevettem hogy maszturbáltál.
Nem válaszoltam, csak még feljebb húztam a hálóingemet, hogy kilátszódjon a puncim és simogatni kezdtem magam. Apu döbbenten nézett rám.
-Valahogy így csináltam, nem..?
-De, öö igen... Nem akarod levenni azt a hálóinget?
-Megmutatod nekem, hogy te hogy szoktad csinálni?
Lehúztam magamról a hálóinget és apuci is levetkőzött. Végre közelről is megcsodálhattam hatalmas farkát. Csodálatosnak láttam, bár még nem volt túl nagy tapasztalatom a péniszek területén. Formás volt, eres, izmos, sötétbarna szőrszálak vették körül, pont olyan volt mint amilyennek elképzeltem. Apuci húzogatni kezdte szerszámát, szeme meredten tapadt a nedvesedő puncimra. Teljesen szétterpesztettem a lábaimat, hogy minnél jobb legyen a belátás és a csiklómhoz nyúltam, körkörös mozdulatokat végezve, ahogy anyutól láttam tegnap este. Szinte éreztem hogy simogat apu perzselő tekintetét pihés puncimon.
-Ohh kicsim... gyönyörű kis puncikád van... olyan hamvas és fiatal... Megengednéd hogy megkóstoljam?
Bólintottam és apu a puncimra hajolt. Forró lehellete megbizsergette az egész testemet. Ami ezután következett, az annyira jó volt hogy muszáj volt felsikítanom! A barátommal már pettingeltünk párszor, előfordult hogy kinyalt de amit apu csinált...! Arcát a kis szőrzetemhez dörzsölte, majd szinte smárolt a puncimmal, erősen, határozottan... Még sosem éreztem ilyet, az agyam teljesen kiürült, kezeimmel a mellbimbóimat gyötörtem. Apu most hosszában végignyalta a puncimat, futólag belenyalva a posimba is.
-Óh ez az, igen ne hagyd abba! - kiáltottam - Nyald a popsimat!
Apu engedelmesen körözni kezdett nyelvével a lukam körül. Hihetetlen érzés volt, valahogy izgatóan perverz. Combjaim megállíthatatlanul remegni kezdtek, dobáltam magam az ágyon, sikoltoztam a kéjtől. Oldalra fordítottam a fejem és láttam hogy apu a puncim fölött térdel, és miközben keményre formált nyelvével már a punimat dugja, erősen, gyorsan, ugyanolyan ütemben veri a farkát egyre gyorsabban és gyorsabban. Talán ez a látvány tette, de nem bírtam tovább tűrtőztetni magam; egy hatalmas kiáltással kirobbant belőlem az orgazmus és szinte ugyanebben a pillanatban apu fincsi spermája is beterítette a lepedőt. Elengedtem a melleimet és csak ziháltam, apu a szeméremdombomra hajtotta a fejét és ő is pihegett.
-Apu, ez fantasztikus volt...- lihegtem.
-Tudom kicsim, nekem is nagyon jó volt!
-Szeretsz puncit nyalni?
-A tiédet igen... Olyan finom, illatos és fiatal! Élvezet beledugni a nyelvemet... Anyádé és az idősebb nőké már egyáltalán nem ilyen élvezet!
Mosolyogtam és feljebb húztam az ágyon, majd a mellkasához bújtam, akácsak kisgyerek koromban. Apu átölelt és pár percig csak így csendben élveztük egymás közelségét. Ujjaival lassan a hátamat simogatta és betűket rajzolt, amiket nekem ki kellett találnom. Régi játék volt ez köztünk, akkor játszottuk mikor még olvasni tanultam.
-s-z-e-x-y - betűztem hangosan, elmosolyodtam és és én is megcirógattam bozontos mellkasát ujjaimmal.
-Szóval szerinted szexy vagyok?
-De még mennyire! Na ezt találd ki.. - mondta és újra láthatatlan betüket rajzolt a hátamra ujjaival. Jó hosszú volt, többször is meg kellett ismételtetnem vele mire kitaláltam az értelmét.
-Megvan! - kiáltottam - Elvehetem a szüzességed? Ezt kérdezted ugye?
-Igen - mosolyodott el - És mi a válasz?
-Igen - feleltem.
Nagyon tetszett ez a játék és még egyáltalán nem akartam abbahagyni. Különben is, már eldöntöttem a szüzességem semmiképpen sem adhatom egy olyan béna srácnak, mint akivel akkoriban jártam. Apu ezerszer nagyobb gyönyört tudott nyújtani nekem már egy egyszerű puncinyalással is, nyilván akkor a dugásban is ezerszer jobb...
Kezemmel fanszőrzetébe túrtam megragadtam a farkát és simogatni kezdtem. Gyengéden húzogattam rajta a bőrt, ahogy tőle is láttam az előbb. Még az érintése is élvezetet okozott, bőre selymes volt, érzéki, élveztem hogy a rúdja minden mozdulatomra reagál, mocorog, növekszik. Lehajoltam és egy kis puszit nyomtam rá. Lejjebb nyúltam, apám heréihez, megsimogattam őket, lágyan a kezembe vettem és masszíroztam őket. Apuci rúdja már keményen meredezett, a puncimra várt. Apu hanyatt feküdt az ágyon, én fölé térdeltem, nedves puncim pont a pénisze felett volt. Lágyan lejjebb ereszkedtem, megragadtam hatalmas farkát, de nem nyomtam magamba csak a csiklómat kezdtem el simogatni vele.
-Óhh kislányom... Ne kínozz!-nyögött fel apu de én nem törödtem vele, folytattam tovább a kis játékomat. Szorosan a puncimhoz nyomtam a farkát és nedvedző kis résem minden négyzetcentiméterét végigsimogattam vele, végighúztam a külső és belső szeméremajkaimon, a csiklómhoz nyomtam, a popsimhoz. Úgy használtam, mintha csak egy vibrátor lenne, saját magamat izgattam vele, nem engedtem hogy belémhatoljon, de úgy látszik ez apunak sem volt ellenére, legalábbis a nyögéseiből és sóhajtozásaiból így vettem ki. Egyre gyorsabban és gyorsabban izgattam a csiklómat, keményen megragadva apu péniszét. Éreztem, hogy közeledik a második orgazmusom, előfutárai már végigrobogtak a testemen, felkavarva érzékeimet. Lassan, nagyon lassan ereszkedtem rá a merev farokra. Amikor belémhatolt, egy pillanatra elakadt a lélegzetem. Talán egy picit valóban fáj, de egyáltalán nem volt olyan rémes, mint amilyennek leírták a barátnőim. Furcsa volt az érzés, hogy így kitölt valami. Újra felemelkedtem, addig amíg csak apu makkja maradt bennem, majd hírtelen újra beleültem. Szinte csattant a popsim, ahogy a farok tövébe értem. A farka végigszántotta a bennsőmet, édes fájást okozva ezzel. Kíváncsian mozogni kezdtem apu farkán, a legjobb pozíciót keresve, de ő már megragadta a csípőmet és irányította a mozgásomat. Gyorsabb tempót diktált mint azt szerettem volna de hagytam, tudtam hogy az előző játék után már úgysem bírja sokáig. Fantasztikus érzés volt, melleim ugráltak, hegyes kis mellbimbóim a levegőt döfködték. Apu behunyt szemmel nyögött, egyre hangosabban, majd hírtelen még erősebben megragadta a csípőmet és teljes erejéből a leszorította. Sóhajtott egy hatalmasat, elélvezett. Picit még mozogtam a dákóján, annyira izgalmas volt ez az új érzés és mikor leszálltam, akkor pillantottam meg a kis fehér patakot, ami lefelé csordogált a combomon. Kíváncsi voltam milyen lehet apu íze, odanyúltam és az ujjamra vettem egy kicsit, majd a számba dugtam, ízlelgettem. Apu mosolyogva figyelt.
-Ízlik?
-Ühümm... Fincsi.
Egymás mellé heveredtünk és újra átkaroltuk egymást. Fejemet a mellkasára fektettem, behunytam a szememet és a szívverését hallgattam.
-Szeretlek, apu!
-Én is téged, kicsim! Nagyon.
-Csinálunk majd még ilyet?
-Amikor csak akarod édesem! Végülis te már nem vagy gyerek... Ahogy lassan már a húgod sem!

8 megjegyzés:

  1. Szeretnélek arra biztatni,hogy ne hagyd abba oktasd ki lányaidat mi az igazi szexkultúra,legyenek boldogok az életbe.

    VálaszTörlés
  2. ur isten!ez nagyon izgi,szeretnék én is egy ilyen élményen keresztül menni.
    tünci

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  3. szeretem a nagy farku pasikat,de ez valami csoda:

    VálaszTörlés
  4. Viszta13 jelölj be Skype címen :balogh6969

    VálaszTörlés
  5. Viszta13 jelölj be Skype címen :balogh6969

    VálaszTörlés
  6. Nagy Figyelemmel olvastam végig e történetet... Nagyon tetszett! Jó lenne egy folytatás.

    VálaszTörlés