2009. augusztus 28., péntek

Anyu és a napló

Ott kezdem történetem, hogy viszonylag későn, 35 évesen - és akkor is szűzen - mentem férjhez, mivel sohasem tartoztam a világ legvonzóbb női közé. Csinos vagy jómódú barátnőim mind hamar elkeltek és családot alapítottak. Nekem csak a házasságkötésem után két évvel, és akkor is nehezen sikerült teherbe esnem. Az áldott állapot más asszonyokkal ellentétben nekem maga volt a rémálom, mert a férjem akkoriban szokott rá az italra és rendszeresen rám is emelte a kezét, azzal mit sem törődve, hogy terhes nővel teszi. Az utolsó hónapban megelégeltem mindezt és a szüleimnél találtam menedéket, akik befogadtak - mint egyetlen gyermeküket - és erőt adtak ahhoz, hogy elváljak attól a brutális állattól.
A 38. Születésnapom előtt pont egy héttel született meg a világ számomra legszebb férfija, e történet főszereplője Sanyika. Kisfiam iskolakezdését szüleim egy autóbaleset miatt sajnos nem érhették meg, így ketten maradtunk a házban és egymásnak. Új férfira nem vágytam okulván az egyetlen, félresikerült kapcsoltomból és őszintén megmondva nem is akadt komoly jelentkező. Nem is bánom, mert az élettől megkaptam minden mást, amit lehetett, biztos munkahelyet és egy jól tanuló, jóképű fiatalembert, a fiamat.
Tavaly előtt tavasszal egy szép napsütéses délutánon munkából hazaérvén gondoltam, kitakarítom a lakást. Fiam szobájával kezdtem, aki éppen számítógépes szakkörön volt. Nem szerette, ha takarítok nála, mondván az az ő dolga, de úgyis mindig annyi munkája van a ház körül, hogy gondoltam, meglepem.
Elhúztam az asztalt és az ágyat, hogy kiporszívozhassam mögűlük a porcicákat és ekkor nagy megdöbbenésemre, egy pornóújságra és egy füzetre bukkantam, melyen a Titkos naplóm felirat díszelgett. Hajtott a kíváncsiság ezért leültem, belelapoztam Sanyika kézzel írt füzetébe és földbe gyökerezett a lábam. A következőket olvastam.
„Kedves Naplóm! Még csak 12 éves leszek, de már tudom, milyen az igazi Szerelem! Az esős napokon is fény ragyog be az ablakon, és a fellegekben járok! És ugyanakkor mégis mérhetetlenül szomorú vagyok, mert tudom, hogy Szerelmem soha sem lehet az enyém! Hogyan mondjam el Anyunka, hogy SZERETEM, hogy Szerelmes vagyok Belé, hogy Imádom és, hogy KÍVÁNOM? Ő az Istennő a számomra! Sohasem fogok mást szeretni! És azt szeretném, hogy Ő vegye el a szűzességemet, ölelő karjaiban! Ő az igazi Nő a számomra! Nem olyan, mint a szexújságban a lányok, akik gizdák, kis cicikkel és leborotvált puncival. Az én Anyukám igazi nő! Múltkor meglestem fürdés közben és az óta is csak a szép kerek popsijára, dús fekete szőrű pinájára, formás lábaira és a nagy, barna bimbós melleire bírok gondolni! Legszívesebben egész nap a mellein lógnék, és a punciját nyalogatnám egyszerre! Ó Istenem, miként lehetnék jobb vagy valaki más, hogy megvalósulhasson az álmom és, hogy a feleségem lehessen? Bármit megteszek, amit kérsz!”
Több gondolat keringett bennem egyszerre az olvasás után, orvoshoz küldjem vagy megbeszéljem vele, hogy térjen észhez. Gyorsan visszapakoltam mindent, nehogy fény derüljön a felfedezésemre, mielőtt hazaér. Később sem voltam képes beszélni vele erről, de orvoshoz sem küldtem, gondolva, hogy idővel kinővi a témát és talál egy fiatal lánykát. Ment az életünk tovább ugyanúgy, mint azelőtt legalábbis majdnem.
Minden éjjel visszatért egy álom, amelyben Sanyikával egymást simogatjuk és csókolózunk. Lehet, hogy azért, mert eddig még egyetlen férfi sem volt az életemben, akinek ennyire tetszettem volna és lehet, hogy azért mert nem szeretkeztem lassan 13 éve. Eddig nem is maszturbáltam, nem hiányzott, de az álmok hatására újra elkezdtem örömöt okozni saját magamnak. Egyre sűrűbben és egyre többet a kicsi fiamra gondolva. Egy idő után odáig fajult a dolog, hogy naponta ötször - hatszor nyúltam a combajaim közé és nem lett elég az ujjam, jobb híján - vibrátor hiányában - már a pénisz méretű dezodoros flakonnal basztam saját magam.
Nap, mint nap kíváncsibb lettem, milyen is lehet Sanyka kukija, nődögél - e már. Már egy jó pár éve láttam utoljára, akkor még nagyon kisfiús mérete volt. Egyik nap nem bírtam tovább és benyitottam hozzá a fürdőbe azzal az ürüggel, hogy benthagytam a hajsütővasat. Mikor beléptem zavartan hátatfordított.
- Mitől félsz, hogy leharapom a fütykösödet? - kérdeztem és azzal a lendülettel megfordítottam a vállánál fogva.
Majd szívinfarktust kaptam, mikor megláttam az égnek meredő szerszámát!
Szegény pont maszturbálhatot előtte. Egy pár pillanatig szóhoz sem jutottam, csak dermedten csodáltam a még szőrtelen testéből kiágaskodó nem túl nagy, úgy 14 centis kéjbotját. Nem volt sem túl nagy, sem túl vastag, egy bunkósbothoz hasonlított, jó nagy makkal és kidudorodó erekkel. Legszívesebben letérdeltem volna elé és szoptam, volna a faszát az örökkévalóságig, de e helyett kifutottam és szégyelltem magam, hogy milyen Anya is az, aki a fia forró gecijét szeretné érezni a szájában?
Pár nap múlva elmúlt a lelkiismeret furdalásom és mégvadabbakat maszturbáltam, mint annak előtte. Szinte egész nap lucskos voltam és a lyukam a gyermekem pöcséért kiáltozott. Idővel rá kellett jönnöm, hogy én is szerelmes vagyok a fiamba, nemcsak ő belém. Ráadásul a munkahelyemen, az Interneten is találtam olyan oldalakat, amelyeken beszámoltak boldog és hosszútávú anya - fia kapcsolatokról. Körübelül ekkor döntöttem el, hogy engedek a kölcsönös vágynak, és baszni fogok a fiammal.
Az eseményt meg akartam koronázni azzal, hogy kicsim öt nappal későbbi születésnapjár aidőzítem, ami mellékesen az én ötvenedik születésnapom előtt volt egy héttel.
Az egyetlen gondom az volt, hogy nem volt semmilyen erotikus fehérneműm és nem tudtam, hogy Sanyika milyet szerethet, mi korbácsolhatja fel a vágyait mégjobban. Eszembe jutott az elrejtett pornóújság, ezért elővettem. Két lap összeragadt, az a kis huncut biztos kiverte azt a szép faszát rá, és ha kiverte, akkor biztosan tetszett neki a kép..
Másnap felutaztam Pestre, hogy a fotó alapján megvásárlojak mindent a különleges alakalomra. Ahogy hazaértem egyből fel is próbáltam mindent a tükör előtt. Csak fehér dolgokat vásároltam, hiszen ez egyben a nászéjszakánk is lesz és én, mint menyasszony akartam szerepelni. Teljesen levetkőztem meztelenre, és szép lassan kezdtem öltözni. Előszőr a fehér, combfixet húztam fel, majd a belebújós, magassarkú és édes fehér szőrpamaccsal díszített papucs következett, amik igazán kiemleték a lábaimat és minta a popsim is formásabb lett volna tőlük. A bugyim kellemes tapintású, szatén nahyagból készült a szélén csipkével. Elől jó vékony volt, így a fehér bugyiból mindkét oldalon kb. 4 centire kilógott a fekete punciszőröm, így a pinám optikailag sokkal nagyobbnak tűnt, ami nagyon tetszett. Örülök, hogy Sanyika is szereti a szőrös pinát, így legalább nem kell borotválnom.
Olyan melltartót választottam, ami alulról tartja a cickókat, így egyrészt nagyobbnak tűnnek, másrészt pedig annélkül nyalogathatja - az őáltala kisgyermekként szétszívott és szétharapdált nagy mebbbimbóimat, - hogy le kelljen vennem azt. Menyasszonyi ruhám csúcspontja az egy kicsit áttetszó, seggfenékig érő, alul műszörmével díszített hófehér, középen szétnyíló pongyola volt, amit egy rózsaszín pánttal kötöttem össze. Reméltem, hogy tetszeni fogok a fiamnak és, hogy jól fogja érezni magát velem és bennem! Még két nap volt vissza, ami életem leglassabban eltelő két napja volt!
A születésnapon este 8 - ra terveztem az első együttlétet, de ötkor már nem bírtam magammal ezért szóltam Sanyikának, menjen zuhanyozni, később már nem tud, mert ruhákat fogok áztatni a fürdőkádban. Ugye milyen jó trükk? Amíg a víz alatt volt gyorsan átöltöztem, az új szexi szerelésembe. Megvártam, míg visszamegy a szobájába és gyorsan beléptem hozzá, nehogy felöltözhessen. A drerkára csavart törölközőben pont akkor ült le az ágyra. Odaületem mellé, jó szorosan és így szóltam.
- Boldog tizenkettedik szülinapot kicsim!
- Köszönöm anya, de hol marad az ajándék? - kérdezte és próbált a hátam mögé nézni, hátha rejtegetek valamit.
- Mi az, amit legjobban szeretnél?
- Nem tudom. Vagyis tudom, de titok! - mondta kicsit belevörösödve a mondat végébe.
- Jó fiú voltál? - kérdeztem huncutul.
- Naná!
Erre felül széthúztam a pongyolámat, hogy kibukhasson az egyik mellem és kézbefogtam, mint a szoptatós anyák.
- Tessék, itt a születésnapi ajándékod! - és felkínáltam a mellem. Rák vörös lett szegény és nem tudott megszólalni.
- Ugyan már, ne kéresd magad! - mondtam és ráhúztam a fejét a mellemre.
Úgy szívta, mint a sivatagban eltévedt utazó, aki két hét után először lát csapot. Egy perc után kicsit eltoltam a fejét és elrejtettem a mellemet a pongyola alá.
- Elég lesz! - mondtam határozottan, majd kis hatásszünetet tartottam.
Felálltam és közvetlenül elé léptem, ő fel akart állni de visszalöktem.
- És most csomagold ki az ajándékodat! - ugyanakkor a kezeit ráhúztam a rózsaszín pánta.
Szép lassan kötötte ki, mintha porcelánból lettem volna, viszont amikor meglátta a bugyim alól kikacsingató szép, dús pinámat nekiállt azt vadul csókolgatni.
- Kicsim, ráérsz még jól kinyalni! Te vagy a születésnapos, ezért most én okozok örömöt neked! Gyere, állj fel!
Felállt és én pedig egy jó anyához méltón letérdeltem elé.. A törölköző alól nagyon kikivánkozott már a fasza, ezért levettem egy gyors mozdulattal. Ekkor ott virított elöttem vérvörösen A FASZ, amire oly rég óta vágytam! Felnéztem rá és így szóltam.
- Csimpaszkodj bele a hajamba és irányítsd te a fejemet, húzd rá a kukidra olyan mélyen és olyan gyorsanm ahogyan te szeretnéd!
Nem kellett kétszer mondanom. Egy fél pillanat múlva már tövig ráhúzott a szerszámára. Mennyei pillanat volt! Csak tartotta a fejemet és ő mozgott a számban. Közben félrehúztam a bugyimat és két ujjamat jó mélyen feltoltam magamnak, majd a kezemet felraktam a szájához, és ő, amikor lenyalta, abban a pillanatban bele is élvezett a száma egy tisztességes adag, jóízű gecit. Gondosan lenyeltem minden cseppjét és szépen tisztára nyalogattam a durungos végű botját és visszalöktem az ágyra.
- Szeretlek anyu! Annyira boldog vagyok, és annyira örülök neked!
- Én is szertlek picim, de nehogy aszthidd, hogy ennyivel végeztünk! Most én jövök! Mutasd meg, milyen jó a nyelvtudásod, nyald ki a szőrös puncimat, amíg újra megkeményedik a férfiasságod! Na, gyere! Ismét felálltam elé és a fejét ráhúztam a pinámra.
- Először csak bugyin keresztül csókolhatod! Érzed az illatát? Rád vár már!
Nagyon forró érzés töltött el, ahogy csókolgatta, puszilgatta, de éreztem, hogy több kell!
- Húzd le a fogaddal a bugyimat! A kezedet nem használhatod!
Kicsit szerencsétlenkedett, de végül sikerült lehúznia. Nem segítettem neki.
- Csak úgy jöhetsz fel a bokámtól kedves búvárom, ha közben végigcsókolod a lábamat is! - mondtam suttogva.
A lábamat közben összeszorítottam. Ahogy ismét felért a puncimhoz, a tédeimet kissé széthúztam, hogy a csiklómhoz is hozzáférjen a nyelvével. Nem nagyon tudta, mit kell csinálnia, ezért széthúztam a pinámat és előbukkantak a közben jól megduzzadt kisajkaim is.
- Gyere, szopogasd a mcsakanyelveimet, ez az! Szopjad és nyald a pöckömet! Nagyon jól csinálod édesem! - és simogattam a fejét. Elmondhatom, nincs annál jobb érzés, mikor egy fiú lelkesen, buzgón nyalja az anyját!
- Jó és most szeretném, ha megbasznál a nyelveddel! Maradj ülve, megfordulok.
Azzal hátat fordítottam neki, lehajoltam és megfogtam a bokáimat. Elértárult a picsám teljes valója és eddig sajnos elrejtett része, a lyukam és az azt körülvevő, a seggemig felérő dús, fekete őserdő.
- Tetszik ugye, amit látsz? Jól illatkozik? Húzd szét a seggem és dugd be a nyelved a nedves pinámba!
Ismét nem kellett kéretnem. Dugott a nyelvével, mint a gép!
- Elég lesz, a faszodat akarom! - ordítottam.
- De anyu, még nem kemény! - válaszolt.
- Nem baj, majd bennem megkeményedik! Dugd már belém, akarlak!
Felállt az ágyról, egyenesen mögém és a pinám nyilásában igazította félkemény faszát. Nagyon szépen belém csusszant, mivel tocsogtam a nedvességtől. Nem kellett egy perc sem és olyan kemény volt, hogy egymás után kétszer is elélveztem. Jó, hogy leszoptam előtte, így nem kellett félnem, hogy egy lökés után belémsül.
- Jól érzed magad bennem?
- Igen anyu! Nagyon jól!
- Fröcskölj belém picim nyugodtan, nem fogok teherbe esni, utána beveszek egy tablettát. Engedd belém az összes gecidet! Gyere, amikor kedved tartja, ez az éjszaka a tiéd!
Ez volt a második női praktika, amit az este folyamán bevetettem. Féltem, ha azt mondom, hogy most már örökké az övé vagyok, akkor nem fog kitenni magáért az éjszaka. Nekem pedig basznom kellett egész éjszaka és nyalatni magam és élvezni, élvezni, élvezni.
Öt perc sem kellett és belém ürítette a tárát. Ekkor döbbentem rá, hogy elvettem a fiam szűzességét.
- Hogy tetszett? Folytassuk vagy hagyjalak aludni? - kérdeztem kajánul.
- Folytassuk, nekem nagyon jó! - mondta lihegve.
- Jó! Csak a gecid folyik ki belőlem. Mit tegyünk vele? Kimossuk a zuhannyal vagy kinyalod?
- Te melyiket szeretnéd?
- Amelyiket te választod, nekem mindegy.
- Akkor kinyalom! Ugysem próbáltam még milyen. - válaszolta.
- Oké. Feküdj az ágyra, úgy hogy a fejed kicsit lelógjon!
Lefektüdt, ahogy kértem, a lábaim közé vettem a fejét és legugultam. A pinám szőrével először végigdörzsöltem az arcát, mielőtt a lyukamat a szájára tettem volna. Éreztem, hogy kifolyik az összes geci, szépen lassan egyenesen a szájába. Azért valami jót is örökölt az apjától, aki ugyanezt szerette szeretkezés után. Ő is jól meg szokott tölteni, és én is viszont őt.
- Szivjad aranyom, amíg egy csepp is van még odabent!
Hálás fiúnak mutatkozott, mert utána finoman elkezdett nyalni és nyelvvel baszni. Harmadszor így a fején űlve élveztem el. Immáron több mint egy éve vagyunk együtt és nagyszerűeket szeretkezük, szeretjük egymást. Minden nap többször is dugunk, amikor menstruálok, akkor a segglyukamat kínálom fel neki, mert hálás és odaadó feleség vagyok. Mivel kéthete összeházasodtunk (csak saját magunknak szerveztünk házilag egy ceremóniát), miután teherbe estem tőle. A gyermeket sajnos a törvények miatt nem tarthatjuk meg, ezért el kell vetetnünk, de két hétig, a gyermekünkkel a hasamban a Menyországot éltük át!

2009. augusztus 27., csütörtök

Keresztanyám

13 éves kissrác lehetem, amikor egyszer meglátogattam keresztanyámat, aki már évek óta egyedül élt és nem volt gyereke sem, így én voltam a kedvence a családban. Régebben gyakran feljártam hozzá, mert nagyon szeretett, folyton kényeztetett, ajnározott és vitt magával mindenhová. Ahogy nagyobb lettem, ritkultak a találkozások, így amikor ez a dolog történt, már vagy egy fél éve nem láttam. Engem pont akkortájt kezdett el érdekelni a szex és már a női test puszta gondolatától is merevedésem lett. Azelőtt sohasem gondoltam rá úgy, mint nőre, de a helyzet azóta alaposan megváltozott, így aztán, mikor ajtót nyitott, rögtön megakadt a szemem hatalmas, kerek mellein és ahogy bementünk, végig formás lábait és ringó fenekét bámultam.
Keresztanyám 40 év körüli, jó húsban lévő nő volt és a könnyű kis otthonka nem sokat takart bájaiból. Nem volt rajta melltartó és az áttetsző ruhán keresztül remekül kirajzolódtak súlyos, kerek mellei. Amikor leültetett maga mellé, hogy meséljek, mi van velem, a rövid kis ruha combja közepéig sem ért. Miközben nyökögtem magamról valamit, megpróbáltam nem folyton a lábait bámulni, de nem nagyon sikerült..
Nagyon szép lábai voltak és irtózatosan szexi combjai, aminek sajnos a farkam örült a legjobban. Pár perc beszélgetés után már teljes merevedésem volt. Keresztanyám is mesélt magáról, mondta, hogy sokat van egyedül és csak nagyon ritkán látogatja meg valaki. Tudtam, hogy emiatt már régóta iszik és most is sejtettem nevetgélős hangulatából, mozdulataiból, hogy túl van már néhány pohárkán.
Bevallom őszintén, hogy eljátszottam a gondolattal, hogy egy ilyen korosodó, de még jó nő, aki bizonyára férfihiányban szenved és ráadásul be is van csiccsentve, vajon mit szólna hozzá, ha megtudná, hogy egy merev fasz ágaskodik tőle pár centire. Aztán elhessegettem magamtól a gondolatot és kissé el is szégyelltem magam, hiszen mégis csak a keresztanyámról van szó. Megpróbáltam lehiggadni.
Volt valami a viselkedésében, ami viszont azt sugallta, hogy az ő fejében is hasonló gondolatok játszódhatnak rólam, mert amióta ott voltam nála, elég furcsa szemmel méregetett és agyba - főbe dicsért, hogy milyen szép nagy fiú lettem, meg milyen csinos, kész férfi vagyok, meg hasonlók. Nyilvánvalóan meglepődött, hogy nem az a kiskölyök vagyok már, akit utoljára látott, hanem egy magas, jó kiállású kamasz.
Miközben elárasztott hízelgő szavaival, egyik kezével arcomat, hajamat cirógatta, a másikkal pedig egyszer - kétszer érzékien végigsimogatta combomat. Bár nagyon jó érzés volt, kicsit zavarba is jöttem miatta. Ezalatt ugyan próbáltam megállni, hogy ne nézzek a "veszélyes helyekre" és ne gondoljak "olyanokat", de sajnos nem volt esélyem..
Alig fedett combjai karnyújtásnyira fénylettek előttem, dús keblei csábítóan emelkedtek és süllyedtek a vékony ruha alatt. Lassan ismét elöntött az a forró, furcsa érzés és csakhamar tudatára ébredtem annak, hogy saját kereszt - anyám testét bámulom. Ettől azonban csak még inkább begerjedtem. Ahogy egyre jobban felém fordult, lábai mind inkább szétnyitlak és a mesés alagút végéről egyszer csak kivillant világos bugyija. Nem hittem el, hogy még mindig nem vette észre, hogy milyen szemeket meresztek rá. Annyira feltűnő volt, hogy szinte sosem nézek a szemébe, mert tekintetemmel egyre csak az alakját, bő dekoltázsát stírölöm és állandóan rövid ruhája alá leskelődök, hogy kezdtem azt hinni, direkt élvezi és ezért engedi, hogy csináljam. Minden esetre ő csak cirógatott tovább, mosolygott és hízelgett nekem kedvesen. Már nem hallottam, hogy mit gagyarászik, mert belém hasított a felismerés, hogy combomat simogató kezével mindjárt bele fog ütközni merevedő farkamba. Mielőtt bármit tehettem volna, így is történt. A keze hozzáért a nadrágomon keletkezett dombocskához, kicsit megtorpant, majd felsiklott rá.
- Ó, milyen nagy fiú már valaki! mondta mélyen búgó hangon és rám nézett fátyolos tekintettel.
Ahelyett, hogy abba hagyta volna a dolgot és balhét csapott volna, hogy mit képzelek, meg nem szégyellem magam satöbbi, folytatta a mozdulatot és mostantól már csak nadrágom púpján mozgatta le - föl érzéki ujjait. Legnagyobb meglepetésemre meg sem tudtam mozdulni, nem tiltakoztam, nem ellenkeztem, nem szóltam egy szót sem, csak döbbenten figyeltem az eseményeket. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy inkább élveztem a dolgot, mintsem ellenemre lett volna, sőt!
Később egyre csodálatosabb érzések váltot - ták fel aggodalmamat.
- Nicsak, nicsak! Valakinek nagyon áll ám a kukija! Talán csak nem öreg keresztanyád izgatott fel ennyire? kérdezte. Nem olyan kérdés volt ez, amire válaszolni kellett, de amúgy sem tudtam volna megszólalni. A beállt csendet ismét ő törte meg.
- Felizgatott a testem, mi? Kívánsz engem, te kis rosszcsont, ugye? Na gyere, megkapod, amire vágysz. mondta, és minden szavából érződött, hogy legalább annyira fel van izgulva, mint én. Ahogy egyre jobban belemelegedett a dologba, úgy egyre erősebben és gyorsabban markolászta nadrágomat.
- Na mire vársz? Mutasd meg nekem azt a kemény, nagy kukikádat! suttogta és ügyes mozdulatokkal lehúzta cipzáromat, aztán két kézzel valahogy sikerült kiszabadítania alsógatyámból a cövekként álló farkamat. Ami ezután következett, az minden képzeletemet felülmúlta.
Akkor még szinte semmit nem tudtam a szexről, így fogalmam sem volt róla, hogy mi történik velem. Hirtelen a lélegzetem is elállt, amikor keresztanyám ráhajolt és szájába vette lüktető pöcsömet. Életemben nem tapasztaltam ehhez foghatóan izgató dolgot. Keresztanyukám bő nyállal, teli torokból szopta a faszomat és az egész annyira kéjes, csodálatos látvány és érzés volt, hogy agyamra vörös köd ereszkedett. Azt kívántam, bárcsak sohasem hagy - ná abba, amit csinál.
Ütemesen fel - le mozgó fejéről tekintetemet lassan végigfuttattam félig fekvő helyzetben lévő testén, kerek, szexi vállain, csábos derekán, pompás fenekén, izmos combjain, kidolgozott vádlijain. Szemem útvonalát ezután kezem is követte. Végigsimogattam őt kissé remegő kezemmel, a visszafelé vezető úton azonban már nem jöttem végig, mert kezem ösztönös mozdulattal az otthonka alá csusszant. Feszes, forró, bársonyos combok fogadtak a ruha alatt és egy leheletnyi, selymes tapintású bugyi, ami nem sokáig állt ellen ügyetlenül keresgélő ujjaimnak. Egy, szinte teljesen szőrtelen, forró, nedves dombocskát érintettem meg és az érintésre keresztanyám halk sóhajtással reagált.
Ezen felbátorodtam kissé, és kezem többé el nem mozdult arról a helyről. Éreztem, hogy a kitartó foglalkozás hatására minden egyre nedvesebbé válik és ujjaim váratlanul egy lucskos, meleg, sikamlós résben találták magukat. Ahogyan kettő, majd három ujjamat egyre gyorsabban és mélyebben dugdostam a résbe, keresztanyám mocorogni, csípőjével pedig körözni kezdett és néha halkan nyögdécselt is hozzá. Lassan tudatára ébredtem annak, hogy kezem a pinájában matat, ő meg a faszomat szopja és a mámoros gondolattól, valamint a közben érzett kéjes érzésektől egyre inkább elveszítettem a józan eszemet.
Sok filozofálásra azonban nem maradt idő, mert keresztanyukám váratlanul felállt, egy mozdulattal letolta bugyiját és nekem háttal fordulva lassan az ölembe tolatott. Semmit sem tehettem, hogy megakadályozhassam a dolgot, de megmondom őszintén, nem is akartam. Egyik kezével maga alá nyúlva ügyesen beleigazította álló dákómat a puncijába és nagyon lassú mozdulattal beleereszkedett.
Mikor péniszem már tövig benne volt, izmai megfeszültek, teste kissé megvonaglott és egy hangos, élvezetteljes nyögést hallatott.
- Úuuhhhaaahhh! sikította, majd előbb lassan, később egyre gyorsabb tempóban elkezdte meglovagolni betonkeményre duzzadt szerszámomat. Nyögdécselése és sóhajtozása felvette mozgásának ritmusát, amitől az egész még izgatóbb és ép ésszel fel nem foghatóan csodálatos élmény volt számomra.
Mivel ruháját a másik kezével végig felhúzva tartotta, kerek feneke őrületbe ejtő látványt nyújtott, ahogyan a farkamon lovagolt. Az egész pár percig tarthatott csupán, de életem legfantasztikusabb élményét jelentette. Keresztanyám fáradhatatlanul dolgozott rajtam és közben néha gyönyörtől eltorzult hangon kiáltozott.
- Óohh, drágám, nagyon jó! Aahh, annyira hiányzott ez már nekem! Jaaj, Istenem!
Aztán leszállt rólam és feltérdelt mellettem az ágyra.
- Gyere, gyere kicsim, rakd belém a gyönyörű farkadat!
Égnek emelt popsija ellenállhatatlanul hívogatott és anélkül, hogy valaha láttam volna ilyet, ösztönösen tudtam, hogy mit kell csinálni. Mögé léptem, beügyeskedtem faszomat a nedvtől csillogó pinájába és derékon ragadva őt, elkezdtem pumpálni hátulról. Keresztanyám minden egyes toszó mozdulatomra felnyögött és hangosan könyörgött közben, hogy "még, még", meg "gyerünk, erősebben, gyorsabban".
Megpróbáltam fokozni a tempót és minél mélyebbre bevágni neki, és annak ellenére, hogy még teljesen kezdő voltam, elég jól ment a dolog.
- Óóooh igen, ez az, most még gyorsabban, ne hagyd abba! jött a bíztatás, aztán izzadt teste hírtelen megvonaglott, mindene görcsbe rándult és óriásit ordított.
- Ó jááá, ááaaauuuooohhh!
Nem értettem, hogy mi történik vele, de nem is tudtam odafigyelni tovább, mert furcsa, eddig még sosem érzett érzések keletkeztek testem mélyén és egyre erősebbé váltak. Már nem voltam magamnál és mozdulataimat sem én irányítottam tovább. Csak arra tudtam koncentrálni, hogy hevesen és kíméletlenül basszam keresztanyám szélesre tárt, hullámzó picsáját. Egyszer csak egész farkam megfeszült, ütemesen rángani kezdett és éreztem, hogy valami folyadék áramlik bele.
- Te jó ég! - gondoltam. - Belehugyozok keresztanyám pinájába?
Megijedtem a gondolattól és úgy éreztem, hogy rögtön ki kell húzni a farkamat, de ugyanakkor annyira mesés érzés volt, olyan fokú gyönyört éreztem közben, hogy alig tudtam engedelmeskedni magamnak.
Kirántottam hát szerszámomat a csatakos punciból és legnagyobb megdöbbenésemre valami fehér izé fröcskölt még mindig belőle, rá keresztanyám seggére, combjára, egy erősebb fröccs pedig egészen a háta közepén landolt.
- Ó, igen, gyere drágám, spriccelj csak bátran! kiabálta, amint megérezte, hogy mi történik és gyorsan megfordulva ismét szájába vette a faszomat.
A nagy adagokban fröccsenő anyagból jutott bőven az arcára és a szájába is, de ő csak nyelte, nyalta látható élvezettel és közben erotikus arcokat vágva beszélt hozzám folyamatosan.
- Óh, lődd a forró gecidet belém! Hadd szopjam ki minden cseppjét! Ühm, micsoda gyönyörű fasz! Mekkora élvező fasz!
Agyamon vörös köddel, faszomon a keresztanyámmal, életem első dugásával a hátam mögött kezdtem élvezni az életet. Ám a földöntúli élményeknek még korántsem volt vége. A bránerem - keresztanyám fantasztikus szájmunkájának köszönhetően egyáltalán nem nyugodott le, tovább meredezett keményen. Látva, hogy mi a helyzet, keresztanyám ledobta magáról a ruhát, elterült az ágyon és vágyakozó, kaján arckifejezéssel végigsimítva dús idomain csalogatni kezdett.
- Na gyere, gyere mire vársz!? mondta és megmarkolta hatalmas, kerek melleit.
Szétnyitotta combjait és nedvtől gyöngyöző puncijának látványa már túl sok volt ahhoz, hogy nemet mondjak neki. Ráhajoltam és nyalni, falni, szopni, gyúrni kezdtem dudáit. Hangosan nyöszörögve élvezte a kényeztetést, majd elcsukló, artikulátlan üvöltésfélét hallatott, ahogyan egyre lejjebb hatolva végül nyelvemmel jó mélyen belenyaltam kitáruló pinájába. Jó sokáig időztem ott és még maradtam is volna, de ő türelmetlen hangon, meg - megránduló testtel már szinte könyörgött, hogy dugjam be neki a farkamat.
Gyakorlatlan és esetlen próbálkozások után sikerült végre beletalálnom a megfelelő helyre, amit megkönnyebbült sóhajtással nyugtázott..
- Úgy, és most basszál, basszál meg keményen! könyörögte.
Bár ez a póz nekem nem jött be annyira, azért megpróbáltam a kedvére tenni. Láthatóan nagyon élvezte a dolgot, mert végig sikoltozott és hihetetlen erotikus arcokat vágott hozzá. Már alig bírtam erővel és szusszal, amit valószínűleg ő is megérzett, mert megkönyörülve rajtam, ismét feltérdelt és pompás fenekét kínálta nekem. Mintha kitalálta volna, hogy mit akarok! Újult erővel hozzáláttam, hogy alaposan megdolgozzam hátulról. Két kézzel jól megmarkoltam húsos csípőjét és ahogy csak bírtam, gyors tempóban kúrni kezdtem keresztanyámat. Bevallom őszintén, hogy egy pillanatra sem feledkeztem meg arról, hogy kivel csinálom. Ahelyett, hogy röstelltem volna magamat, megduplázott élvezetet jelentett számomra, hogy saját keresztanyámat dugom. Bár időérzékemet teljesen elveszítettem, az volt az érzésem, hogy most sokkal tovább tartott a dolog, mint első alkalommal. Lehet, hogy azért éreztem így, mert a hátulról pumpálás után keresztanyám a hátamra fektetett és most velem szembe fordulva ült bele a farkamba, így már ez volt a harmadik féle póz, amit kipróbáltunk. Nagyon tetszett ez a dolog is, főleg az volt izgató, ahogyan súlyos mellei le - fel ugráltak előttem pár centire..
Kis idő elteltével egyre torzuló arckifejezéséből és egyre hangosabb sikoltozásából már sejtettem, hogy mi következik. Teste görcsbe rándult, minden izma megfeszült és a hatalmas, elélvező ordítás sem váratott magára sokáig. Aztán keresztanyám rámborult és fáradtan, megkönnyebbülten lihegett a vállamon. Éreztem, hogy sokáig már nekem sem tarthat a dolog, mert mozdulataim felett ismét kezdtem elveszíteni az uralmat. Seggét markolászó kezeimmel kicsit megemeltem a csípőjét és növeltem a tempót, aminek az volt az eredménye, hogy megint valami furcsa, de jóleső érzés keletkezett valahol a farkam mélyén. Ke - resztanyukám valamit megérezhetett abból, ami készül, de még túl kába volt ahhoz, hogy cselekedjen, így amikor a faszom rángatózva elkezdte ontani magából az anyagot, csak egy gyenge kiáltásra futotta erejé - ből.
- Óohh, kicsim, belém mééész! nyögte, de már későn. Amikor lekászálódott rólam, farkam még mindig félig mereven állva lüktetett, keresztanyám pinájából pedig kis patakokban szivárogni kezdett a levem.
- Te kis rosszcsont! Jól teleraktad a puncimat! korholt mosolyogva, és arcán perverz élvezet tükröződött. Kicsit még feküdtünk egymás mellett, aztán mindketten megfürödtünk, én pedig anélkül, hogy megbeszéltük volna a köztünk történteket estefelé hazamentem.
Nem volt szükség külön agymosásra ahhoz, hogy felfogjam, erről a dologról soha senkinek nem beszélhetek. Mostanáig hordoztam tehát magamban ezt az évtizedes titkot, de most úgy döntöttem, hogy elmesélem, milyen hatalmas, leírhatatlan élvezetet okozott keresztanyám punciját telelőni forró gecivel, mint ahogy az is csodálatos élmény volt, hogy ez a dögös, érett asszony vette el a szüzességem. Amíg dugtam, egyáltalán nem zavart, hogy rokonok vagyunk, a lelkiismeretem csak később kezdett el dolgozni, de az már egy másik történet.

2009. augusztus 26., szerda

A műfasz és anya

Első pszichológia órán az Oedipus komplexusról tanultunk. Nem hittem benne egy percig sem.
Micsoda baromság! Hogy egy fiú tényleg meg akarja dugni a saját anyját!Ez hülyeség.. sőt egy nagy mese! Még csak gondolni sem gondoltam arra hogy az anyámmal dugjak! Igaz, hogy szexinek találtam. Legalábbis addíg nem gondoltam ilyenre amig egyszer olyanon kaptam rajta, amit csak pornófilmekben látni. Valószínűleg csak pár órával később számított arra hogy hazamegyek. Én is úgy terveztem hogy későig kimaradok. A lánnyal akit már fűztem egy ideje, azzal talákoztam. Egész jól alakultak a dolgok. Szerencsétlenségemre mikor már abban a hitben voltam hogy lesz az egészből valami, a kis kurva megpaskolta az arcomat és azt mondta hogy el kell mennie. Mit tehettem volna? Így hazamentem és ott találtam anyámat teljesen meztelenül, amint éppen egy fekete 25 centis műfaszt nyomkodott szélesre tárt pinájába. Nem hallotta meg hogy beléptem az ajtón. Csak álltam ott nyitott szájjal és néztem amint anyám a műanyag faszt lassan és finoman ki be dugdossa nedves, szőrtelen pinájában. Igen, ahogy mondtam, szőrtelen... teljesen, kibaszottul szőrtelen!
Anyám pinája olyan kopasz volt mint egy csecsemő segge! . Naponta kell hogy borotválja ha ilyen rohadtul sima! Soha az életbe nem láttam még ilyen csupaszságot! Soha nem hittem volna, de most itt állok és bámulom anyámat, mialatt fekszik az ágyon szétnyitott lábakkal és egy hatalmas, műbrékóval. Faszom rohadt gyorsan életre kelt! Figyeltem hogy teljesen csupasz volt mindene? Nos igen, így teljesen jól láthattam mindent rózsaszínű melleit, meredező mellbimbóit, puncinedveinek apró cseppjeit a szeméremajkainál amik körülölelték azt az irtózatosan nagy műbránert. Hangosan sóhajtozott, mintha ezzel is fokozná magának a szexuális élvezetet, majd gyorsítani kezdett a kezével, ami miatt az a hatalmas műanyagfasz is sebesebben mozgott kielégületlen lyukában. még most is beizgulok ha arra gondolok amit akkor láttam. A szexi, meztelen anyám maszturbál előttem mint egy XXX filmben. Nem tudom miért gondoltam régebben azt hogy nem szokott önkielégíteni.
Már több éve hogy ő és apa elváltak és anya még mindíg egy vonzó, csinos nő volt. Azt hiszem ez egy régi gátlás miatt van, hogy sohasem mertem erre gondolni. Most pedig ott álltam az előszobából a nappaliba vezető ajtóban, teljesen felizgulva, miközben néztem a saját anyámat amint lassan és érzékkel dugja magát egy, az én farkamnál legalább 5 centivel hosszab műfasszal. Meglepődve felsikkantott, majd felállt. A műbráner még mindíg mélyen benne volt kopasz puncijában, de a legnagyobb része eltűnt a szemem elől mikor összezárta a lábát.

- Danny! - zihálta- Mit csinálsz itthon?

- Anya! - valászoltam gúnyosan - Mit csinálsz Te itthon?- arca, ami még mindíg fiatalabbá tette a koránál, elvörösödött.

- Uhmm... Nem tudomm... Nem vártalak haza ilyenkor... Kicsit óvatosabb lehetnél. Bárki könnyen besétálhatna ide és teljesen felizgulhatna attól amit csinálsz... mint például én. Odasétáltam a kanapéhoz és a térdei köze tettem a kezemet. Automatikusan szétnyitotta a lábait, amitől újra a szemem elé került a hatalmas, fekete fallosz. Kb. 5- 6 cm lógott ki szőrtelen pinájából. A többi mélyen a vaginájában rejtőzött és mivel seggével ide- oda mozgott a heverőn, biztos jól érzete magát a csupasz pinusa.

- Fantasztikus puncid van anya! - susogtam. érdeltem és arcomat combja belső oldalához dörzsöltem. Lassan elkezdtem körözni a térdeinél, de gyorsan folytattam munkámat, egyre beljebb haladva váladékaitól borított combjain, amíg fejem nem érintette meg a műfasz végét. Anya úgy sóhajtozott mintha agoniában lenne, bár biztos voltam benne hogy ezek a sóhajok inkább az intenzív élvezet eredményeként röppentek el ajkairól, mint a fájdalomtól, különösen mikor csipőjét elkezdte körbe- körbe mozgatni miközben pinájából folyt kifelé a nedve.
- Uhhh Danny! - zihálta anyám - Nem kellene ezt csinálnod a saját anyáddal, édesem! A régi dolgok jutottak eszembe, hogy nem szabad ezt csinálnom, de mikor egy pillantást vettettem pinájára, tudtam hogy meg kell tennem. A szart sem érdekel hogy szabad- e vagy sem! Odanyúltam és megragadtam a műbráner végét és kihúztam anyámból. A hosszú vastag, feka fasz egy hangos cuppanással hagyta el anyám vagináját, ami nyilvánvalóvá tette hogy pinája teljen nedves.
- Anya, hagyd hogy kitöltsem a benned tátongó űrt valami jobbal - suttogtam - Nem szeretnél valami élethűbb dolgot, mint ezt a hideg, műanyag segédeszközt?

- De! Igeeeeen, kedves! Mindíg is úgy gondoltam hogy egy szexőrült vagy!! - válaszolta. lábait széttárva visszafeküdt a sezlonyra, egyik lábát a padlóra tette, a másikat pedig feltette a kanapé támlájára. Szexéhesen bámultam nedves, nyitott, rózsaszínű lyukát, mialatt levettem a ruháimat, majd letérdeltem szétnyitott lábai közé. Mikor anyám meglátta a farkamat, szemei kikerekedtek.
- Oh Danny! Nem tudtam hogy neked ilyen szép nagy faszod van, baby! - zihálta, miközben lenyúlt és megfogta merev péniszemet.
- Ez csodálatos!!
- Mond el hogy mennyire akarod! - vigyorogtam kajánul - könyörögj érte!
- Igen, könyörgök! Dugj meg Danny kérleeeeek! Dugd be fiatal, merev faszodat anyuci puncijába és dugj meg!! Eleget akartam tenni anyám szemérmetlen lelkesedésének, amit faszom látványa okozott. Éppen készültem hogy farkamat belerakjam amikor egy ötlet villant meg az agyamban.
- Meg foglak dugni!!! . Jól meg foglak kefélni!!! - vigyorogtam, mialatt a gyönyörűséges pináját bámultam kiéhezve - De először egy kis kóstolót veszek! A szeme a gyönyörűségtől, mikor rájött hogy ki fogom nyalni a pináját.
Letérdeltem a nyitott combjai közé és arcomat egészen közel raktam csupasz pinájához.
- Jó az illatod anya! ... Nagyon jó!! - sóhajtottam, mikor éreztem a női hüvelyváladék számomra oly izgató illatát. a nyelvemet és végigfuttattam a kopasz pina szeméremajkain, közben ízlelgettem a forró húst a nyelvem hegyével. Soha nem nyaltam ezelőtt csupasz pinát így ez teljesen új volt számomra. Olyan volt mintha egy kislány punciját nyaltam volna. Uhmmmmm.
- Mélyebben Danny, te kis nyalógép! Nyald mélyebben! Nyald anya punciját erősebben!!!
- Oké ! - vigyorogtam, becsúsztatván kezeimet csupasz, izgő - mozgó segge alá - ... Te kérted! Kértem hogy nyissa szét a lábait olyan szélesre amennyire csak lehetséges és benyomtam a nyelvemet a nedves nyílásába, nyalva és szopva a vágását mint egy őrült!
- Ohhh! Igen! ... Danny! ... Ez fantasztkus! - sikoltott anyám, mikor arcom hozzányomult puha, selymes szeméremdombjához. Válaszul majszolgatni kezdtem csupasz pinájának ajkait és nyaltam a csiklóját.
- OOOOOooo! Igeeeen! Danny aranyom!!!! Nyaljál mééég! Tegyél úgy mintha az egyik szexi barátnőd pináját nyalnád! Igeeen!
Válaszomat belenyögtem a pinájába, túl elfoglalt voltam ahhoz hogy rendesen válaszoljak neki.
- Uhhhhhh! Igen nyald anyád csiklóját! ... Nyald erősen! - visította, miközben közelebb nyomta arcomhoz pináját. Mialatt nyaltam a finom puncit, szörcsögtem és cuppogtam az élvezettől.Nem voltam kezdő a nyalásban, amire anyám nemsokára rá is jött. Mikor egy lány nem hagyta hogy megkeféljem, akkor ez volt a legjobb amit csináltunk.
Úgyhogy rengeteg tapasztalatom volt ezen a téren. Tudtam pontosan, hogy mikor kell szopogatni, mikor kell harapdálni és mikor kell valóban erősen nyalni. Anyám orgazmusa nagyon gyorsan jött, mikor nyelveztem a klitoriszát és államat nedves, izzadó pinájába nyomtam. Szája hirtelen kinyílt és egy hangtalan sikoly hagyta el az ajkait amikor az orgazmus hullámai végigrohantak a testén. Elkezdett vadul vonaglani de szorosan tartottam őt a seggénél fogva és számat az orgazmus ideje alatt is folyó pináján tartottam.
- Igeeen, Danny!! ... Elélvezek!!! - sikitotta. Nem bártam hogy a szomszédok bármelyik pillanatban berohannak, arra gondolván hogy valakit megöltek, mert olyan hangosan sikoltozott. Lassan lenyugodott és elterpeszekedett a kanapén. Letöröltem nedveitől csúszós arcomat és rávigyorogtam.
- Jézus Mária Danny! Hol tanultál meg ilyen jól nyalni baby?- mosolygott.
- Tudod anya, nemcsak csókolózni és tapogatni szoktuk egymást a randevúkon! - vigyorogtam
vissza.
- Hát tényleg nem ! - mondta. végigtapogatta meredező faszomat a szőrös szeméremdombtól a makkomig. Előrehajoltam és ujjaimat végigfuttattam a fényes pinán, érezvén hogy váladékai bendevesítik a tenyeremet. Szétnyitotta a lábait igy kihasználtam az alkalmat hogy részletesen megvizsgáljam anyám pináját. Szőrtelen duzzadt pinusának látványa nagyon izgató volt. Teljes szeméremdombja pirosas volt energikus nyalásom miatt és szeméremajkai szélesre voltak nyílva, úgyhogy láthattam fenséges, rózsaszinű húsát a hüvelyében. Sohasem láttam még életemben ilyen faszmerevítő látványt. Pinája szó szerint könyörgött egy faszért. Nedves és duzzadt... csak arra vár hogy megkeféljék. Anyám szemébe néztem és ettől még duzzadtabb és keményebb lett a farkam.
- Gyere ide! - susogta- Itt az idő hogy ideadd anyádnak azt a hosszú farkadat! Odanyomta makkomat a pinája bejáratához. Egyik kezének ujjaival szétnyitotta a szeméremajkait, és széthuzta őket jó szélesre. Ezalatt a másik kezével csillogó, nagy makkomat egyenesen bevezette nyitott pinájába. Mikor éreztem hogy ajkai körülzárják a faszomat előregörnyedtem és éppen amikor ezt csináltam anyám csipőjét felém mozdította... Az eredmeny fenséges volt! Farkam úgy csusszant be a nedves pinába mint kés a vajba, olyan mélyre merült, hogy golyóim a segglyukához ütődtek.
- Igeeen! - jajgatott. Istenem, olyan jó mélyen vagy Danny... ! Gyerünk... ! Igeeeen! Basszál erősen... ! Egy hihetetlen pillanat volt számomra. Lebámultam és láttam hogy farkamat teljesen magába foglalja saját anyám pinája! Azt hiszem a kora miatt volt, hogy egy kicsit hosszú volt a lyuka, de meglepően szűk. Faszom kitöltötte szétnyilt duzzadt pináját. Megfeszítettem péniszemet benne, hogy érezzem csodálatosan forró, szűk lyukát mielőtt elkezdeném a mozgást.
- A szarba anya! Szűk vagy! - lihegtem, mialatt farkamat úgy ölelte körbe pinája mint egy száj.
Olyan volt mintha egy segglyukat dugtam volna, olyan rohadt szűk volt!
- Csak basszál meg Danny! - utasított, mialatt megemelte a csípőjét. Nyilvánvalóan nagyon kielégületlen volt. Nem volt bátorításra szükségem hogy megtegyem amit kell. Anyám arckifejezése megadta a kellő bátorságot.
- Rendben van, meg foglak dugni! - ziháltam, majd becsúsztattam mindkét kezemet a köröző segge alá. ujjaimat a lágy, kerek segglyukába és belenéztem csillogó szemeibe. Tartsd szorosan anya! Olyan egy dugás lesz hogy egész életedben emlékezni fogsz rá! Elkezdtem dugni hosszú, erőteljes lökésekkel, vad energiával ki be csúsztattam faszomat pinájában, amitől teljesen bezsongott. Összeszorítottam a seggemet és olyan mélyen basztam váladékkal kitöltött pináját amennyire csak tudtam. csak sóhajtozott az élvezetektől. Kezeit a seggemre rakta és közelebb húzott a lágyékához, miközben úgy keféltem mint egy őrült. Nemsokára elkezdett hangosan nyöszörögni, sóhajtozni.
Arcára pillantva láttam hogy mindjárt egy újabb orgazmusa lesz így folytattam pinájának erőteljes baszását. Mikor az élvezet újra élerte, éreztem hogy pinaizmai összehúzódnak.
Gyorsítani kezdtem, és még mélyebbre dugtam farkamat, egészen a méhéig felnyomtam a dákómat.
- Dugjál... ! Mindjárt elélvezek baby! ... Igen, igen, dugjál még.... Mooost élveeeezeeek!!! sikitotta. Összeszoríttotta pináját dugattyúzó faszom körül, és ide oda mozgatta seggét.
Mialatt élvezett folyamatosan keféltem.
- Ez az anya! - lihegtem. már az orgazmusa vége felé közeledett éreztem hogy már én sem bírom soká. Pinája megrázkódott a farkam körül, golyóim összeszűkűltek és gecim elkezdett kilövellni anyám pulzáló vaginájába. Eszméletlen nagyot élveztem! Soha nem volt még ilyen heves orgazmusom ezelött, de eddig még nem is basztam meg vad, kielégületlen anyámat. Feküdtünk hosszú ideig és a jövöről beszélgettünk.
Megállapodtunk, hogy a bűntudat ellenére folytatni fogjuk, mivel az élvezet amit nyújtottunk egymásnak sokkal fontosabb számunkra. farkam lekókadt és kicsúszott anyámból, megfogta a kezemet és a hálószobájába vezetett.
Mondanom se kell hogy petyhüdt farkam nemsokára újra merevedezni kezdett... anyám forró, szopó szájában. Ötször vagy hatszor kellett azon az első éjszakán megdugnom. Olyat is csináltam amit egyik előző baratnőm se engedett meg... megdugtam a segglyukát. És anya szerette! Én is... ! Sokkal szűkebb és mélyebb volt mint a pinája és így kefélés közben tudtam játszani nedvedző lyukával is. Azóta felfedeztem anyám rajongását fiatal faszom iránt, azóta nem randevúzgatok már olyan sokat. Miért rohangáljak fiatal lányok után mikor a saját szexi anyámmal is tudok egész éjszakán át szeretkezni? Mindemelett anyám se használja többé a nagy fekete műfaszt.

2009. augusztus 25., kedd

A barátság

Ősszel múltam 32 éves, de be kell, hogy valljam, most kezdek szexuálisan a legaktívabb lenni. Ebben nem kis szerepe van a férjem unokaöccsének.
Sanyi idén lesz 18 éves, de olyan profi az ágyban, hogy talán felér egy harmincévessel is. Kapcsolatunk tavasszal, jobban mondva tavaly télen kezdődött, de akkor még csak én kívántam őt. Együtt töltöttük a karácsonyt és a szilvesztert Ausztriában. Én nem tudok síelni, a férjem, a bátyja és a bátyja felesége egész nap síeltek, és csak este tudtunk közösen elmenni a közeli városba, szórakozni. Napközben így Sanyival maradtam a faházunkban, neki el volt törve a keze, ezért maradt velem. Tévét néztünk, szánkóztunk, kártyáztunk, vagy sétáltunk a közeli erdőben. Eközben én mindjobban beleszerettem Sanyiba. Esténként azt lestem, mikor megy levetkőzni, fürdeni, hogy meg tudjam lesni. Egyre jobban begerjedtem, arra vágytam, hogy végre megkeféljen.
Vége lett a közös vakációnak, haza jöttünk, de bennem még mindig élt a vágy, hogy megkapjam Sanyit. Suli után egyre több időt töltöttünk együtt, egyre többször akartam vele találkozni. Ez nem is volt nehéz, hiszen a szülei estig dolgoztak, a férjem pedig sokszor ment külföldre kiküldetésbe egy - két napra. Ilyenkor nálunk is aludt, mert nem messze van tőlünk az iskolája, többet kellett volna utaznia otthonról, így meg lett beszélve a szüleivel, hogy nálunk alszik néha.
Egy ilyen közös estét szemeltem ki, hogy végre lefekszem Sanyival. Az irodából már délben hazajöttem, gyorsan lezuhanyoztam, majd vártam, hogy megjöjjön Sanyi is. Talán egy fél óra telhetett el, amikor nyílt az előszobaajtó és bejött Sanyi. Megebédelt, majd megírta a leckéit. Utána átnézte a másnapra feladott tanulni való. Amikor mindennel elkészült ő is lezuhanyozott, és leültünk tévét nézni.
Rajtam egy pongyola volt, alatta semmi, Sanyi egy száras alsónadrágot vett fel. Este vacsoráztunk, megnéztük az esti filmet, majd Sanyi elment lefeküdni. Én még fent maradtam, megnéztem a késő esti híradót tíz órakor. Úgy gondoltam, hogy Sanyi már alszik, levettem a pongyolámat, és átmentem az ő szobájába.
A takaró félre vont hajtva, így kilátszott a mellkasa, mely már pihésen szőrösödött. Ahogy beléptem észrevettem, hogy az alsógatyája a földön van. Félre hajtottam a takarót, és ott pompázott előttem a farka nyugalmi állapotban. Letérdeltem az ágy mellé, és óvatosan, hogy fel ne ébresszem még, kezembe vettem a még puha fütyköst. Finom, meleg, és a zuhanyozástól kellemes szappan illata volt.
Gyengéden elkezdtem húzogatni rajta a bőrt. Az igazat megvallva, legalább két percig dolgoztam rajta, hogy végre felgerjedjen a vágy benne. Amikor már félig merev állapotba került, teljesen lehúztam a bőrt a makkról, és a nyelvemmel körözni kezdtem a pici nyílás körül. Ahogy elértem a nyílást teljes hosszában ott meredezett előttem egy húszcentis, fiatal, kőkemény fasz. Úgy gondoltam itt az ideje, hogy a számba engedjem. Ajkaimmal pici ó betűt formáltam, és elkezdtem a számba csúsztatni Sanyi dákóját. Kezdtem beizgulni én is, a puncim már teljesen lucskos volt, és már nagyon szerettem volna magamban tudni ezt az erős faszt.
Sanyi ekkor ébredhetett fel, mert az ujjai beletúrtak a hajamba, és apró nyögéseiből rájöttem, hogy most már nem fog ellenkezni. Már bátrabban szoptam a farkát, tudva azt, hogy ő is akar velem szeretkezni.
Egyszer csak kihúzta a farkát a számból, felült, szájon csókolt, és maga mellé húzott az ágyba. Kezét becsúsztatta a két lába közé, majd amikor érezte, hogy teljesen be vagyok izgulva, középső ujját bedugta a puncimba. Egy kis idő múlva a mutatóujjával is ujjazott, miközben én szétterpesztettem a lábaimat, hogy jobban hozzám férjen. Egypár perc elteltével feltérdel, és a nyelvével is besegített. Ekkor már patakokban folyt belőlem a puncilé, és nem voltam messze a csúcstól. Még két pillanat, és akkora orgazmust éltem át, hogy tudtam, ezután csak Sanyival akarok majd szeretkezni.
A mesteri nyelvjáték után a melleimet kezdte cirógatni, addig, amíg megint be nem gerjedtem. De most már Sanyi volt a kezdeményező. A még mindig nedves puncimhoz rakta kemény dákóját, jobb kezével apró fel - le mozgásokat végzett bejáratomnál, miközben a bal kezével a melleimet gyúrogatta. Éreztem, hogy csak bosszantgat, még jobban begerjeszt, hogy a kellő pillanatban belém lökhesse dorongját.
Amikor már ordítani tudtam volna a vágytól, hogy végre lökje már belém, egyetlen rántással a fenekemnél fogva egyik kezével magára húzott. Meg kell, hogy mondjam, egy picikét fájt, de végre kitöltött az a hatalmas farok. Ettől a perctől fogva rabja vagyok Sanyi farkának. Teljesen kitöltött, puncim minden sarkát bebarangolta. Olyan hevesen kefélt, hogy egymásután ötször élveztem el. Amikor éreztem, hogy neki sincs már sok hátra, hanyatt döntöttem, felé térdeltem, és marokra fogott dákóját magamba vezettem. Ezen az estén ez volt a legjobb póz, amit kipróbáltunk, mert farka hossza olyan volt, mint egy hosszú dárda, amire felnyársaltam magam.
Amíg fel - le húzkodtam magam ezen a hatalmas örömvesszőn, Sanyi a melleimet vette kezelésbe. A mellbimbóim szinte majd szétrobbantak annyira feszültek az izgalomtól. Sanyi egyszer csak elkezdett alulról ellen lökni, tudtam, hogy nincs ideje tovább. Ezért én még hevesebben lovagoltam rajta, hogy egyszerre jussunk fel a csúcsra.
Sanyi teste megfeszült, a farka elkezdett rángatózni, és telepumpálta puncimat az édes gecijével. Én eközben már számtalanszor elélveztem. Kapcsolatunk azóta is tart, rengeteget szeretkeztünk a mi lakásunkban, felavattuk a férjemtől kapott autó, sőt egyszer a szülei távollétében az ő szobájában is keféltünk egy nagyot.

2009. augusztus 24., hétfő

A legszuperebb apuka

Magamról annyit, hogy nemsokára 15 éves leszek, most fejeztem be az általános iskolát és egyke vagyok.
Az egész úgy kezdődött, hogy az iskola végeztével rámszakadt a nagy szabadság, amivel nem igazán tudtam mit kezdeni. Nem vagyok egy eljárós típus, nem igazán jövök ki a korombeliekkel, egyesek szerint kicsit koravén vagyok.
Egy igazi barátnőm van csak akivel sülve - főve együtt szoktunk lenni, de ö július elején elutazott Amerikába egy rokonához egy hónapra, így egyedül maradtam.
Többnyire otthon ültem és netteztem, hála az ADSL - nek. Mivel nyár van, meleg és már abban a korban vagyok mikor az embert a teste igencsak érdekli, és a netten sok "érdekes" dolgot lát és olvas az ember ami erre még rá is tesz, szinte minden nap minimum 4 - 5 - ször masztiztam. Imádom ezt a kellemes elfoglaltságot.
Napközben mikor biztos volt, hogy szüleim nem tünnek fel otthon, szinte folyamatosan meztelenül vagyok a lakásban. Már nincs a lakásnak olyan helysége ahol ne lett volna már legalább egyszer orgazmusom.
Nagyon élveztem a helyzetet, de egy idő után kezdet dolgozni bennem a kisördög, hogy ennél többet akarok. Szerencsére megtaláltam anyu fehérneműi közt a szüleim kis vibrátor készletét. Először majd leesett az állam, hogy ők ilyesmiket használnak, eddig eszembe sem jutott, hogy ők is ennyire szeretik az "élet ezen részét".
Új csodálatos élményeket szereztem, mikor kipróbáltam ezeket a játékszereket. A baj csak az volt, hogy a műfütyiket bedugni nem mertem, mert nem akartam, hogy egy műtag vegye el a szüzességem, pedig nagyon kíváncsi voltam már arra, hogy milyen érzés mikor kitölti az embert valami hosszú kemény. Egyre inkább szenvedtem a vágytól, hogy valami "oda" kerüljön, de nem volt esélyem sem, hogy megfelelő fiút találjak erre a célra.
Ekkor történt valami ami változtatott a helyzeten. Anyunak két hétre a cége külföldi telephelyére kellett mennie dolgozni, így ketten maradtunk apuval. Ekkor támadt egy perverz gondolatom. Mi lenne, ha nem lökött fiatal fiúkról álmodoznék, hanem egy igazi férfiról akit egyébként is imádok, tetszik nekem és még csak messzire sem kell mennem érte.
Elhatároztam, hogy meghódítom aput. A gondolattól is felizgultam mikor kitaláltam.
Szépen hozzáláttam tervem megvalósításához már az első nap. Mivel anyu nem volt otthon én főztem a vacsorát, persze apu kedvencét, ami nem sikerült tökéletesen, de nagyon megleptem vele. Hogy a hatás teljes legyen igyekeztem a legszexisebb szerelésemben várni, mikor este megérkezett. Egy rövid miniszoknyát vettem fel és egy feszes toppot ami szépen kiemelte a melleim alakját. A szoknya alá olyan tangát vettem, aminek a hátsó része teljesen eltűnt a popsimban, és elöl is épp, hogy csak eltakarta a bejáratot. Nem túl kényelmes viselet, de gondoltam, a célért mindent.
Mikor apu hazaért felszolgáltam a vacsorát és közben beszélgettem vele, ahogy anyu szokott. Jól elbeszélgettünk, de azt mondta, hogy szeretne lefeküdni, mert nagyon fáradt. Ez kicsit lelombozott,de azért még bevetettem magam, és a mosogatógépbe úgy pakoltam be, hogy közben minél mélyebbre keljen hajolnom, így szinte teljesen látszott a popsim és, hogy csak egy igen kis ruhadarab takarja a többit. Ezen csábos pakolásom közben aput lestem, és láttam, hogy nem dolgoztam hiába, mert majd kiesnek a szemei úgy bámulja a fenekem. Ez izgalommal töltött el, de sajnos kis bemutatóm után adott egy puszit a homlokomra, hogy ö most megy zuhanyozni és lefekszik.
Kicsit csalódott voltam, hogy nem akadt horogra, de végül is nem is számítottam arra, hogy elsőre sikerül minden. Azért a kisördög nem nyugodott bennem, így kilopóztam az udvarra egy újsággal, mintha olvasgatni mennék. Szerencsére van egy védett hely ahonnét be lehet lesni a fürdőszoba ablakán, ha ott nincs elhúzva a függöny és rá lehet látni a zuhanyzóra. A függöny persze nem volt elhúzva, söt a helyén sem volt, mert kimostam és nem raktam vissza, gondolván arra, hogy jól jöhet még nekem a csupasz ablak.
Nem is kellett csalódnom, mert nemsokára megpillantottam aput amint belép a fürdőbe. Mivel bent égett a villany és kint sötét volt, tökéletes volt a helyzet, mert ö nem láthatott engem és viszont jól láttam öt. Elkezdett vetkőzni. Nagyon tetszett, eddig még csak fürdőnadrágban láttam, de úgy is nagyon vonzó férfi volt. Szép sportos testtel, nem túl sok szőrrel.
A szívem egyre hevesebben dobogott, mert már csak az alsója volt rajta. Majd elájultam mikor azt is levette, mert valószínűleg a kis bemutatóm hatására majdnem teljesen állt neki. Gyönyörű volt. Megállt a mosdó előtt és megszemlélte félig merev nemiszervét, majd megfogta és szép lassan húzogatni kezdte rajta a bőrt. Ettől az teljesen merev lett és gyönyörűen ágaskodott. Azt hittem menten elélvezek. Ez fantasztikus, az apám tőlem pár méterre masztizik és valószínűleg én izgattam fel a szinte csupasz popsimmal. Nem bírtam magammal, le kellett nyúlnom a bugyimba, ami ekkorra már teljesen átázott. Az apám bent a fürdőszobában a tükör előtt, én pedig az udvaron az ablakon keresztül öt lesve maszturbáltunk.
Nem kellett sok egyikünknek sem, először ö lőtt egy hatalmasat aminek egy része egész a tükörig repült. A látvány leírhatatlan volt és szinte azonnal elélveztem tőle. Ezután ö letakarította a tükröt és a mosdót, majd lezuhanyozott és kiment a fürdőszobából. Ezután én is összeszedtem magam és a látottaktól még mindig örülten felizgulva visszamentem a házba.
Első utam a fürdőbe vezetett, oda ahol az előbb ö állt. Sajnos alaposan letakarította a mosdót így nem vizsgálhattam meg azt a nedűt ami kilövelt abból a csodálatos nemiszervböl. Gyorsan ledobtam a ruháimat és ott ahol az előbb ö, most én is eljátszadoztam magammal és ismét a mennyekben éreztem magam, arra gondolva, hogy az előbb ö masztizott itt.
Másnap korán felkeltem, hogy mire felébred főzhessek neki kávét és elkészíthessem neki a reggelit.
Nagyon meglepődött ettől és nem igazán értette, hogy miért tettem, de én megnyugtattam, hogy szerintem neki szüksége van a női gondoskodásra és én ezt szívesen teszem. És persze most is megválasztottam gondosan az öltözékem, hogy a kis tervem is haladjon. Egy alig fenékig érö szatén hálóinget vettem fel, és a mivel a tegnapiak miatt még eltökéltebb lettem és nagyon vágytam a fantáziám beteljesülésére, bugyit nem vettem, hogy többet mutathassak esetleg.
Reggeli közben ismét beszélgettünk, majd megint gondosan bepakoltam a mosogatóba. Annyira sikerült előrehajolnom, hogy teljesen felcsúszott hátul a hálóingem, így apu láthatta a puncim, ami rettenetesen felizgatott, és ahogy láttam öt is, mert igencsak zavarba volt mikor visszafordultam hozzá. Ezután zavartan elbúcsúzott és elment dolgozni.
Én teljesen el voltam szállva magamtól, hogy meg mertem tenni, hogy csupaszon látni engedem apunak azt amit valószínűleg kisbaba korom óta nem látott, és miután kiment a házból és elhajtott a kocsival, ott helyben nekiálltam masztizni.
Egész nap más sem járt a fejemben, csak az előző este és a reggeli kis akcióm. Tuti, hogy látta és biztos tetszett is neki, azért jött olyan zavarba.
Alig vártam az estét, hogy folytathassam kis játékom. Megint vacsorával vártam, és a reggel történteken felbátorodva estére a miniszoknyám alá nem vettem bugyit.
Vacsora közben megint beszélgettünk, de észrevettem, hogy apu kicsit feszélyezettebb, és többször azon kaptam, hogy a melleimet bámulja, ami a gondolataimnak és annak, hogy nem volt rajtam bugyi, köszönhetően majd kilukasztották a toppot.
Vacsora után ismét bemutattam hajolgatós "produkciómat", aminek hatására láttam, hogy apu nadrágja azon a bizonyos helyen kezd dudorodni. Ez örülten felizgatott engem is, mert éreztem, hogy van esélyem és talán még ma sikerül révbe érnem. Átmentünk a nappaliba és leültünk a kanapéra tévézni, de én elkezdtem beszélgetni vele, nehogy elmúljon már a hatás és ismét hoppon maradjak. Jól elbeszélgettünk, mint lány és apja. Beszélgetés közben kiprovokáltam, hogy birkózzunk mint régen mikor kicsi voltam.
Birkózás közben fel - fel libbent a szoknyám és apu láthatta (a kedvéért) fazonra igazított szőrzetű puncimat, ami ráadásul a gondolataimtól és a szituációtól igencsak nedves volt. Láttam, hogy ettől megint igencsak zavarba jött, majd mikor felé kerekedte, és lovagló ülésben pont "oda" sikerült ülnöm, hirtelen megállt ö is és én is. Éreztem, hogy a látvány megtette a hatását és valami keményen ülök.
Megfagyott körülöttünk a levegő. Na most vagy végem, vagy nyert ügyem van, gondoltam. Végül ö törte meg a csendet és kicsit zavartan és félve megkérdezte, hogy máskor is bugyi nélkül hordok ilyen rövid szoknyákat? Mondtam, hogy nem, csak ebben a melegben itthon kényelmesebb így. Erre kicsit megnyugodva azt mondta, hogy jó itthon lehet, de eszembe ne jusson így kimenni az utcára.
Nem akartam ejteni a témát, ezért értetlenkedést színlelve megkérdeztem, hogy miért.
- Azért mert be lehet látni a szoknyád alá. - válaszolta zavartan.
- Bocsánat. - mondtam, mintha ezt én nem tudtam volna, és odakaptam a lábam közé, mintha el akarnám takarni a kényes helyet, de ahogy a kezemmel magamhoz nyomtam a szoknyát, közben sikerült végigsimítanom a nadrágban addigra már igencsak megkeményedett rudat. Ismét zavart csend lett, néztem mit reagál. Elterelte a szót a dologról, majd néhány tréfás megjegyzés után kezdtünk megint birkózni, de most már nem engedtem, hogy szabaduljon ebből a számomra kellemes pozícióból.
Igyekeztem előre - hátra csúszkálni a "nagy keménységen" birkózás közben. Ez annyira felizgatott, hogy egy idö után ha akartam volna sem tudtam volna abbahagyni. Fantasztikus érzés volt, hogy ugyan nadrágon keresztül, de apu merev farkához dörzsölhettem a csupasz puncim. Szerencsére rá is nagy hatást gyakorolt ez a kis játék, mert pár perc után hirtelen elakadt a szava és egy titkolni próbált nyögés kíséretében elélvezett a nadrágjába. Nekem sem kellett több, de én titkolni sem próbáltam, mert annyira elvette már az eszem a helyzet és a vágy, és miközben megfeszült a testem, pár halk sikoly kíséretében elélveztem. Éreztem, hogy szinte patakban ömlik ki belőlem a nedvem, és apu ondója is kezdte átáztatni a nadrágját.
Mikor mind a ketten magunkhoz tértünk hitelen nagyon kellemetlenül éreztem magam, de ezzel nem voltam egyedül, mert apu is nagyon elpirult, és nem mert a szemembe nézni.
Hogy oldjam a feszültséget odabújtam hozzá és átölettem és azt mondtam neki, hogy nagyon szeretem és ö a legszuperebb apuka. Pár percig így feküdtünk.
Nagyon jó érzés volt, és mindkettőnknek kellemetlen lett volna felkelni, mert el voltunk ázva "ott". Ahogy szorosan apuhoz bújtam hallottam a lehelletét és éreztem férfias parfümjének illatát és ez megint kezdett felizgatni így kezdtek elmúlni gátlásaim és gyűlt a bátorságom, hogy valahogy továbblépjek.
- Mi volt ez apu? - kérdeztem.
- Hát Dóri, - kezdte zavartan - azt hiszem te már nem vagy annyira kislány és az előbb valami olyat érezhettél amit a felnőtt nők szoktak.
- De mi volt az amitől te nyögtél apu?
- Én? - kérdezte nagyon zavarba esve.
- Igen, mielőtt engem elöntött a forróság éreztem, hogy valami mozog a nadrágodban és te nyögtél egyet.
- Hát tudod kislányom, nekem is valami olyan kellemes érzésem volt mint neked.
Ez az, gondoltam, sikerült örömet szereznem neki, nem csak képzeltem, valóban elélvezett.
- Tényleg. Ennek örülök. - és elkezdtem puszilgatni az arcát. - Ez valami nagyon jó dolog, én nagyon szeretem ezt az érzést.
Nagyon felbátorodtam és elhatároztam, hogy elmondom neki, hogy előző nap meglestem.
- Tudod apu, tegnap a fürdőszobában meglestelek. Akkor is ilyen jó érzésed volt?
- Meglestél? - elnyomott magától - Miért?
- Mert kíváncsi voltam, hogy nézel ki.
- Nem láttál még talán?
Megijedtem, lehet, hogy nem kellett volna elmondani. Azt hittem jobban fogadja a hírt.
- De láttalak már, de meztelenül még nem. – most már mindegy megmondom, lesz ami lesz.
- Tudod mit, ha ennyire kíváncsi vagy, gyere fürödjünk együtt, úgyis ránk fér.
Nagy kő esett le a szívemről, ezek szerint mégsem vette annyira zokon, majd ismét kezdett szaporább lenni a pulzusom, mert éreztem, hogy innét már nincs messze a győzelem.
Bementünk a fürdőszobába és én megnyitottam a vizet, miközben apu sietve levette a fekete nadrágját amin igencsak nagy folt volt elöl.
Kicsit zavarba voltam mikor vetkőznöm kellett így előtte, de mikor már csak egy alsó volt rajta, ismét megtetszett a dolog és levettem a toppom, majd a szoknyám és anyaszült meztelenül megálltam apuval szemben. Eléggé megdöbbent a látványtól, de gondolom nem akart szégyenben maradni és letolta az átázott alsóját. Fantasztikus látvány volt, az előzőektől kicsit nedves fél merev szerszáma ott lógott előttem.
Nem tudtam levenni róla a szemem.
Miközben ö engem nézett, láttam, ahogy fokozatosan merevedik az a csodálatos testrész, amiről eddig álmodoztam. Szólt, hogy szálljunk be a kádba. Elég nagy sarokkád van a fürdőszobánkba, így kényelmesen elfértünk. Egymással szemben ültünk le és én továbbra is a már teljesen merev péniszét bámultam.
- Miért nézed ennyire? - kérdezte.
- Mert még nem láttam ilyet. Meg foghatom?
- Ha akarod. - válaszolta és elmosolyodott.
Remegő kézzel közelítettem álmaim tárgya felé, majd finoman megmarkoltam. Csodálatos érzés volt a kezemben tartani azt a forró, kemény péniszt. Élveztem az érzést, majd lassan simogatni kezdtem és ahogy a tegnap töle láttam, elkezdtem lassan húzogatni rajta a bőrt.
- Tudod, hogy mit csinálsz? - kérdezte.
- Tegnap te is ezt csináltad. Nem jól csinálom?
- De, nagyon jó érzés, de tudod, hogy nekünk nem lenne szabad ilyesmit csinálnunk?
- Miért, hisz mind kettőnknek jó, nem?
- Ha így gondolod akkor rendben, de ennek a mi titkunknak kell maradnia, rendben?
- Hát persze. - mondtam megkönnyebbülve.
- Szeretnéd, ha mutatnék valamit én is neked? - kérdezte.
- Igen. - vágtam rá, alig várom, gondoltam magamban.
- Ülj fel a kád sarkára.
Én felültem és kis terpeszbe raktam a lábaim, hogy megtámaszkodjak velük és vissza ne csússzak.
Apu odatérdelt elém és mélyen a szemembe nézett és azt mondat:
- Gyönyörű lány lettél kicsim. - majd megsimogatta az arcomat és lassan közelhajolt hozzám és szájon csókólt.
Eddig még nem csókolóztam ezért nem igazán tudtam mit kell tennem, de ö nagyon türelmesen és érzékien csinálta, így magamtól is rájöttem, hogy milyen jó az, ha ilyenkor kinyitom a szám és átdugom a nyelven az ö szájába. Hosszú percekig csókolóztunk, majd ö elkezdte az arcomat csókolgatni. Utána elindult lefelé a nyakamon a melleim felé. Nagyon felizgatott, fantasztikus érzés volt, ahogy apu oly érzékien csókolgatta a testem. szépen haladt lefelé, majd elkezdte körbe csókolgatni a mellbimbómat, amik ettől olyan kemények lettek mint még soha. Majd megörültem a vágytól, mire végre a bimbó hegyét is részesítette ebbe a gyönyörbe. Mikor bevette a szájába és megszívta elélveztem. Nem bírtam magam tűrtőztetni, sikítottam egyet. Felnézett rám, melegség és valami végtelenül meg nyugtató, de mégis felizgató sugárzott gyönyörű szemeiből. Ismét feljött hozzám és megint csókolózni kezdtünk, majd pár perc után megint elindult a számomra oly gyönyörü úton lefelé. Most jobban bírtam és nem mentem el a melleim kényeztetésétől, bár most is nagyon jó érzés volt. Apu haladt tovább lefelé.
Pajkosan nyalogatta a köldökömet, ami kicsit csiklandozott, de ettől még jobbnak tünt az érzés. Végigcsókolta a hasam, majd a combjaim. Elkezdte csókolgatni a belsőcombom, ami fantasztikusan jó érzés volt és majd megörültem azért, hogy kicsit közelebb menjen a punimhoz. Lassan elkezdett közelíteni felé. Szinte nem is tudtam magamról, annyira felizgatott apu a csókjaival. Elkezdte csókolgatni először kívülről a punim, majd nagyon finoman belenyalt az addigra már teljesen szétnyílt kelyhembe. Én csak nyögdécseltem és lihegtem. Nem voltam magamnál. Egyre erősebben kezdte nyalogatni, majd bedugta a nyelvét a lukacskámba.
Ekkor elöntött a gyönyör, de ö nem hagyta abba, és egyre fürgébben mozgatta a nyelvét a lukacskámba és körülötte, majd egyre közelített az ágaskodó és vöröslő csiklóm felé. Mikor megnyalta azt hittem elájulok a gyönyörtől, de ezután bekapta és elkezdte szívogatni, aminek hatására, éreztem, hogy megjelenik a hasamban az a kellemes görcs, majd az egész testem görcsberándult, apu fejét összeszorítottam a combjaimmal és életem eddigi legnagyobb orgazmusát éltem át.
Utána percekig meg sem bírtam mozdulni. Ott ültem a kád szélén a combjaimmal és a kezemmel szorítottam apu fejét. Nem lehet leírni azt az érzést. Mikor kicsit magamhoz tértem elengedtem a szorítást és apu felegyenesedett ismét és megsimogatta az arcom és megkérdezte, hogy jó volt - e.
- Te vagy a legszuperebb apuka, imádlak. - és most én csókoltam szájon.
A csók után valami hasonlóan jót szerettem volna csinálni neki, ezért elmondtam, hogy a netten láttam olyan képeket, mikor a nők a szájukba veszik a férfiak péniszét, és így "kedveskednek" nekik, és megkérdeztem, hogy megtehetném - e ezt vele.
- Ha tényleg ki akarod próbálni akkor igen. Azt is láttad, hogy a végén a férfiaknak kilövell az ondójuk?
- Igen.
- Majd szólok, mikor jön, hogy elhajolhass. - mondta, de eszem ágában sem volt elhajolni. Nagyon kíváncsi voltam, vajon milyen ízű.
Helyet cseréltünk, most apu ült a kád sarkára és én kezdtem csókolgatni úgy ahogy előtte ö. Kicsit türelmetlen voltam ezért hamar leértem a csókokkal a merev péniszéhez. Csodálatos volt közelről látni, duzzadtak az erek rajta es fényesen csillogott a vörös makkja. Elkezdtem csókolgatni a szárát és haladtam felfelé a majd szétrobbanó vörös csúcs felé. Mikor felértem először csak nyalogattam. Nagyon jó érzés volt azt a forró és nagyon sima bőrt nyalogatni. Aztán adtam egy csókot a hegyére és szép lassan elkezdtem bevenni a számba. Jó érzés volt ezt az erőtől duzzadó péniszt a számba tartani. szép lassan elkezdtem mozgatni rajta a fejem, és közben szívtam, mert pár csepp érdekes sós nedv jött a hegyéből. Nagyon jó lehetett apunak, mert egyre szaporábban vette a levegőt és néha felnyögött. Egyszer csak éreztem, hogy kezd még feszesebb lenni a makkja és félig nyögve azt mondta hajolj el kicsim. Erre én még erősebben szívtam és gyorsabban kezdtem mozgatni a fejem. Apu óriásit nyögött, szinte hörgött és elkezdett lövelni a számba az ondója. Pulzálva lőtte belém a sűrű sós nedvet. Nem volt túl jó íze, de a tudat miatt, hogy apunak ez most nagyon jó, ízlett. Próbáltam lenyelni, de annyi jött, hogy nem bírtam így egy kicsit kicsorgott a számból vissza a merev pénisz tövébe.
Mikor már nem jött több elkezdtem megint nyalogatni, és lenyaltam róla azt ami az előbb kicsorgott. Boldog voltam, hogy ilyen nagy élvezetet okoztam apunak.
Ezután csókolóztunk majd megmosakodtunk. Először apu szállt ki a kádból és megtörülközött, majd szólt, hogy száljak ki én is és megtörül. Jó volt ahogy finoman megtörült. Utána átöleltük egymást és újra csókolóztunk. Nagyon boldog voltam és egy dolog járt az eszemben. A csók után úgy döntöttem előállok vele:
- Apu, szeretnék kérni tőled valamit.
- Mit, kicsim?
- Azt szeretném, ha te vennéd el a szüzességemet, ma este.
- Biztos, hogy ezt szeretnéd? Ezt csak egyszer adhatod oda valakinek akit szeretsz.
- Te vagy az apu, akinek oda szeretném adni.
Magához ölelt és megsimogatta a fejem és azt súgta a fülembe, hogy aludjak anyu helyén az ö szobájukban. Bementünk a hálószobájukba és befeküdtünk meztelenül a nagy franciaágyba. Apu odahajolt hozzám elkezdte simogatni az arcom és ismét csókolózni kezdtünk. Ismét végigcsókolta sz egész testem, majd kicsit nyalogatta az ismét fel fórósodott punim. Ezután én is csókólgattam az ő testét, és megint bekaptam a péniszét és szopogattam. Egyszer csak felhúzott magához és megkérdezte, hogy tényleg akarom.
- Nagyon akarom. - válaszoltam.
Hanyadt fektetett, és a lábaim közé helyezkedett, majd az eddigre már nagyon kemény péniszének hegyével kezdte simogatni a punim. Nagyon jó érzés volt, alig vártam, hogy érezhessem, ahogy belém csúsztatja. Lassan kezdte bevezetni, először épp csak a hegyét tette a ki lukacskám bejáratához, majd kezdte finoman benyomni. Csodálatos érzés volt, ahogy kezdett szétfeszíteni. Egyszer csak éreztem valami fájdalmat ami belém nyilalt és ettől kicsit sikítottam. Erre ö megállt és csókolgatni kezdte az arcomat, és a fülembe súgta:
- Most már nő vagy kicsim.
A fájdalom elmúlt, és én nagyon boldog voltam. Megfogtam apu fenekét és elkezdtem húzni magam felé, hogy teljesen belém jöjjön. Teljesen belém csúszott. Fantasztikus érzés volt érezni azt a kemény péniszt érezni bent ahogy kitölt. Lassan elkezdett mozogni és én elindultam a leírhatatlan gyönyörök útján. Ismét elvesztettem a fejem és csak azt tudtam hajtogatni, hogy csináld apu, csináld, ez nagyon jó.
Éreztem, hogy közeledik a csúcs. A testem teljesen saját életet élt, megfeszült, a kezeim szorították apu hátát ahogy csak tudták, és én csak lihegtem, hörögtem és azt próbáltam hajtogatni, hogy csináld - csináld. Egyszer csak olyan forróság öntött el mint még soha és sikongatva elélveztem, mire apu is hörögve elkezdte pumpálni belém az ondóját.
Nem tudom leírni ezt az érzést, de ennél szebb nincs. Utána még hosszú percekig így feküdtünk egymást ölelve, majd lassan mellém csúszott apu és simogatni csókolgatni kezdett. Nagyon jó volt érezni ahogy becézgeti testem, ami nemrég mint vulkán tört ki és okozta mind kettőnknek a leírhatatlan gyönyöröket. Mikor mindketten megnyugodtunk, apu adott egy pirulát, hogy ezt vegyem be, nehogy terhes legyek, és elmondta, hogy mi is az és hogy is működik.
Ezután egymás karjaiban aludtunk el.
Másnap reggel ö ébresztett fel és most ö csinált nekem reggelit és az ágyba hozta. Úgy bánt velem mint egy felnőtt nővel. Megbeszéltük, hogy az előző nap a mi titkunk marad, és én megkértem, hogy ezt ismételjük meg ha lehet.
A két hét alatt míg anyu távol volt, beköltöztem az ö hálójukba és minden este szeretkeztem apuval. Ez volt életem két legszebb hete.