2009. július 25., szombat

Keresztanyu

13 éves kissrác lehetem, amikor egyszer meglátogattam keresztanyámat, aki már évek óta egyedül élt és nem volt gyereke sem, így én voltam a kedvence a családban. Régebben gyakran feljártam hozzá, mert nagyon szeretett, folyton kényeztetett, ajnározott és vitt magával mindenhová. Ahogy nagyobb lettem, ritkultak a találkozások, így amikor ez a dolog történt, már vagy egy fél éve nem láttam. Engem pont akkortájt kezdett el érdekelni a szex és már a női test puszta gondolatától is merevedésem lett. Azelőtt sohasem gondoltam rá úgy, mint nőre, de a helyzet azóta alaposan megváltozott, így aztán, mikor ajtót nyitott, rögtön megakadt a szemem hatalmas, kerek mellein és ahogy bementünk, végig formás lábait és ringó fenekét bámultam.
Keresztanyám 40 év körüli, jó húsban lévő nő volt és a könnyű kis otthonka nem sokat takart bájaiból. Nem volt rajta melltartó és az áttetsző ruhán keresztül remekül kirajzolódtak súlyos, kerek mellei. Amikor leültetett maga mellé, hogy meséljek, mi van velem, a rövid kis ruha combja közepéig sem ért. Miközben nyökögtem magamról valamit, megpróbáltam nem folyton a lábait bámulni, de nem nagyon sikerült..
Nagyon szép lábai voltak és irtózatosan szexi combjai, aminek sajnos a farkam örült a legjobban. Pár perc beszélgetés után már teljes merevedésem volt. Keresztanyám is mesélt magáról, mondta, hogy sokat van egyedül és csak nagyon ritkán látogatja meg valaki. Tudtam, hogy emiatt már régóta iszik és most is sejtettem nevetgélős hangulatából, mozdulataiból, hogy túl van már néhány pohárkán.
Bevallom őszintén, hogy eljátszottam a gondolattal, hogy egy ilyen korosodó, de még jó nő, aki bizonyára férfihiányban szenved és ráadásul be is van csiccsentve, vajon mit szólna hozzá, ha megtudná, hogy egy merev fasz ágaskodik tőle pár centire. Aztán elhessegettem magamtól a gondolatot és kissé el is szégyelltem magam, hiszen mégis csak a keresztanyámról van szó. Megpróbáltam lehiggadni.
Volt valami a viselkedésében, ami viszont azt sugallta, hogy az ő fejében is hasonló gondolatok játszódhatnak rólam, mert amióta ott voltam nála, elég furcsa szemmel méregetett és agyba - főbe dicsért, hogy milyen szép nagy fiú lettem, meg milyen csinos, kész férfi vagyok, meg hasonlók. Nyilvánvalóan meglepődött, hogy nem az a kiskölyök vagyok már, akit utoljára látott, hanem egy magas, jó kiállású kamasz.
Miközben elárasztott hízelgő szavaival, egyik kezével arcomat, hajamat cirógatta, a másikkal pedig egyszer - kétszer érzékien végigsimogatta combomat. Bár nagyon jó érzés volt, kicsit zavarba is jöttem miatta. Ezalatt ugyan próbáltam megállni, hogy ne nézzek a "veszélyes helyekre" és ne gondoljak "olyanokat", de sajnos nem volt esélyem..
Alig fedett combjai karnyújtásnyira fénylettek előttem, dús keblei csábítóan emelkedtek és süllyedtek a vékony ruha alatt. Lassan ismét elöntött az a forró, furcsa érzés és csakhamar tudatára ébredtem annak, hogy saját kereszt - anyám testét bámulom. Ettől azonban csak még inkább begerjedtem. Ahogy egyre jobban felém fordult, lábai mind inkább szétnyitlak és a mesés alagút végéről egyszer csak kivillant világos bugyija. Nem hittem el, hogy még mindig nem vette észre, hogy milyen szemeket meresztek rá. Annyira feltűnő volt, hogy szinte sosem nézek a szemébe, mert tekintetemmel egyre csak az alakját, bő dekoltázsát stírölöm és állandóan rövid ruhája alá leskelődök, hogy kezdtem azt hinni, direkt élvezi és ezért engedi, hogy csináljam. Minden esetre ő csak cirógatott tovább, mosolygott és hízelgett nekem kedvesen. Már nem hallottam, hogy mit gagyarászik, mert belém hasított a felismerés, hogy combomat simogató kezével mindjárt bele fog ütközni merevedő farkamba. Mielőtt bármit tehettem volna, így is történt. A keze hozzáért a nadrágomon keletkezett dombocskához, kicsit megtorpant, majd felsiklott rá.
- Ó, milyen nagy fiú már valaki! mondta mélyen búgó hangon és rám nézett fátyolos tekintettel.
Ahelyett, hogy abba hagyta volna a dolgot és balhét csapott volna, hogy mit képzelek, meg nem szégyellem magam satöbbi, folytatta a mozdulatot és mostantól már csak nadrágom púpján mozgatta le - föl érzéki ujjait. Legnagyobb meglepetésemre meg sem tudtam mozdulni, nem tiltakoztam, nem ellenkeztem, nem szóltam egy szót sem, csak döbbenten figyeltem az eseményeket. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy inkább élveztem a dolgot, mintsem ellenemre lett volna, sőt!
Később egyre csodálatosabb érzések váltot - ták fel aggodalmamat.
- Nicsak, nicsak! Valakinek nagyon áll ám a kukija! Talán csak nem öreg keresztanyád izgatott fel ennyire? kérdezte. Nem olyan kérdés volt ez, amire válaszolni kellett, de amúgy sem tudtam volna megszólalni. A beállt csendet ismét ő törte meg.
- Felizgatott a testem, mi? Kívánsz engem, te kis rosszcsont, ugye? Na gyere, megkapod, amire vágysz. mondta, és minden szavából érződött, hogy legalább annyira fel van izgulva, mint én. Ahogy egyre jobban belemelegedett a dologba, úgy egyre erősebben és gyorsabban markolászta nadrágomat.
- Na mire vársz? Mutasd meg nekem azt a kemény, nagy kukikádat! suttogta és ügyes mozdulatokkal lehúzta cipzáromat, aztán két kézzel valahogy sikerült kiszabadítania alsógatyámból a cövekként álló farkamat. Ami ezután következett, az minden képzeletemet felülmúlta.
Akkor még szinte semmit nem tudtam a szexről, így fogalmam sem volt róla, hogy mi történik velem. Hirtelen a lélegzetem is elállt, amikor keresztanyám ráhajolt és szájába vette lüktető pöcsömet. Életemben nem tapasztaltam ehhez foghatóan izgató dolgot. Keresztanyukám bő nyállal, teli torokból szopta a faszomat és az egész annyira kéjes, csodálatos látvány és érzés volt, hogy agyamra vörös köd ereszkedett. Azt kívántam, bárcsak sohasem hagy - ná abba, amit csinál.
Ütemesen fel - le mozgó fejéről tekintetemet lassan végigfuttattam félig fekvő helyzetben lévő testén, kerek, szexi vállain, csábos derekán, pompás fenekén, izmos combjain, kidolgozott vádlijain. Szemem útvonalát ezután kezem is követte. Végigsimogattam őt kissé remegő kezemmel, a visszafelé vezető úton azonban már nem jöttem végig, mert kezem ösztönös mozdulattal az otthonka alá csusszant. Feszes, forró, bársonyos combok fogadtak a ruha alatt és egy leheletnyi, selymes tapintású bugyi, ami nem sokáig állt ellen ügyetlenül keresgélő ujjaimnak. Egy, szinte teljesen szőrtelen, forró, nedves dombocskát érintettem meg és az érintésre keresztanyám halk sóhajtással reagált.
Ezen felbátorodtam kissé, és kezem többé el nem mozdult arról a helyről. Éreztem, hogy a kitartó foglalkozás hatására minden egyre nedvesebbé válik és ujjaim váratlanul egy lucskos, meleg, sikamlós résben találták magukat. Ahogyan kettő, majd három ujjamat egyre gyorsabban és mélyebben dugdostam a résbe, keresztanyám mocorogni, csípőjével pedig körözni kezdett és néha halkan nyögdécselt is hozzá. Lassan tudatára ébredtem annak, hogy kezem a pinájában matat, ő meg a faszomat szopja és a mámoros gondolattól, valamint a közben érzett kéjes érzésektől egyre inkább elveszítettem a józan eszemet.
Sok filozofálásra azonban nem maradt idő, mert keresztanyukám váratlanul felállt, egy mozdulattal letolta bugyiját és nekem háttal fordulva lassan az ölembe tolatott. Semmit sem tehettem, hogy megakadályozhassam a dolgot, de megmondom őszintén, nem is akartam. Egyik kezével maga alá nyúlva ügyesen beleigazította álló dákómat a puncijába és nagyon lassú mozdulattal beleereszkedett.
Mikor péniszem már tövig benne volt, izmai megfeszültek, teste kissé megvonaglott és egy hangos, élvezetteljes nyögést hallatott.
- Úuuhhhaaahhh! sikította, majd előbb lassan, később egyre gyorsabb tempóban elkezdte meglovagolni betonkeményre duzzadt szerszámomat. Nyögdécselése és sóhajtozása felvette mozgásának ritmusát, amitől az egész még izgatóbb és ép ésszel fel nem foghatóan csodálatos élmény volt számomra.
Mivel ruháját a másik kezével végig felhúzva tartotta, kerek feneke őrületbe ejtő látványt nyújtott, ahogyan a farkamon lovagolt. Az egész pár percig tarthatott csupán, de életem legfantasztikusabb élményét jelentette. Keresztanyám fáradhatatlanul dolgozott rajtam és közben néha gyönyörtől eltorzult hangon kiáltozott.
- Óohh, drágám, nagyon jó! Aahh, annyira hiányzott ez már nekem! Jaaj, Istenem!
Aztán leszállt rólam és feltérdelt mellettem az ágyra.
- Gyere, gyere kicsim, rakd belém a gyönyörű farkadat!
Égnek emelt popsija ellenállhatatlanul hívogatott és anélkül, hogy valaha láttam volna ilyet, ösztönösen tudtam, hogy mit kell csinálni. Mögé léptem, beügyeskedtem faszomat a nedvtől csillogó pinájába és derékon ragadva őt, elkezdtem pumpálni hátulról. Keresztanyám minden egyes toszó mozdulatomra felnyögött és hangosan könyörgött közben, hogy "még, még", meg "gyerünk, erősebben, gyorsabban".
Megpróbáltam fokozni a tempót és minél mélyebbre bevágni neki, és annak ellenére, hogy még teljesen kezdő voltam, elég jól ment a dolog.
- Óóooh igen, ez az, most még gyorsabban, ne hagyd abba! jött a bíztatás, aztán izzadt teste hírtelen megvonaglott, mindene görcsbe rándult és óriásit ordított.
- Ó jááá, ááaaauuuooohhh!
Nem értettem, hogy mi történik vele, de nem is tudtam odafigyelni tovább, mert furcsa, eddig még sosem érzett érzések keletkeztek testem mélyén és egyre erősebbé váltak. Már nem voltam magamnál és mozdulataimat sem én irányítottam tovább. Csak arra tudtam koncentrálni, hogy hevesen és kíméletlenül basszam keresztanyám szélesre tárt, hullámzó picsáját. Egyszer csak egész farkam megfeszült, ütemesen rángani kezdett és éreztem, hogy valami folyadék áramlik bele.
- Te jó ég! - gondoltam. - Belehugyozok keresztanyám pinájába?
Megijedtem a gondolattól és úgy éreztem, hogy rögtön ki kell húzni a farkamat, de ugyanakkor annyira mesés érzés volt, olyan fokú gyönyört éreztem közben, hogy alig tudtam engedelmeskedni magamnak.
Kirántottam hát szerszámomat a csatakos punciból és legnagyobb megdöbbenésemre valami fehér izé fröcskölt még mindig belőle, rá keresztanyám seggére, combjára, egy erősebb fröccs pedig egészen a háta közepén landolt.
- Ó, igen, gyere drágám, spriccelj csak bátran! kiabálta, amint megérezte, hogy mi történik és gyorsan megfordulva ismét szájába vette a faszomat.
A nagy adagokban fröccsenő anyagból jutott bőven az arcára és a szájába is, de ő csak nyelte, nyalta látható élvezettel és közben erotikus arcokat vágva beszélt hozzám folyamatosan.
- Óh, lődd a forró gecidet belém! Hadd szopjam ki minden cseppjét! Ühm, micsoda gyönyörű fasz! Mekkora élvező fasz!
Agyamon vörös köddel, faszomon a keresztanyámmal, életem első dugásával a hátam mögött kezdtem élvezni az életet. Ám a földöntúli élményeknek még korántsem volt vége. A bránerem - keresztanyám fantasztikus szájmunkájának köszönhetően egyáltalán nem nyugodott le, tovább meredezett keményen. Látva, hogy mi a helyzet, keresztanyám ledobta magáról a ruhát, elterült az ágyon és vágyakozó, kaján arckifejezéssel végigsimítva dús idomain csalogatni kezdett.
- Na gyere, gyere mire vársz!? mondta és megmarkolta hatalmas, kerek melleit.
Szétnyitotta combjait és nedvtől gyöngyöző puncijának látványa már túl sok volt ahhoz, hogy nemet mondjak neki. Ráhajoltam és nyalni, falni, szopni, gyúrni kezdtem dudáit. Hangosan nyöszörögve élvezte a kényeztetést, majd elcsukló, artikulátlan üvöltésfélét hallatott, ahogyan egyre lejjebb hatolva végül nyelvemmel jó mélyen belenyaltam kitáruló pinájába. Jó sokáig időztem ott és még maradtam is volna, de ő türelmetlen hangon, meg - megránduló testtel már szinte könyörgött, hogy dugjam be neki a farkamat.
Gyakorlatlan és esetlen próbálkozások után sikerült végre beletalálnom a megfelelő helyre, amit megkönnyebbült sóhajtással nyugtázott..
- Úgy, és most basszál, basszál meg keményen! könyörögte.
Bár ez a póz nekem nem jött be annyira, azért megpróbáltam a kedvére tenni. Láthatóan nagyon élvezte a dolgot, mert végig sikoltozott és hihetetlen erotikus arcokat vágott hozzá. Már alig bírtam erővel és szusszal, amit valószínűleg ő is megérzett, mert megkönyörülve rajtam, ismét feltérdelt és pompás fenekét kínálta nekem. Mintha kitalálta volna, hogy mit akarok! Újult erővel hozzáláttam, hogy alaposan megdolgozzam hátulról. Két kézzel jól megmarkoltam húsos csípőjét és ahogy csak bírtam, gyors tempóban kúrni kezdtem keresztanyámat. Bevallom őszintén, hogy egy pillanatra sem feledkeztem meg arról, hogy kivel csinálom. Ahelyett, hogy röstelltem volna magamat, megduplázott élvezetet jelentett számomra, hogy saját keresztanyámat dugom. Bár időérzékemet teljesen elveszítettem, az volt az érzésem, hogy most sokkal tovább tartott a dolog, mint első alkalommal. Lehet, hogy azért éreztem így, mert a hátulról pumpálás után keresztanyám a hátamra fektetett és most velem szembe fordulva ült bele a farkamba, így már ez volt a harmadik féle póz, amit kipróbáltunk. Nagyon tetszett ez a dolog is, főleg az volt izgató, ahogyan súlyos mellei le - fel ugráltak előttem pár centire..
Kis idő elteltével egyre torzuló arckifejezéséből és egyre hangosabb sikoltozásából már sejtettem, hogy mi következik. Teste görcsbe rándult, minden izma megfeszült és a hatalmas, elélvező ordítás sem váratott magára sokáig. Aztán keresztanyám rámborult és fáradtan, megkönnyebbülten lihegett a vállamon. Éreztem, hogy sokáig már nekem sem tarthat a dolog, mert mozdulataim felett ismét kezdtem elveszíteni az uralmat. Seggét markolászó kezeimmel kicsit megemeltem a csípőjét és növeltem a tempót, aminek az volt az eredménye, hogy megint valami furcsa, de jóleső érzés keletkezett valahol a farkam mélyén. Ke - resztanyukám valamit megérezhetett abból, ami készül, de még túl kába volt ahhoz, hogy cselekedjen, így amikor a faszom rángatózva elkezdte ontani magából az anyagot, csak egy gyenge kiáltásra futotta erejé - ből.
- Óohh, kicsim, belém mééész! nyögte, de már későn. Amikor lekászálódott rólam, farkam még mindig félig mereven állva lüktetett, keresztanyám pinájából pedig kis patakokban szivárogni kezdett a levem.
- Te kis rosszcsont! Jól teleraktad a puncimat! korholt mosolyogva, és arcán perverz élvezet tükröződött. Kicsit még feküdtünk egymás mellett, aztán mindketten megfürödtünk, én pedig anélkül, hogy megbeszéltük volna a köztünk történteket estefelé hazamentem.
Nem volt szükség külön agymosásra ahhoz, hogy felfogjam, erről a dologról soha senkinek nem beszélhetek. Mostanáig hordoztam tehát magamban ezt az évtizedes titkot, de most úgy döntöttem, hogy elmesélem, milyen hatalmas, leírhatatlan élvezetet okozott keresztanyám punciját telelőni forró gecivel, mint ahogy az is csodálatos élmény volt, hogy ez a dögös, érett asszony vette el a szüzességem. Amíg dugtam, egyáltalán nem zavart, hogy rokonok vagyunk, a lelkiismeretem csak később kezdett el dolgozni, de az már egy másik történet.

2009. július 24., péntek

Érkezés

Gazdag családban élek, és az egyik nyáron elmentünk Olaszországba, a tengerpartra, három hétre. Borzalmasan forró volt a levegő már az úton is. Egy nagyon kényelmes terepjárónk van, még a klíma is gyengélkedett az aszfaltcsík által visszavert 45 - 50°C - os hőtől. Anyu, apu, a húgom, és én utaztunk. Végre megérkeztünk délelőtt 9 - kor a hotelbe. Lepakoltunk, anyu és apu rögtön elmentek vásárolni, szétnézni. Ketten maradtunk a jó nagy lakásban. A légkondicionált szobák kellemes hűvösek voltak, ennek ellenére levetkőztem. Egy rövidgatya és egy vékony fehér póló volt rajtam. A húgom dúdolgatta kedvenc nótáit a másik szobában, én pedig benyomtam a hifibe az egyik kedvenc Mix CD - met, a hangerőt eléggé feltekerve. A húgom, Ditti átjött mérgesen, hogy halkítsam le a zenémet, mert fáj a feje. De amikor átjött, megláttam, azt hittem leesik az állam. Ditti alakját még nem igazán láttam, mert leginkább bő cuccokban jár, meg amúgy is szinte hetente váltogatom a nőjeimet, nem nagyon figyelgettem a húgomra. Szóval olyan gyönyörű, feszes bőre volt, formás mellei látszottak a melltartó alatt, és a puncija is borotvált volt, csak egy vékony csíkocska látszott. Ditti 16 és fél éves volt akkor, de első ránézésre legalább 19 - nek nézett ki. Feszes volt a feneke, feszes volt a combja, formás, epilált volt a lába, karcsú, szép arcú lány ő. Ekkor ezt mondtam neki:
- Te figyi! Ha ilyen jó alakod van, miért nem jársz passzos cuccokban?
- Mert nem szeretem, amikor a bőrömhöz ragad a cucc... - felelte.
Dittivel amúgy is elég sok mindenről lehetett beszélni, még a szexről is, nem volt tabu témánk. Én 19 éves voltam ekkor, tehát három év volt köztünk. Ám ismét hozzászóltam:
- Öltözzünk fel, elmegyünk, veszünk néhány holmit.
- Jól van, várj! Anyuékat megcsörgöm, hogy elmentünk. - válaszolta.
Felhívta anyut, és azt mondták az őseink, hogy körülbelül délután 2 - 3 - ra menjünk vissza. Gyorsan felkapkodta gyönyörű, hamvas testére a tágas ruhákat.
- Kurva meleg van, minek veszel fel hosszút?
Ezt a kérdést mindig feltettem neki nyáron, de tudtam, hogy a rövid cuccokat sem kedveli.
- Mert nem szeretem, ha a faszik megbámulnak! - felelte.
Ezzel szerintem azt akarta kifejezni, hogy ő is meg van elégedve testével, de nem akarja reklámozni magát, nem akar kurvának tűnni..
Pedig a húgom még szűz volt. Szóval elindultunk lefelé a lépcsőn, és gyalog elindultunk a hotelből ki az utcára szétnézni. Nagyon kellemes környék volt, az egész város tiszta, ragyogó volt. Plázák, bevásárlóközpontok, irodaházak, lakóépületek, parkok váltogatták egymást az úton. Sok pénz volt nálunk, tehát bőven tudtunk vásárolgatni. Közben természetesen végig röhögtünk, vihogtunk, beszélgettünk, nagyon jó volt. Ekkor ezt kérdeztem Dittitől:
- Te! Nem próbálnál fel valamilyen vékonyka, feszes nadrágot, szóval valami olyat, ami passzol a testedhez?
Ám ekkor hirtelen megszólalt a mobilom. Apuék voltak, és azt mondták, hogy innen tőlünk kb. 20 - 30 km - re baleset történt, és gyakorlatilag meg sem tudnak moccanni a hatalmas dugóban. De természetesen jól vannak, ám eltart még jó néhány óra, mire haza tudnak keveredni.. Aztán elbúcsúztunk, és elmondtam a húgomnak, hogy mi történt.
- Na! Ugrott a családi program! Nesze neked nyaralás! - félhangosan jegyezgette.
- Jól van, most mit dumálsz? Nincs semmi bajuk, nemsokára itthon lesznek. - válaszoltam vissza.
- De minek mentek el? Nem lett volna jobb itt venni dolgokat? Most pár fillérrel olcsóbb dologért elmennek vagy 40 km - re. - parázott Ditti..
- Jól van! Menjünk vásárolni! - feleltem.
Aztán Ditti rögtön lenyugodott, és folytattuk utunkat. Ismét megkérdeztem tőle:
- Na felpróbálsz valami jó cuccot?
- Háááááát... Nem tudom! - bizonytalankodott.
- Na, fizetem! - vigyorogtam.
- Hát... Őőő... Igazából én... Na jó! Egye fene! - válaszolt.
Bementünk egy elég jó helyre, ahol mindenféle top felsők, sztreccs nadrágok és satöbbik voltak. Válogatta a holmikat, majd felkapott egy fehér topot, és egy világoskék passzos nadrágot.
- Ezt én most felpróbálom! - jelentette ki.
- Hát akkor ott van a próbafülke, menj be. - mondtam.
- Gyere te is! - mondta bazsalyogva.
Kicsit meglepődtem ezen kijelentésén. De máris megfogta a kezem és húzott maga után. A próbafülke eléggé nagy volt, mint egy kisebb félszoba. Bezárta a fülkeajtót, és levette bő ruháit magáról. Ismét gyönyörű teste tárulkozott elém. Selymes világos szőke hajába a klíma levegője néha bele - belekapott, ilyenkor nagyon erotikusan nézett ki. Közben lassan - lassan húzta fel a nadrágot, és a topot is szépen gyengéden emelte magára. Nagyon szép látvány volt. Valami furcsa érzés fogott el. Dittinek kimondottan jól álltak a világos színek. Egy tökéletes alakú lányt láttam, rajta az új cuccokat.
- Na milyen, Tomi? - kérdezte.
Hirtelen az elbambulástól nem is tudtam válaszolni.
- Hahó! Ébresztő, Tomika! - mondta kuncogva.
Ekkor feleszméltem.
- Őőő... Bocs, csak eszembe jutott valami! - mondtam gagyogva, kissé remegő hangon.
- És micsoda? - ismét megszólaltatta szép hangját.
- Semmi, semmi! - vágtam rá terelve a dolgokat.
- Szóval, hogy nézek ki? - kérdezte ismét.
- Hát sokkal jobban, pompás, így már az utcára is ki merek veled menni... - e válaszomon kissé elmosolyodott.
A cuccot meg is vettük, majd rengetegféle helyre mentünk még el. Délután 3 óra tájban keveredtünk csak haza, addig jókat szórakoztunk. Épp amikor beléptünk lakhelyünkre, csörgött ismét valamelyikünk mobilja. A húgomé volt, apu kereste, és gyakorlatilag szinte 1 - 2 km - t haladtak előre durván 4 óra alatt. Azt mondták a telefonba, lehet, hogy este 9 - ig haza se érnek. Aztán bezártam a bejárati ajtót, és bementem a kondiszobába. Körülbelül egy órát edzhettem, amikor a húgom jött be ismételten melltartóban és tangában. Azt mondta, hogy a felszolgálók mindjárt hozzák az ebédet. Körülbelül fél öt lehetett, mikor csengettek az ajtón. Három pincér hozta az ebédet, Finomabbnál finomabb kajákkal. Persze jól belaktunk. A desszertet már nem is bírtuk megenni, hát betettük a fagyasztóba. Aztán már erőnk nem volt lemenni a partra, süttetni magunkat.
- Elmegyek zuhanyozni egyet! - mondtam Dittinek.
- Jó! - válaszolt röviden.
A zuhanykabinba lépve a félig hideg víz cseppecskéi ugráltak le a bőrömről. Nagyon jó érzés volt, szinte mintha kicseréltek volna. Meztelen testemet becsavartam egy törölközőbe.
- Mész zuhanyozni? - szóltam ki.
- Ja, mindjárt megyek én is! - válaszolt.
Még benn voltam kb. 5 percet, törölközés, borotválkozás. Kimentem. Ditti ott feküdt az ágyon, tévézett. Fáradt volt, odamentem hozzá. Ditti homlokán még apró kis verejtékcseppecskék is voltak. Tényleg kifáradt a hosszú úttól, és a kajtatástól. Gyönyörű szép tengerkék színű szeme annyira igéző volt, eddig egész életemben észre sem vettem, mert még komolyan egyszer sem néztünk egymás szemébe eddig a pillanatig. Ekkor megsimogatta izmos mellem, hasamon is végig futtatta ujjacskáit. Ott feküdt a lány, mint egy istennő. Melltartója átlátszott, mellei kerekek, mellbimbója csúcsosodott ki a hajszálvékony textil ruhadarab mögül. Tangájára úsztattam le tekintetem, gyönyörű szép lábai enyhén szét voltak rakva. A puncija alakját simán ki lehetett venni, vékony kis szőrcsíkja pedig még vonzóbbá tette a lányt.. Aztán elkezdtünk a szexről beszélni.
- Még egyetlen egyszer nem volt pasid? - kérdeztem.
- Nem, mert eddig csak olyan fiúkkal találkoztam, akiknek csak a szex számított. - válaszolta diszkréten.
Ditti alakját a rendszeresen aerobic edzésnek köszönhette, rengeteget mozog, és rendszeresen ápolja törékeny testét. Érdekes, hogy testén egyetlen hibát sem fedeztem fel.
- Mióta borotválod a... szóval tudod! - kérdeztem kissé meg - megállva.
- Körülbelül egy másfél éve, szóval amióta elkezdett nőni a punciszőröm. - válaszolta egészen nyugodt szemekkel.
Nagyon beizgultam. Nem is csoda, hiszen kezemet a köldöke alá helyezte. Ezután elkezdtem simogatni a hasát, melyen még a feszes bőr kissé nyirkos volt. Ditti a cirógatást nagyon élvezte, kissé feszült teste ellazult. A cirógatás hatására halkan kuncogott. Ám ekkor fordulatot vett a dolog, mert megkérdezte, hogy:
- Szerinted milyen a testem? - kérdezte magabiztosan.
- Szerintem a leggyönyörűbb alkotás, amit valaha láttam. - mondtam.
- Te eddig hányszor feküdtél le életedben? - kérdezte érdeklődve.
- Úgy... 30 - szor! - válaszoltam.
- És mennyire vagy heves, durva? - kérdezte.
- Nagyon gyengéden szoktam csinálni! - válaszoltam.
- Te is kérdezhetsz tőlem bármit. - szólt Ditti.
- Ditti! Nagyon szép szemed van, nagyon szép arcod van, nagyon szép melled, nagyon szép lábad, nagyon szép alakod van! - udvaroltam neki.
Felnézett a plafonra, és huncutul mosolygott. Ekkor felpattant, és elindult a fürdőszoba felé. Lassan, kecses mozgással megközelítette az ajtót, ekkor hirtelen hátra fordult.
- Végig nézed, ahogy lezuhanyzom? - mosolyogva nézett rám.
- Hát, ha megengeded... - válaszoltam picit megrokkanva.
- Na gyere, mert már vetkőzöm is! - mondta az ajtón befelé haladva.
Gyorsan felugrottam és óvatos lépésekkel én is megközelítettem az ajtót. Behívott, még rajta volt a melltartó és a tanga. Azt mondta, vegyem le róla a fehérneműt.
- Biztos vagy benne? - kérdeztem.
- Ha nem lennék az, nem hívtalak volna! - mondta Ditti.
A peckes női alakhoz közelítettem ujjaimat, melyek furcsa remegésbe mentek át. Lehajtottam Ditti vállairól a pántot, és kikapcsoltam a melltartót. Nem lepődtem meg azon, hogy mellei nem "estek le", alakja ugyanúgy megmaradt, mint a melltartóban, majd ujjaimmal direkt megérintettem formás cicijét. Nagyon kellemes tapintású volt.
- A tangámat is! - bátran súgta nekem.
Kezem már eléggé remegett, de csinos csípőjéhez emeltem kezeim, és a tangát megfogva két oldalról nagyon óvatosan, lassan húztam lefelé. Kiszáradt a szám a látványtól. Felálltam a nálam kb. 5 cm - rel alacsonyabb lány elé, hátrébb léptem, és végignéztem ezt a gyönyörű, szemrevaló lányt. Mellei kerek alakúak, feneke kemény, feszes, puncija borotvált. Eléggé bezsongtam a szép látványtól. A húgom ekkor baloldalra fordult, és belépett a kabinba.
- Gyere ide, és nézd végig, hogyan zuhanyzom! - hívott parancsolóan.
Nem teketóriáztam, a kabin elé leültem, úgy másfél méterre, a hűs járólapra. Gyakorlatilag nem volt olyan pont a lányon, amit nem láttam. Megengedte a vizet, a rózsából ömlött a víz apró cseppekben, és szöszi haját beáztatva végig nedvesítette bőrét egészen a talpáig. A tusfürdőt a kezébe vette és másik tenyerébe nyomott egy féldiónyi fürdőzselét. A víz erejéből egy kicsit visszább vett, a langy víz már csak gyengén csöpögött a gyönyörű testre. A vállaitól kezdve szétkente a tusfürdőt, hónalját, kerek melleit érintve, lefelé haladva egészen a hasáig. Még egy adagot nyomott a kezébe, egyik lábát feltette a kb. fél méter magas peremre, és a hasától kezdve ismét lefelé haladva lábközét kezdte el lassan simogatni. Benyúlt a combjai közé, és szeméremajkait ujjaival végigsimította. Közben a lecsöpögő víztől picit habzott a testén lévő fürdőszappan. Néha - néha halkan fel - felsóhajtott, és fejét is fel - felemelgette. Majd Ditti ezután megkért, hogy mossam meg a hátát. Izmos ujjaimra én is nyomtam egy jó adagnyi tusfürdőt, és vállaitól kezdve az egész hátán szétkentem a szappant. Utólag eléggé bátortalanul, de óvatosan előre nyúltam, megérintve melleit. Kezem aztán folyamatosan simogatta cicijét, és Ditti nem is tiltakozott, miközben néha ismét halkan felsóhajtott egyet. A törölköző még mindig rajtam volt, de csurig elázott a víztől. Ledobtam magamról. Ettől kezdve a zuhany alatt álltunk teljesen meztelenül. Megfogta kezeim elől, majd lejjebb tolta egészen a köldöke aljáig. Onnan elengedte.
- Simogass még! - suttogta, miközben nyakán végigszaladt lassan nyelvem hegye.
Kezem lejjebb engedtem, egészen a punciszőréig, majd simogatni kezdtem. Ujjaim ismét nem bírtak magukkal, lejjebb engedtem őket. Immáron a punciját simogattam óvatosan, amitől szinte már majdnem elélvezett. Ekkor szembe fordult velem, leguggoltam, bal combját jobb kezemmel ráemeltem a kabin peremére, és a hasához hajoltam.
Először nyelvemmel combját érintettem, majd a vékony szőrcsíkján húztam végig, azután pedig lecsúsztam egészen a csiklójáig. Bekaptam teljesen a nemi szervét, és a számban izgattam csiklóját. Sóhajtásai egyre sűrűsödtek. Nyelvemet hüvelyébe fel - feldugtam, ez nagyon jól esett neki. Még körülbelül 2 - 3 percig folyamatosan izgattam, és feljutott a csúcsra. Sűrűn lihegett, felálltam és hevesen elkezdtem csókolgatni. Gyorsan kimentünk az ágyra, gyakorlatilag egy percig nem bírtuk volna ki. Vizesen ráfeküdtem az ágyra, péniszem már - már igen csak merevedőben volt.
- Na most én jövök! - szólalt meg finom hangján.
- Jó, csak óvatosan! - mondtam Dittinek.
Lábaim egy kicsit széttártam, és egy kicsit le is lógtak az ágyról, mire Ditti lábaim közé lefeküdt. Péniszemet jobb kezével megfogta, hátrahúzta a bőrt, és lassan el kezdte szopni. Forró ajkai körülölelték a makkomat, ami csodálatos érzés volt. Farkam pedig már kőkemény volt. Nyelvével körbe - körbefutott a hengeres testrészen, amitől majd elájultam. Hirtelen megszólaltam:
- Ditti! Szeretnéd, ha beledugnám a puncidba? - kérdeztem remegve.
- Persze, csak legyél nagyon óvatos, még szűz vagyok! - mondta bátran.
Lefeküdt az ágyra, lábait amennyire tudta, széttette, majd ráfeküdtem, közben nagyon lassan belenyomtam szűk kis hüvelyébe izmos farkam. Majd diszkréten felsikoltott, amitől automatikusan még visszább vettem a tempóból. Nagyon lassan hullámzott egyszerre testünk. Ditti mellei is lassan, szépen hullámoztak, és mellbimbói nagyon kemények voltak.
Fokoztam izgalmi állapotát azzal, hogy nyelvemmel meg - megérintettem a bimbókat. Életemben nem gondoltam volna, hogy a saját húgommal fogok egyszer lefeküdni. Miközben farkamat mozgattam a selymes szűk punciban, addig ujjaimmal minden testrészét végig tapintottam. Kihúztam hímvesszőm a nedves nyílásból, és ismét nyelvemmel kezdtem nyalogatni. Punciján a vékony bőr nagyon érzékeny, és selymes volt. Minden egyes érintésre megrezzent egy nagyon picit. Ditti már nagyon ott járt az élvezés küszöbén, hiszen csípőjét egyre gyorsabban mozgatta, és végül ismét eljutott a gyönyörig. Ezután hátamra feküdtem. Ágaskodó vesszőm legalább 18 cm - es volt, és mereven állt felfelé. Ditti pedig nem várt sokat, rögtön ráült, és óvatosan beleengedte a vastag farkam forró puncikájába. Így ringatóztunk körülbelül 5 percig, mígnem eljutottunk egyszerre a csúcsra. Leszállt rólam, hanyatt feküdt, lábait szétrakta, én addig feltérdeltem, és olyan nagyot élveztem, mint még előtte soha.
Rengeteg sperma spriccelt ki a hasára és a puniszőrére. Még sosem jött ki annyi a farkamból, mint akkor. Még sokszor húzgáltam péniszemen a bőrt, és még mindig jött belőle egy kicsi. Hevesen lihegtünk, nyögdécseltünk a hatalmas orgazmus közepette. Vékony ujjaival a fehér sűrű folyadékot széttolta hasán, miközben kielégülten mosolygott rám. Én is mosolyogtam.
- De ezt nem kell ám elmondani senkinek! Ez a mi titkunk lesz, jó? - halkan mondogatta.
- Persze. Nagyon jó volt veled! De én vettem el a szüzességed! Nem bánod? - jegyeztem meg.
- Nem! Gondolom, ki akartál próbálni, és én is ki akartalak téged próbálni, hogy milyen veled dugni... De tényleg nagyon jó volt. - mondta.
Ditti félig felült, mosolygott, én pedig gyengéden morzsolgattam feszes melleit. Még durván másfél órát feküdtünk, majd felöltöztünk. Késő délután szüleink is megjöttek. Este fél hétkor megvacsoráztunk, és lementünk a partra bulizni hajnalig. Közben más csajokkal is flörtölgettem, de a húgom nem féltékenykedett, mert ő is igencsak ott volt a fiúknál.

2009. július 23., csütörtök

Képtelen

Egy képtelennek tűnő történetet szeretnék megosztani veletek. Béla vagyok 39 éves jóképűnek mondott férfi, aki egy sikertelen házasság után egy 38 éves, 18 éves lányát egyedül nevelő csodás nő mellett találta meg újra önmagát. Nagyon nyitott és ugyanakkor szoros volt a hármunk kapcsolata.
A feleségem Magda és a lánya Zita szinte ég és föld voltak. Magda 170/62 szőke kék szemű igazi germán típusú nő, a lánya viszont egy 160/48 kis törékeny fekete hajú barna szemű lány. Mindkettőből árad a szexualitás és ezt nem is nagyon titkolják. Már 5 éve vagyunk együtt és a fülem hallatára beszélték meg a legintimebb dolgaikat is, sőt tanácsot is kért néha Zita. Nagyon tetszett ez a dolog és tudtam, hogy egyszer a lányt is megkapom, mint az anyját és erről sokat is beszéltem Magdával. Tudtam, hogy nem vagyok közömbös neki, mert amikor a strandon vagyunk többször vettem észre, hogy bizonyos testrészemre szegezi a tekintetét. Mi tagadás meg vagyok áldva egy jó méretű szerszámmal és szeretem is használni. 21/6-os és borotválom. Ez Magda kívánsága volt és mind a hárman teljesen szőrtelenek vagyunk. Egyre többször éreztem, hogy Zita egy kicsit többet szorítja az arcomhoz az arcát, amikor puszit adok neki és egyre többször felejti a vállamon a kezét. Az anyja is észrevette és egyik este szóvá is tette. Miközben a farkam simogatta folyamatosan a lányáról beszélt. Nagyon izgatott engem is és megkérdeztem, hogy mit szólna hozzá, ha egy kicsit bevonnánk Zitát is. Megszorította a farkam és megcsókolt. Szeretnénk mind a ketten, súgta és verni kezdte a merev farkam. Kiderült, hogy már beszéltek róla és szeretnének egy közös estét. Az a gondolat, hogy Magdát és a lányát egyszerre megdughatom nagyon felizgatott. Megcsókolta a farkam , majd felugrott felkapta a kis hálóingjét és kiszaladt. Meztelenül feküdtem álló farokkal az ágyon, mikor hallottam, hogy nyílik az ajtó.
Amikor odanéztem láttam, hogy a lányával együtt engem néznek. Zita gyönyörű volt a kis kombinéban, ami alatt kirajzolódott a kis bugyija vonala. A mellei kiszúrták szinte a vékony selymet. Zita szeme a farkamon volt végig és halkan megjegyezte, anya ez hatalmas. Mire az anyja az ágyhoz vezette. Nem tudtam mi fog történni, de teljesen Magdára bíztam magam. Gyönyörűek vagytok, kívánlak mind a kettőtöket, mondtam, mire Magda megsimogatott. Ahogy a mellkasom végigsimította, a farkam megrándult, mire a kezébe vette és húzogatni kezdte rajta a bőrt. Zita annyira közel volt hozzám, hogy szinte éreztem a forró bőrét. Ahogy a kezem megmozdítottam a combjához értem és lágyan simogatni kezdtem. Magda lassan és élvezettel verte a farkam, miközben a lányát nézte. Zita egyre gyorsabban vette a levegőt, ahogy a combjain egyre feljebb értem. Benyúltam a hálóing alá és a hasát majd a melleit simogattam.
Amikor a bimbóit megérintettem felnyögött. Egy kis kezet éreztem a golyóimon és láttam, ahogy Zita simogatni kezdi, miközben az anyja veri a farkam. Lehúztam a vállairól a kombiné pántjait és előtűntek a gyönyörű kis mellei. Finoman magam felé húztam és nyelvemmel végig simítottam. Magda forró szája hirtelen a farkamra csúszott és szopni kezdte. Nyalogattam Zita melleit, aki a fejem simogatta közben és lihegett. A bugyiján megjelent egy nedves folt és finoman végigsimítottam. Megremegett és megemelte a csípőjét. Levettem a kis bugyit és a csupasz puncija csillogott a nedvességtől. Dörzsölgetni kezdtem, mire akkorát nyögött, hogy azt hittem el is élvezett. Hanyatt fektettem és lassan csókolgattam a testét. Magda erősebben szopott és vadul rángatta a farkam közben. Ki akartam nyalni Zitát és a lábait szétnyitottam. Engedelmesen mosolygott és a melleit simogatta. Nyalj ki, súgta és magára húzta a fejem. Nyalni kezdtem a finom puncit és szinte áradt belőle a kéjnedv. Nem bírta sokáig, mert amikor a nyelvem mélyen a puncijába dugtam, felsikoltott és elélvezett. Annyira kívántam, hogy nem is éreztem szinte ahogy Magda szopja a farkam. Megakarom dugni a lányod, mondtam és kivettem a szájából a kemény farkam. Óvatosan tedd be, súgta Zita, ekkora még nem volt bennem. Finoman a puncihoz illesztettem a farkam és benyomtam félig. Nagyon élvezte és dobálta magát, miközben egyre beljebb csúsztattam. Nagyon szorított, de tudtam, hogy be tudom dugni teljesen. Megmarkoltam a fenekét és a szájára szorítottam a szám és hirtelen tövig nyomtam neki. A számba sikoltott, de azonnal mozgatni kezdte a csípőjét.
Isteni volt dugni a kis punciját és az anyját néztem közben, aki simogatta a melleit és a punciját. Élveztem minden egyes rezdülését Zitának és tudtam, hogy nem fogom sokáig bírni a szűk puncit. Kirántottam a farkam és verni kezdtem, mire Magda kivette a kezemből és folytatta. Éreztem, ahogy előtör belőlem a sperma és hatalmas adagokban spricceltem Zita testére, aki élvezettel kente szét magán. Kivette a farkam az anyja kezéből és a punciját simogatta vele. Dugd be még egyszer, nyögte és magába igazította a csöpögő farkam. Ahogy benyomtam éreztem, hogy szinte rátapad a puncija a farkamra. Lassan mozogtam benne, mire teljesen felállt megint. Zita nyögött és a seggem szorította. Még, lihegte és vadul dobálta magát alattam. Éreztem, hogy nem kell sok neki és egyre erősebben dugtam. Hirtelen remegni kezdett és a puncija szorította a farkam. A két kezemre feltámaszkodtam és tövig nyomtam a farkam és mozogtam benne, mire felsikoltott. Isteni látvány volt, ahogy a farkam tövig a punciban és alattam az élvezettől vergődő lány. Ráhajoltam a kinyílt szájára és finoman megcsókoltam.
Köszönöm, súgtam neki, mire visszacsókolt és mosolygott. Magda szétnyitott combokkal feküdt mellettünk és láttam rajta ő is szeretne elélvezni. Nagyon kívántam én is és merev farkam lassan kivettem Zitából, aki nagyot sóhajtott. Teljesen szétnyílt a kis puncija és nem tudtam megállni, hogy ne csókoljak bele. Gyere már, nyögte Magda és az ujjait a puncijába dugta. Zita finoman simogatni kezdte az anyja melleit és Magda kezét félretolva benyomtam a farkam. Felsikoltott és szinte elvesztette a fejét. Dugjál, nyögte és dobálta magát. Nagyon élveztem, de amennyire csak tudtam visszatartottam magam. Szerettem volna ha minél tovább tart ez a kefélés. Láttam rajta, hogy rettenetesen élvezi. Zitával csókolóztam, mikor hirtelen felnyögött. Amikor lenéztem, megláttam Magda kezeit a lánya punciján. Simogatta és mindketten nagyon élvezték. Megfogtam Zitát és magamhoz húztam, miközben a lábát átemeltem az anyján. Szinte az anyja mellein ült és láttam az anyja kezeit a kis mellein. Ugye akarod látni, kérdezte és lassan tolta a fenekét az anyja feje felé.
Igen, akarom, mondtam és segítettem neki felguggolni. Simogatta a punciját az anyja feje felett, aki élvezettel nyalogatta közben a combjait. Ülj a szájára nyögtem és lejjebb nyomtam. Zita felsikoltott, mikor az anyja nyelve a puncijához ért. Magda nyalni kezdte és Zita szinte őrjöngött. Nagyon felizgatott a látvány és én is nagyobb sebességre kapcsoltam. Szinte egyszerre élveztünk el mind a hárman. Beleélveztem a puncijába és éreztem, ahogy a farkam mellett folyik ki a sperma. Amikor kivettem, Magda a szájához húzta a farkam és lenyalta róla a maradékot, Zita pedig nem kis megdöbbenésemre a punciját simogatta és ujjazta. A sperma pedig egyre jobban folyt ki belőle. Majd ráhajolt és nyalni kezdte az anyja punciját. Őrületes volt nézni, ahogy lassan és módszeresen kinyalja belőle az összes spermát. Amikor végzett puszit adott a lankadt farkamra és hozzánk bújt. Hárman aludtunk el és ezután még nagyon sokszor így történt.

2009. július 22., szerda

Fivér

Tehát.. el akarok mesélni nektek valamit az életemből. Olyasmit, amit biztosan nem mindenki mondhat el magáról, de amit valószínűleg többen mondhatnának el magukról, mint ahányan ezt meg is teszik.

Én a kishúgommal alszom.

Jó, a kicsi az relatív, mi ugyanis ikrek vagyunk. Ha hitelt lehet adni szüleink elmondásának, akkor én vagyok az idősebb.

Amikor valaki esténként viccelődik azzal, hogy ott mindenki mindenkinek a rokona, csak nevetünk rajta, mivel hogy egyrészt mi nem onnan származunk, másrészt az oka annak, hogy mi együtt alszunk, az nem az unalom, nem a kéjvágy, vagy hogy mást nem találnánk.

Az egyszerű ok: szerelmesek vagyunk egymásba.

Gyakran összehasonlítom Andreát (a húgomat) más lányokkal az iskolánkból. Akad azért elvétve néhány lány, aki csinosabb (egy kicsit) vagy okosabb (egy kicsit), de mindent összevetve, nincs számomra csodálatosabb teremtmény, mint a húgom - és amikor ő rám mosolyog, akkor minden elveszett.

Annak idején azzal kezdődött, hogy egyik nap teljesen meztelenül bementem a fürdőszobába (zuhanyozni akartam), és Andrea pont akkor szállt ki a zuhany alól.

Ez odáig rendben van. A probléma csak az volt, hogy én, ill. egy kis (nagy) rész belőlem úgy reagált, ahogy az egy 18 éves fiútól tulajdonképpen elvárható, amikor egy meztelen lányt lát.

Aznap egy szót sem beszéltünk egymással. Csak másnap (péntek volt, és szüleinket a hétvégére ismerősökhöz toloncoltuk) kérdezett rá: "Szeretnél erről beszélni?" Bólintottam és azt mondtam: "Tegnap sokat gondolkodtam erről. És... és tisztába jöttem az érzéseimmel. És ez úgy néz ki, hogy szerelmes vagyok Beléd." Meglehetősen zavartan néztem Andreára.

Ő rám mosolygott. "Én ugyanígy vagyok. Gyere. Gyere ide." Egymás karjaiba omoltunk.

Ebben a pillanatban olyan boldognak éreztem magamat, mint még életemben soha. Kis időre elengedtük egymást, egymás szemébe néztünk, és szenvedélyesen csókolózni kezdtünk.

Utána szabályosan egymásra estünk. Andrea kézen fogott, és rohantunk fel a lépcsőn az Ő szobájába. Gyorsan levetkőztünk, és csóközönben elmerültünk egymásban.

Andrea széttárta a combjait, megfogta a szerszámomat, és magába vezette. Csodálatos érzés volt. Ő egy pillanatra összerándult, amikor a szűzhártyáját átszakítottam, de követelte, hogy ne hagyjam abba.

Én néhányszor még mozdultam benne ki - be, majd elélveztem.

Andreának nem sikerült ennél a mi első közös aktusunknál eljutni az orgazmusig, de ezt a hétvégén bőven bepótoltuk.

Hja, ennek már öt hónapja, és egyre nehezebben tudjuk szerelmünket titkolni. Az iskolában, vagy amikor haverok látogatnak meg minket, eljátsszuk a szokásos testvérpárt, akik kölcsönösen piszkálják egymást és ökörködnek, de amikor kettesben vagyunk, boldogan fekszünk egymás karjaiban.

2009. július 21., kedd

A kislányom

Az elején ejtenék pár szót magamról. 38 éves építészmérnök vagyok, a feleségem a lányom szülése közben meghalt, tehát egyedül nevelem a lányom. Mivel elég jó állásom van sosem kellett nélkülöznünk semmiben. Szép nagy kertesházunk van medencével, egy Budapest közeli nyugis kis faluban, és mindenünk megvan amiről régen csak álmodtam (nyaraló a velencei tónál, Szép új autó... stb. ).

Ez a történet akkoriban kezdődött mikor a kislányom (Dominika) a 12. életévét készült betölteni (jelenleg 16) és rendkívül szép kislány. Hosszú, hátközépig érő fekete haja, kék szeme van, és alkatilag is minden a helyén van rajta már ilyen fiatalon is, szóval a korához képest elég érett a kis Drágám! Gyönyörű, vékony, feszes test, gömbölyödő mellecskék, formás kis fenék, selymes bőr...stb.

Mivel csak ketten éltünk a nagy házban, mindig is nagyon közeli volt a kapcsolatunk. Néha nekem volt ugyan egy - két alkalmi partnerem, de igazából komoly kapcsolatra sosem vágytam többé.
Tehát mint mondtam, Domikával nagyon jó volt a kapcsolatom, sosem járkált el otthonról, hiszen velem érezte magát mindig a legjobban ezért mindig velem akart jönni minden felé a szabadidejében, nem pedig a kis ovis osztálytársaival, akik még - elmondása szerint - nagyon gyerekesek voltak. Már egész kicsi kora óta együtt aludtunk, együtt fürödtünk a nagy sarokkádunkban (tehát elég sokat láttam már a kis finom testét), de valahogy a rengeteg munka fáradalmai miatt sosem vettem észre mennyit is fejlődött a picilány!
A történet az egyik ilyen "együttfürdés" - nél kezdődött, amikor is én észrevettem az előbb említett fejlődést, hogy a picilány már egész szépen kezd nőiesedni, kikerekednek a kis cicijei, a kis puncija tejesen csupasz volt még, olyan jó kis húsos, duzzadt szeméremajkai vannak, én meg - mivel régóta nem volt még alkalmi partnerre sem időm - ott ültem vele a kádban, teljesen kiéhezve egy női testre. Figyeltem ahogy beszappanozza a kezét majd a csupasz kis puncit kezdi dörzsölni vele, teste a szappantól gyönyörűen csillogott, vizes haja pedig a vállán pihent. Eszméletlen szép látvány volt számomra. Sosem voltam perverz, meg sem fordult a fejemben semmiféle "bűnös" gondolat, de ahogy ott ült velem szemben a kádban és hallgattam a csacsogását a sulis témáiról, közben egyfolytában a finom kis testét figyeltem, ahogy ő szappanozta magát, arra lettem figyelmes mikor feleszméltem, hogy a hímtagom, - ami szintén csupasz, mert borotválom - , elég rendesen megmerevedett! Tök ciki volt, de szerencsére ő nem látott semmit az egészből, mert habfürdővel szoktunk fürödni.
Először nagyon kínos gondolatok ötlöttek fel bennem, hogy mit is csinálok, hiszen még csak 12 éves és ráadásul én az apja vagyok (!), de aztán miután befejeztük a fürdést, lenyugodtam és beletörődtem emberi ösztöneimbe s elfelejtettem az egészet...
Persze nem sokáig, mert jött az este amikor is együtt alszunk...
Domikának nagyon szép kis ruhatára van, a kis aranyos fehérneműi és a hálóingjei is elég felnőttesek, ugyanis nagyon szereti az efféle ruhadarabokat. A múlthéten is vetetett velem néhány kis apró tangabugyit, harisnyákat, meg egy kis fehér, csipkés body - t, ami szintén tanga volt, olyan aminek a popsi - része amolyan kis csík féle, aminek csak annyi funkciója van, hogy összekösse az elejét a hátuljával! Szóval elég durva, amit csak a hozzám hasonló korú nők szoktak viselni, mert igencsak kihívó hatású, szaténhoz hasonló anyagú és ráadásul még áttetsző is! De hát mit tehettem, annyira szerette volna, hogy nem tudtam a kérésének ellenállni...
Amikor már én is kikászálódtam a kádból és bementem, hogy lefeküdjek mellé aludni, még mindig nagyon kanos voltam és elhatároztam, hogy holnap valami nő után nézek, mert már teljesen meghülyülök! Mikor bementem a szobába ő már aludt, persze a legújabb body - ban és mivel nyár volt és igencsak meleg, alig volt csak betakarózva - vesztemre, mert rég ki nem elégített férfiasságom megint elkezdett teljes méretére merevedi... Úristen, hogy fogom túlélni az éjszakát - gondoltam, mivel őrülten izgató látvány volt ahogy ott feküdt elöttem hason, kissé szétvetett lábakkal, a bőre pedig csillogott még a testápolótól és rajta az az izgató kis szatén - "rongydarab", ami a kis popsijába vág!
Befeküdtem az ágyba, gondoltam gondolok inkább valami semleges dologra, majd szépen elalszom, de csaknem sikerült csillapítanom hormonjaim túlpörgését, farkam még mindig kőkeményen állt. Oldalra fordultam és átkaroltam Domikát, mivel így szoktunk aludni, ekkor ő, ahogy álmában megérezte, hogy mögébújik apukája és átöleli, hátat fordított nekem és odacsúszott egész szorosan elém!
Ekkor a kőkemény farkam (ami már majd' szétrobbant) pont a két kis fenék - félgömböcskéje közé ment, aminek hatására én egyre gyorsabban kezdtem venni a levegőt és éreztem, hogy most akkorát tudnék élvezni, mint még soha!
Domika ott szuszogott mély álomban előttem a kis szexi ruhájában én meg mögötte, álló farokkal a feneke között, ami arra vár, hogy szétrobbanjon!
Ahogy kissé följebb akartam csúszni, farkamon éreztem Domika fenekének sima feszes bőrét, mely a testápolótól - és a nyári éjszakának köszönhetően - a verejtéktől sikamlóssá vált, ami - ha még lehetett - még jobban fokozta nemi vágyam.
- Nem bírom tovább - gondoltam, és a hátamra fordulva megfogtam farkam, és elkezdtem őrült extázisban verni, közben Domikát figyeltem, nehogy felriadjon és lebukjak. Szemem egyfolytában Őt pásztázta, gyönyörű zsenge vonalaival, az esti fényben csillogó selymes bőrének látványával nem tudtam betelni! Az esti fürdéskor látottak jutottak eszembe, a szappantól fénylő kis csupasz puncija, ahogy édes kis kezecskéjével tisztára mossa, a kis mellecskéje, ami a habfürdőtől volt fényes..., és így haladtam szép lassan a végső határokig gondolataim útvesztőjében. Izgalmam hatására olyan lelki állapotba kerültem, hogy már azt sem tudtam mit csinálok.
Háta mögé fordultam és kőkemény, hatalmasra dagadt, csupasz farkam újból az édes kis popsija közé csúszott, s így mozgattam lassan két kis félgömbje közt. Már a farkam is teljesen csúszós volt Domika testápolós - verejtékes kis fenekétől, s a saját elő nedveimtől! Hihetetlen élvezet volt számomra kislányom síkos, sima popsija közt mozogni. Ekkor megmozdult, amitől nagyon megrémültem és hátrébb húzódtam, de szerencsére csak a hátára fordult, amivel csak még nagyobb vizuális élményt okozott nekem! A body teljesen átlátszott amin keresztül láthattam szőrtelen, duzzadt, kis szeméremdombját, a kis melleit, és az egész kis finom testét. Mindketten háton feküdtünk, egymás mellett, ekkor fogtam magam és lejjebb csúsztam az ágyon, kezemben a farkammal úgy, hogy egy vonalba kerüljek Domika puncijával, így folytattam meredező, kiéhezett farkam kielégítését. Hihetetlenül erotikus látvány volt ahogy az áttetsző finom anyag rátapadt a verejtékes dombocskájára!!! Már alig kaptam levegőt az izgalomtól ahogy a farkam vertem, s közben bámultam az alvó kislányom selymesen sima punciját az átlátszó anyagon keresztül, kb. 20 centire a fejemtől! Nem bírtam magammal, odahajoltam fejemmel Domika szeméremdombja fölé, s nagyon finoman - nehogy felébredjen - félrehúztam dombocskájáról a kis anyag darabot, s elkezdtem lágy csókokkal halmozni sima kis dombját, amitől Ő álmában széjjelebb nyitotta lábacskáit, s légzése is szaporábbá vált.
Az élvezetek teljesen hatalmukba kerítettek, szívem ezerrel vert, és teljesen elvesztettem az önkontrolomat, aminek hatására egyre határozottabban csókoltam kislányom selymes kis dombját, néha még nyelvemmel is bele - bele nyaltam a kis vágatba, persze azért finoman, nehogy felébredjen a kicsim! Éreztem nyelvemmel, ahogy puncikája egyre nedvesebb és légzése még jobban szaporodik, de mivel nagyon mély álomban volt, láttam, hogy nem ébredhet fel. Ekkor felkeltem a fekvő helyzetből és enyhén széttárt lábai közé térdeltem, kezemben a már tűz - vörös farkammal és így folytattam tovább az önkielégítést. Annyira be voltam indulva, hogy nem bírtam ki, hogy legalább egy pillanatra ne érintsem hozzá kőkemény és már tiszta elő nedves hímtagomat, Domika lágy, hamvas kis szeméremdombjához, ami már szintén nagyon nedves volt a csókjaim hatására! Közelebb toltam magam és nedves, tűzforró makkomat behelyeztem csurom nedves kis puncijának szeméremajkai közé, és így mozgattam fel - le farkamat a kis édes vágatban. Éreztem, hogy Domika szinte - valami elemi ösztönnél fogva már - már rámozdul farkamra, épp az ellentétes irányba, mint amibe én mozdulok Szédülni kezdtem az izgalomtól, testem görcsberándult és iszonyatos erővel tört elő belőlem a ragacsos folyadék, pontosan kislányom csupasz szeméremdombjára spriccelve! Én csak élveztem - élveztem és már azt hittem sosem lesz vége a spermafolyamnak, közben makkommal kentem szét a puha kis dombocskán az összes gecit ami kijött belőlem és úgy vertem a farkam, hogy már szinte fájt! Szinte az egész teste az én gecimtől úszott, de állati óvatosan csináltam mindezt, nehogy felébredjen a kis drágám!
Én úgy vettem észre, hogy Ő is elélvezett álmában hiszen nagyon szapora volt a lélegzete, s arra gondoltam, én okoztam neki élete első orgazmusát...

Hihetetlenül ki voltam már éhezve, de most ez egy darabig elég lesz - gondoltam, és fogtam egy puha ruhát mellyel óvatos mozdulatokkal törölgetni kezdtem a kis alvó testről a gyönyörnedveimet, miközben újra hatalmába kerített lelkiismeretem megszólaló hangja.
Nem sokkal ezután átölelve Domikát, sikerült mégis elaludnom.

Másnap reggel (szombat), arra ébredtem, hogy Domika ágyba hozza nekem a kávémat és csak egy kis aprócska, virító - rózsaszín tangabugyi volt rajta (a frissen vásárolt kollekcióból) és egy hófehér kis top! Mivel épp előtte fürdött le az éjszakai nagy meleg miatt gyönyörű látvány volt ahogy a fehér toppon keresztül ágaskodott a kis mellbimbója, ahogy a reggeli kissé hűvös levegőt megérezte.

Verőfényes napsütés volt odakint, én meg még félálomban ültem az ágyon, és az éjszakai események forogtak a fejemben a kávém kortyolgatása közben. Rájöttem, hogy többé már nem tudok úgy nézni Domikára mint az én édes - pici lányomra, hiszen már majdnem igazi nővé vált!Miután agyilag is sikerült magamhoz térnem, Domika arra kért, hogy töltsük úgy a hétvégét ahogy azt Ő szeretné.
Beleegyeztem...

Elsőként rávett arra, hogy menjünk ki a piacra egy új fürdőruhát venni neki, mert "a tavalyi már ódivatú" - mondta. Felöltöztünk hát és elindultunk a piacra, ahol megint sikerült kiválasztania a legelképesztőbb fazonú kis kétrészes, tanga fürdőruhát, neonzöld színben, ami épp csak a lényeget takarja, és ezen kívül vettünk még egy egyrészest is ami szintén nagyon átlátszó volt, mert fehér alapon, rózsaszín virágszirmok voltak lehellet - vékony anyagán! Az egyrészest már nagyon durvának találtam magasan kivágott derékrésze (szintén tanga) és áttetszősége miatt, ezért nem akartam megvenni neki, de Domika kérlelése, és a kofa rábeszélő - tehetsége ismét hatott rám! Persze nekem is tetszett az egyrészes, de nem akartam, hogy egy 12éves kislány ilyen kirívó fürdőruhát viseljen! Azt mondta nagyon megkedvelte az efféle kis ruhadarabokat és megnyugtatásomra megigérte, hogy azt csak otthon fogja viselni!
Gondoltam ez olyan stádium egy kislány érésében, hogy ha viselhet egy felnőttes ruhát, Ő maga is felnőttnek érzi magát benne!
Már alig várta hogy hazaérjünk és felavathassa új fürdőruháját a kerti medencében. Rávett arra, hogy ma egész nap csak napozzunk és lustálkodjunk a medence mellett a kertben. Ebben én is benne voltam, hiszen elég fárasztó volt a hetem. Mikor hazaértünk, Domika besietett a szobájába, hogy átöltözzön a henyéléshez, én eközben a konyhába mentem egy pár dobozos - sörért, hogy meg legyen a sütkérezéshez a filing! Mikor kiléptem a kertbe, eszméletlen látvány fogadott...
Hát persze, hogy az egyrészest vette fel, ami olyan tökéletesen mutatott rajta, mintha ráöntötték volna! Épp a nyugágyak kinyitásával bajlódott, ezért odasiettem segíteni neki, közben még mindig a látványtól kábultan néztem a kis drágát, ahogy a kis vékony anyag a testére feszül és teljes egészében átlátszik a törékeny kis teste minden részlete! Lefeküdtünk a nyugágyra és süttetni kezdtük magukat a tűző napon, közben én a sörömet kortyolgattam és Kislányom testét bámultam egyfolytában, meredező szerszámmal a gatyámban! Nem tudtam betelni a látottakkal, mert élőben még sosem láttam senkit ilyen fürdőruhában, csak maximum a NET - en a szex - oldalakon! Már úgy délután négy lehetett de olyan meleg volt, hogy az első sör egyből a fejembe szállt a tűző napon. Domika szólt, hogy Ő is szomjas, hozzak neki valami innivalót. Elindultam befelé, és ekkor azt mondta :
- Apuci! Hagy igyak én is egy kis felnőtt italt, mondjuk Bailey's - t, mert azt imádom! - Lééégysziii...
- De kislányom te még csak 12 éves vagy! Nem lenne az egy kicsit korai neked? - feleltem meglepődötten az iménti kérésre.
- De Apu! - Úgy megkívántam ebben a nagy melegben! - ...és különben is a múltkor a Szilviék szülinapi buliján is ittunk Bailey's - t!
- Hát elég baj! - mondtam.
- És tegnap este is - amíg te még a fürdőkádban lazítottál - akkor is ittam egy kicsi pohárral belőle, mert nagyon finom íze van!
Egyből tudtam, miért is aludt olyan nagyon mélyen!!!
Beleegyeztem hát hogy hozok neki egy kispohárral, mert mivel már nekem is a fejembe szállt a sör, elég engedékeny lettem!
- Na jó, de csak egy pici pohárral! - ok?
- Köszi! - mosolyodott el úgy hogy a szája a füléig ért a kis drágámnak!

Hoztam is neki egy 1 decis pohárral, de mivel én is megkívántam, magammal vittem a medencéhez az egész üveggel, gondoltam majd lassan töltögetek magamnak! Elkezdtük hát kortyolgatni a hűvös italt és közben rengeteg hétköznapi dologról beszélgettünk, meg sokat nevetgéltünk a medence szélén. Domika, mikor megitta az italát kitalálta, hogy belefojt a vízbe (persze csak viccből), és elkezdett lökdösni a medence felé, hogy menjek be vele játszani.
Beugrottunk a jó hűvös vízbe és ő egyből a nyakamba ugrott, hogy lenyomjon a víz alá, de mivel a szemem eléggé rzékeny a klóros vízre, nem hagytam magam. Kinyúltam a medence szélén heverő úszószemüvegért, felkaptam magamra és így játszottunk tovább nagyokat nevetgélve. Mikor a víz alá nyomott én úgy tettem mint egy fuldokló, aki próbál ellenállni, de persze eközben a víz alatt egyfolytában az édes kis testét figyeltem, abban az őrülten vadító kis egyrészes - tanga fürdőruhában, ami a víztől olyan áttetszővé vált, mint egy fátyol, és benne az én kislányom napolajtól - és víztől fénylő, érintetlen, barna kis teste, csak még jobban begerjesztett ismét, aminek hatására farkam elkezdett teljes méretére (22 cm) merevedni! Amikor csak tudtam megsimogattam a gyönyörű kis testét, ami egyáltalán nem volt szokatlan, hiszen az apja vagyok, de én akkor teljesen mást gondoltam! Szinte kívánták kezeim aranyos, szűz testének minden részletét, s a "vízi - játék" közben a víz alatt néha még a punciját is meg - meg simogattam, persze "véletlen", amire Ő ügyet sem vetett, mert közben egyfolytában nevetgélt!
Egyszer csak kimászott a vízből és azt mondta, tölt magának még egy kis italt, amire én csak bólintottam egyet, hiszen én már jócskán be voltam csípve a tűző napon elfogyasztott sörtől és a kislányom testének varázslatos látványától! Egy húzásra megitta és a napolajjal bekente a már csoki - barna testecskéjét, majd visszaugrott hozzám a medencébe. Már rajta is nagyon látszott, hogy igencsak megártott neki a két kispohár Bailey's, mert nagyon jó kedve volt, és hirtelen érzelmi kitörések lettek úrrá rajta!
- úgy szeretlek apuci! - mondta, és átkarolt engem teljesen, s magához szorított úgy hogy a kis vizes teste teljesen az enyémhez simult. S gondolom, hogy még jobban kifejezze szeretetét és ragaszkodását hozzám a lábait is körbefonta derekamon és úgy szorított magához, aminek eredménye képpen a farkam teljesen a selymes fürdőruha - anyaggal borított kopasz puncijához nyomódott!
Gondolhatjátok, hogy majdnem elélveztem...
Én is átöleltem és így álltunk a medence hűvös vizében amitől a kis édes mellbimbója úgy ágaskodott, hogy szinte szúrta a mellkasom! Ekkor hirtelen megszólalt:
- apuci! - mi ez a kemény a puncimnál? - kérdezte, amire én totál zavarba jöttem, mert még sosem látta a farkamat felállni és nem tudtam hirtelen mit feleljek...még nem volt felvilágosítva!
- Tudod kislányom, a fiúk kukija, vagy farka nagyon érzékeny, és amikor egy szép "nő" hozzáér akkor így megkeményedik!
- De aranyos vagy apuci! - Tehát én szép nő vagyok? - kérdezte felcsillanó szemmel, de már alig forgott a nyelve!
- Hát már majdnem... - mondtam nevetve. Ekkor már esteledett, sötétedni kezdett és mi még mindig így átölelve álltunk a medencében, s én belekezdtem a felvilágosításba...
- Szóval amikor a fiú farkához dörgöli egy lány a punciját, vagy ilyen szexis fürdőruhában mutatja magát, az nagyon izgató érzés és olyankor így megkeményedik! Ez azért van, mert megkívánja a lányt és szeretkezni akar vele.
- És te is megkívántál engem apu???
- Neeeeem... ez az érzés sokszor ösztönösen jön a fiúknál! - próbáltam védekezni, nem túl meggyőzően.
- És amikor így megkeményedik a fiúk farka, utána mi történik? - kérdezte izgatott kíváncsisággal.
- Hát a fiú és a lány elkezdik egymás testét gyengéden simogatni, ami mindkettőjüknek nagyon jó érzés, aztán a fiú beledugja a lány puncijába a farkát, amitől mindketten elélveznek!
- Mi az hogy elélvezni?
- Az kislányom az amikor már mindketten nagyon hevesen csókolgatják, meg simogatják egymást, és a fiú farka egyre gyorsabban mozog a lány puncijában, és hirtelen egy emberfeletti, leírhatatlanul jó érzés keríti őket hatalmába... - Domika tátott szájjal hallgatta amit mesélek, és én folytattam az oktatást...
- ... és ekkor a fiú farkából kijön a sperma amitől a lány teherbe esik és gyereke születik.
- És akkor ha nem akarnak gyereket, akkor nem szabad szeretkezniük??? - kérdezte kíváncsian.
- De, de olyankor a fiú nem spricceli bele a lány puncijába a spermáját, hanem vagy a lány szájába és ő lenyeli azt, vagy egyszerüen a lány fogamzásgátló gyógyszert szed, amitől nem tud terhes lenni!
- És hogy néz ki a sperma? Nincs rossz íze?
- Az olyan fehér színű folyadék, és a legtöbb lány szereti az ízét! - mondtam.
- Mutasd meg apuci! Olyan kíváncsi vagyok rá! - kérlelt engem akadozó hangon.
- Azt kislányom csak akkor látod, amikor már a fiú farka teljesen fel van izgatva!
Ekkor, mivel még mindig átölelve beszélgettünk, elkezdte fel - le mozgatni kis testét a farkamhoz dörgölve.
- Húúú Apu! - ez nekem is nagyon jó érzés! - mondta kicsiket lihegve.
- Hát erről beszéltem az előbb, de ezt nekünk nem szabad csinálni, mert én az apukád vagyok! - mondtam és próbáltam eltolni magamtól lelkiismeretem utolsó erejével!
- De Apuci ez olyan jó! Legalább még egy picikét hagy csináljam!
- De ezt így a fürdőruhán keresztül nem lehet csinálni, mert így nem érezhető igazán!
- Akkor vegyük le!!! - mondta és egy szempillantás alatt lehúzta magáról csöppnyi kis fürdőruháját! Nekem sem kellett kétszer mondani, (gondoltam nem teszek semmi rosszat, hiszen nem dugom meg a saját lányom) én is kidobtam a nyugágy mellé és ott álltunk egymással szemben a vízben teljesen meztelenül.
Domika odajött és újra átölelt, visszakulcsolta lábait derekamra, és ekkor a víz alatt megéreztem azt az édes kis forró, szűz puncit a farkamon mozogni. Teste a napolajtól és a víztől síkosan csúszkált rajtam miközben teljesen önfeledten, aprókat sóhajtva adta át magát az élvezeteknek.
Nagyon izgatóan mozgatta kis testét, farkam pedig a hasamhoz nyomódva, Domika szeméremajkai között csúszkált és fülem mellett sziszegett, sóhajtozott a kis Drágám. Ő is nagyon felizgult, és egyre gyorsabban mozgatta kis puha, selymes ágyékát a már vörösen izzó kőkemény, eres farkamon!
- Júúúj Apu milyen nagy és kemény a farkad! - mondta lihegve.
- Még sosem láttam ilyennek! És olyan forró, hogy mindjárt elégeti a puncimat! Úúúúh... de jó Apuci! Miért nem csináltuk ezt előbb!!!
Teljes extázisban voltam, egyszerűen nem hittem el, hogy a kislányom ennyire fel tud izgatni és hogy ilyen érzékeny a kis csiklója! Kezeimmel a csúszós kis mellecskéit kezdtem simogatni, amiken a kis bimbók egyre jobban megkeményedtek ujjaim között és Domika a nyakamba kapaszkodva hátrafeszült testtel vonaglott ölemben, s könyörgött, hogy ne hagyjam abba, mert ez fantasztikus érzés neki! Számmal közelebb hajoltam a vizes kis mellecskékhez, s az apró bimbókat kezdtem el gyengéden szívogatni, nyalogatni, amitől csak még vadabb csípőmozgásba kezdett a kis drága. Közben kezeimmel lenyúltam a hamvas kis feneke alá és hátulról is izgatni kezdtem a kis popsiluka környékét, miközben szétfeszítettem a kis feneke félgömbjeit. Így forró kis szeméremajkai még jobban szétnyíltak a farkamon.
Éreztem, hogy egyszer - kétszer annyira hevesen mozog fel - le, punciját a farkamhoz dörzsölve, hogy nem sok kell ahhoz, hogy felnyársalja magát kőkemény farkamra. Egyik ilyen veszélyes mozdulatánál a makkom hegye már bele is csúszott a forró és érintetlen puncijába, amit egy óriási nyögéssel fogadott és szinte elolvadt a karjaimban. Mondanom sem kell engem is totálisan felizgatott ez az érzés, és ezek után már direkt úgy emelgettem farkamon, hogy a csurom nedves kis kopasz puncijának szűk bejáratát döfködtem a makkommal. Persze nagyon vigyáztam, nehogy ráengedjem kőkemény farkamra, mert nem akartam én elvenni a szüzességét. Kis teste egyre forróbb lett és éreztem, hogy mindketten közel vagyunk a csúcshoz. Egyre hevesebben mozgatta pici csípőjét és egyszer csak halk kis sikoltások közepette görcsberándult édes kis teste és ekkor éreztem nekem is dörömbölni kezd a vér fülemben, farkam lüktetni kezdett és nem bírtam tovább. Egyszerre élveztem el kislányommal és a hasamig érő vízben tört elő belőlem az eddigi legnagyobb spermafolyam ami valaha kijött belőlem, beterítve teljesen kislányom mellecskéit és hasát! Domika teljesen kimerülve borult rám és nagyokat lihegve szorítottuk egymást. Mikor magunkhoz tértünk már teljesen be volt sötétedve és Domika most a hasára ömlött spermát nézegette, kis kezecskéivel vizsgálódva kenegette magán.
- húúú...olyan jó volt Apu! Én még sosem éreztem ehhez foghatót! Nagyon jó érzés volt ahogy ez a forró lé ráfolyt a hasamra! Nem lesz semmi bajom ha lenyalom az ujjamról? Azt mondtad, a lányok szeretik az ízét!
- Nem lesz semmi bajod... mondtam, erre Domika lenyalta az összes gecimet csöppnyi kis ujjacskáiról.
- Ez tényleg nagyon jó ízű! Nincs ebben semmi rossz! - Jelentette ki határozottan.
- Mondtam. De erről egy szót sem említhetsz senkinek sem kicsim, mert ez a kettőnk titka kell hogy maradjon! Most már menjünk be és mosakodjunk meg! Jó?
- Ok!
Összeszedtük a cuccainkat és úgy ahogy voltunk (meztelenül) bementünk a házba! Domika egyből elment fürödni, én meg elmostam a poharakat.
Mikor végeztem a mosogatással bementem a fürdőbe és beültem hozzá a kádba és mosakodás közben elkezdte mesélni, hogy Ő már simogatta a punciját, és el is élvezett de az teljesen más volt mint velem, az nem volt ennyire jó! És azt is elmesélte nekem piruló kis arccal, hogy a múltkori szülinapi partin, amikor ittak, akkor a Szilvi bátyja (Peti) nem volt otthon és titokban belenéztek az egyik pornófilmjébe! Azt mondta nagyon tetszett neki az amit látott és emlékszik minden részletére (szopás, nyalás...stb. ), de nem tudták végignézni a jelenetet, mert megjött Peti (ezek hallatán teljesen le voltam döbbenve...)! Mikor felálltam a kádban, hogy lezuhanyozzam magam Ő egy kis puszit nyomott puha kis ajkaival a még félmerev farkam hegyére, mondván köszöni neki ezt a csodálatos érzést! Felállt Ő is majd átölelt barnára sült habos kis testével, gömbölyödő mellecskéin a már megint ágaskodó csöppnyi, kemény mellbimbói hasamhoz nyomódtak (a magasságkülönbség miatt) és éreztem, hogy farkam újból kezd telepumpálódni vérrel! Erre szóltam neki, hogy most már aztán menjünk aludni, mert megint fel fogok izgulni, mire Ő egy csalfa kis mosollyal pillantott vissza rám.

A nagy meleg miatt teljesen meztelenül feküdtünk a nagy franciaágyon és csak az esti fények szűrődtek be az ablakon. Domika mondta, hogy még mindig zúg a feje a Bailey's - től, így nem tud elaludni! Egyszer csak eszébe jutott, hogy még nem kente be a leégett kis testét a krémjével, de azt mondta olyan fáradt, hogy megmozdulni sem bír, ezért én kenjem be Őt. Mikor visszaértem a fürdőből a krémmel a kis drágám már a hason fekve engem várt. Leírhatatlanul szép látvány volt ahogy a selymes, barna kis test hason fekszik a nagy franciaágyon, a feldomborodó feszes hamvas fenékkel, kissé szétnyitott lábakkal, közte pedig azok az érzékeny, duzzadt, kopasz kis szeméremajkak csillogtak az esti fényben, s olyan hatása volt mintha borotválná. Fenekének apró csupasz nyílásának látványa pedig szinte megbolondító hatású volt!
Csendben várta a kényeztetést. Odatérdeltem szétterpesztett lábacskái közé, s hátára kezdtem folyatni a hideg krémet mire Ő a fenekét kezdte emelgetni összerándulva, s nevetve mondogatta hogy nagyon hideg a krém és hogy hagyjam abba mert nem bírja. Mindketten nevettünk és én poénból direkt csak folyattam a krémet tovább finom, barna testére, hiszen a látvány hihetetlen volt, ahogy a kis fenekét tologatta, emelgette, s eközben előremeredő félkemény hímtagom néha hozzá - hozzá ért kopasz kis dombocskájához és a fenekének kis lyukához!
Őrületes volt, s farkam már teljes méretére is merevedett mire feleszméltem! Kezével az ágyat markolászta, közben piciket sikoltott nevetve, hogy Ő nem bírja tovább. Miután már a fél flakont rányomtam, abba hagytam, s elkezdtem szétkenni hátán a már testmeleg krémet. Ezt nagyon élvezte és csöndben, kéjes kis sóhajokkal nyugtázta ténykedésemet, amit én is nagyon élveztem. Az apró kis test tiszta fényes és csúszós volt a rengeteg testápolótól, és még mindig kissé felemelt kis feneke, duzzadt dombja ott hullámzott aprókat kéjesen a kőkemény, lüktető farkam előtt. Simogattam a hátát gyengéden, s figyeltem ahogy a két fenék - félgömb között a fenéknyíláson át a szűzi nyílásra folyik a fehér krém ami olyan volt mintha sperma lenne.
Erre Domika hirtelen megremegett és szisszent egy picit, s fenekét teljesen felemelte, már szinte térdelt. Én odanyúltam fénylő kis dombjához s gyengéden szétkentem a krémet rajta, úgy hogy a kis csupasz segglyukához is jutott belőle bőven. Ezt a kis drágám annyira élvezte, hogy nyögdécselni, lihegni kezdett és apró kis csípőjét előre - hátra mozgatni kezdte, hogy szinte nem is kellett a kezemet mozdítani, Ő mozgott a kezem alatt! Nem bírtam tovább és másik krémes kezemmel - mellyel eddig a kis hátát simogattam - megfogtam az egyre jobban duzzadó farkam és verni kezdtem. Ezt Domika is megérezte, s lihegve, zihálva megszólalt:
- Apúúúhh... szeretkezzünk... Hhhh... megint.. hhh.. kérlek... aahhhh! - Annyira kívánom megint a nagy, kemény, forró farkadat, hogy hozzáérjen a puncimhoz!
- Érintsd hozzá kérlek... Hhhmmm... nem bírom tovább! - olyan jó amit csinálsz nekem... ahhhh.. !
Nem válaszoltam semmit, csak közelebb toltam farkamat a kéjtől reszkető kis fénylő testéhez, s a hegyét a kéjnedvektől és a krémtől tocsogó pici puha szeméremajkak közé illesztettem, s így vertem tovább. Nagyot sóhajtott és próbálta hátranyomni magát ösztönösen, hogy óriási, kőkemény farkam belemártódhasson a kis szűz puncijába, de én mindig hátra húzódtam és mondtam neki, hogy ezt nem lehet, mert nagyon fog fájni és azt nekem nem is szabad, mert Ő a kislányom! Kéjnedve szinte már ömlött és éreztem, ahogy a farkamon folyik végig. Makkomat fel - le mozgattam szeméremajkai között, végig a segglyukáig amit nagyon élvezett. Józanul nem tettem volna, de gondoltam kipróbálom, mit szól hozzá a kis drága, s elkezdtem farkam hegyét befele nyomni szép lassan fenekének apró, krémtől úszó lukába. Nagyon meglepődtem, amikor éreztem, hogy szinte ráhúzza magát kőkemény farkamra, de annyira szűk volt, hogy csak a hegye ment be a feszítő, forró, síkos lyukba, amire Domika halk szisszenésekkel felelt. Mivel éreztem, hogy nagyokat zihál mert fáj neki, abba akartam hagyni, de rám szólt, hogy ne tegyem mert ez nagyon jó neki csak lassan csináljam, mert érzi hogy akkor nem annyira fáj. Eszméletlen látvány volt, ahogy a kislányom gyönyörű, hamvas, fénylő teste mögött térdelek, s 22 centis eres farkam vége a pici seggében van. Finoman mozgatni kezdtem ki - be farkam hegyét a szűk lyukban és még odalocsoltam egy kis krémet Kicsim nyílásához, amitől még egy pár centi beljebb tudott csúszni. Ekkor már teljes önkívületben volt a Drága annyira élvezte ezt az új dolgot, s mint egy leterített vad, úgy vergődött alattam pici, de már nőiesedő, erotikus kis teste, s kipirult arccal nagyokat nyögött a mennyei élvezetektől.
Arckifejezésén látszott, hogy már a nagy farok okozta fájdalom is élvezetté alakult benne. Megállás nélkül vadul simogattam, masszíroztam krémes, vadul ficánkoló kis testét a nyakától egészen a fenekéig, közben farkam első 10 centije szűk, forró fenéknyílásában mozgott. Domika már négykézláb állt, teljesen kitolt fenékkel és én lenyúltam hogy megérinthessem kopasz kis dombját, mire Ő feltérdelve kiegyenesedett, és krémes kis hátával teljesen mellkasomhoz simult, fejét pedig teljesen hátravetette arcom mellé, s így domborodott hátra. Éreztem forró leheletét és átöleltem a kis síkos testet magam előtt. A még mindig tiszta krémes kezeimmel az apró melleket kezdtem el a kéjtől megvadulva simogatni és a pici bimbóit izgatni. Másodpercek alatt teljesen kemények lettek az apró mellbimbók és farkamnak már ekkor picivel több, mint a fele édes kis nyílásában volt! Domika teljes extázisban hangosan nyögve, nyüszítve mozgott előttem az eddig számára ismeretlen élvezetek hatására. Fejét felém fordította, rám nézett, s láttam a szemében csillogni a hálát azért, hogy ilyen gyönyörökhöz jutatom Őt. Számmal közelebb hajoltam hozzá, s vadul puha, lángoló ajkai közé fúrtam nyelvemet. Ösztönösen követte azt, amit én teszek - hiszen még sosem csókolózott - és szinte ittuk egymás szájának nedveit.
- Dugd belém apuci a farkadat kérlek mélyebben... mhhhh... hhhh!!! - A puncimba is dugd be kérlek apu... hhhh... annyira szeretném... hhh!
- Nem lehet kicsim! Már így is túlléptük a határokat! - suttogtuk egymás szájába lihegve.
- De érzem apu hogy a puncim nagyon kívánja hogy benne legyél!... mhhh...
- Nem lehet Domika értsd meg kérlek! - mondtam neki nagy önmegtartóztatással.
Egyszer csak éreztem hogy a kis apró test heves rángásba kezd és nagyokat lihegve görcsberándul, s még jobban hátrafeszül. Tudtam Domikának elérkezett az orgazmus és csak néztem ahogy rángatózik pici fénylő teste a farkam hegyén, s arra koncentráltam hogy még egy picit visszatartsam az én gyönyörpontomat.
Mikor már elélvezett szinte teljesen erejét vesztve zuhant vissza kis teste az ágyra, s én óvatosan kicsúsztam szűk kis lukából. Erőt véve magán feltérdelt s velem szembe fordult, majd forró kis kezével marokra fogta kőkemény, forró, és tiszta nyálkás farkamat, s finoman csúszkált fel - le rajta kezecskéjével.
- Szeretném a számban érezni a spermát ami kifolyik belőled apuci, és szeretnék én is olyan élvezetet okozni neked mint te nekem az előbb! - mondta mélyen a szemembe nézve.
Ezek hallatán szemem kikerekedett a meglepettségtől, de mire feleszméltem, Domika már előttem térdepelt hátratolt fenékkel és a hasamat csókolgatta és haladt egyre lejjebb. Egyszer csak éreztem hogy óriási, szétrobbanni akaró makkom forró, puha, nedves ajkai közé veszi és egyre beljebb csúsztatja pici, meleg szájába.
Eszméletlen látvány volt ahogy a szájában volt a farkam és gyönyörű barna kis fénylő teste előttem hullámzott, feneke pedig az ég felé gömbölyödött. Éreztem ahogy egyre vadabbul szopja kemény farkamat és már a combomon folyik végig a rengeteg nyál a farkamról, közben egyik kezével folyamatosan verte. Néha forró nyelvével végignyalta a tövétől egészen a végéig a rengeteg nyáltól csillogó hímtagomat, majd újból becsúsztatta apró kis szájába egészen a torkáig. Másik
kezével megfogta fenekem és úgy húzott a szájába még mélyebben, s szinte smárolt a farkammal. Éreztem hogy teljesen megvadult, annyira tetszik neki ez az új dolog és ez engem is annyira felizgatott, hogy újra vadul simogatni kezdtem krémes kis testét, másik kezemmel pedig finom hajába túrva húztam rá fejét a farkamra. Újra a testápolós flakon felé nyúltam, s most már szinte az egész tartalmát az előttem térdelő kis testre öntöttem és elkezdtem szétkenni a hátán és a sima kis fenekén.
Miközben Domika egyre vadabbul szopta a farkam Én fölé hajoltam és a krémet feneke irányába kezdtem kenni egészen mögényúlva a fenekéhez és a duzzadó dombocskájára. Leírhatatlan érzés volt simogatni a krémtől és verejtéktől tocsogó kis lánytestet, ami ott térdelt előttem és a farkamon cuppogott heves mozdulatokkal, teljes extázisban! Éreztem, hogy most már nem bírom visszatartani előtörő spermafolyamom és a következő másodpercben már lüktetni is kezdett az egész farkam. Rángatózni kezdtem teljes önkívületben és óriási erővel tört belőlem ki a rengeteg geci, és majdnem tövig tolva farkam Domika torkára élveztem egy hatalmasat kb. egy percen keresztül. Minden egyes lüktetésnél óriási adagokat spricceltem a kislányom torkára és Ö próbálta mindet lenyelni de néha - néha kicsúszott a farkam a gecivel telt kis szájából és olyankor a hátára meg a hajára is spricceltem a nyálkás, forró férfinedvből. Szinte ordítottam miközben még mindig lövellt belőlem az anyag. Domika arca már teljesen az én gecimben úszott és már a szájából is folyt kifele a hihetetlen mennyiség, amit már nem bírt lenyelni! Megtörülköztünk kicsit és erőtlenül zuhantunk az ágyba, majd pár másodperc múlva már aludtunk is átkarolva egymást, meztelenül.

2009. július 20., hétfő

Apuci kíváncsi lánya

Valamelyik este nyögésekre és zihálásokra ébredtem fel. Mintha anyuék szobája felől jött volna a hang. A szoba másik végébe néztem, ahol a húgom aludt, úgy látszott, ő nem ébredt fel a furcsa hangokra. Csak egy pár mintás zokni és egy összecsavarodott hajtincs látszott ki a takarója alól. Egy pillanatig azt hittem, még az álom hatása alatt állok, de mivel pont abban a korban voltam, amikor egy lány kezd érdeklődni a szex után mégiscsak felkeltem hogy utánajárjak a dolgoknak. Arra gondoltam, csak benézek egy pillanatra és már megyek is vissza az ágyamba. Anyuék szobája felé osontam és óvatosan bekukucskáltam a résnyire nyitva hagyott ajtón. Pár perc múlva , mikor a szemem hozzászokott a sötétséghez, érdekes kép tárult a szemem elé; anyu az ágyon térdelt, a haja az ágyat söpörte, apu pedig szorosan mögötte állt és furcsa mozdulatokat végzett. Kezei anyu formás popsiját markolták , szorongatták, miközben hátulról tömködte. Persze tudtam hogy mit csinálnak., láttam már elég pornófilmet ahhoz, hogy felismerjem ezt a pózt. Na de élőben, a szemem láttára! Ez jobb volt, mint bármilyen pornófilm.
Furcsa érzés kerített hatalmába: egyfelől elszégyelltem magam, és zavart voltam, hiszen épp a saját szüleimet lestem meg! Másfelől viszont valami furcsa izgalom vett erőt rajtam. Akkoriban jártam egy sráccal, akit az edzőtáborban ismertem meg, múlt héten megpróbáltunk lefeküdni egymással, de nagyon rosszul sült el a dolog, és teljesen elvette a kedvemet a szextől. Hiába próbálkoztam, a farka nem állt fel, és így nem is tudtuk betenni, ráadásul mialatt próbálkoztunk, az anya valami Bódy Guszti számot kezdett énekelni az ajtó előtt. Még most is beleborzongok, ha arra gondolok! A kudarc teljesen elcsüggesztett, az önbizalmam a béka feneke alatt volt. Ezért úgy dötöttem, maradok még egy kicsit, hogy megtudjam, hogy is kell ezt rendesen csinálni. Jobban kinyitottam az ajtót és folytattam a leskelődést. Valami furcsa illatot éreztem a levegőben. Anya hírtelen hátravetette a fejét, és kiáltott, hosszú haja hátracsapódott, majd leereszkedett az ágyra és sóhajtott egy hatalmasat. Apuci most kihúzta a farkát anyuból és lehajolt, hogy belenyalhasson, anyu puncijába. Anyu megborzongott, zihálni kezdett. Miközben anyu punciját nyalta, apu verte a farkát. Megbűvölten néztem a szerszámát. Ilyen gyönyörűt, még életemben nem láttam! Hatalmas, keményen meredező farok, az erek kidagadnak rajta, erőtől duzzadó, spermától feszülő makk, pár szőrszállal a feszes heréken. Apu keze fürgén járt rajta, miközben nyelvével szaporán kényeztette anyu punciját. Hírtelen anya felsikoltott, majd hangosan zihálva végigdőlt az ágyon. Szinte ugyanebben a pillanatban apu hatalmas farka is kirobbant, csillogó spermával terítve be anyut.
-Jó volt? - kérdezte
-Nagyon jó volt... - sóhajtotta anyu.
Elcsodálkoztam rajta, milyen jó formában van még anyu. Mondjuk az igaz, hogy mindig nagy gondot fektetett a kinézetére, de azért azt nem gondoltam volna hogy ilyen jól tartja magát. Mellei két gyerekszülés ellenére csak enyhén voltak megereszkedve, a hasa lapos, izmos volt, egyedül talán a combjai voltak picit teltebbek a kelleténél, de narancsbőrnek a nyomát se láttam rajta. megfordult a fejemben, hogy talán nekem is egy ilyen apu korabeli, érett férfivel kéne kezdenem. Ő biztosan nem bénázna, hanem megtanítana nekem mindent a szexről és biztosan nagyobb élményt jelentene az ő farka mint a barátom kisfiús műszere....
Ezen elábrándoztam egy kicsit, és - talán az előbbi élmények hatására - nedvesedni kezdett a bugyim. Hátrébb húzódtam az ajtótól és lenyúltam, bugyin keresztül megsimogatva puncimat. Abban a pillanatban már nem tudtam visszafogni magam; hihetetlenül kívántam a szexet, rettenetesen fel voltam izgulva. Lecsúsztattam a bugyimat és leültem a földre, hálóingemet teljesen felhúztam, és megcirógattam melleimet. Behúnytam a szemem és az előbb látott jelenetekre gondoltam... Apu kemény farka, ahogy ki-be jár anyu nedves puncijában... Az arca az orgazmus pillanatában... Mellbimbóim megkeményedtek, lélegzetem felgyorsult. A puncimhoz nyúltam, a szeméremszőrzetemet kezdetem simogatni, majd végigsimítottam szeméremajkaimat, majd a belsőket is, minden oldalról. A szobában valami újra elkezdődhetett, kihallatszottak a nyögések, zihálások és az ágy nyikorgása. Én sem tudtam tovább várni; két ujjamat a puncimba dugtam és anyu zihálásainak ütemére mozgattam őket ki-be. Behúnyt szemeim előtt most őket láttam, az előbbi pózban, verítékcseppek csillognak izzadt testükön, és szeretkezésük ütemére most én maszturbálok az ajtó előtt.... Miközben ujjaztam magam, másik kezemmel félrehajtottam a kis bozontot és kiálló kis csiklómat kezdtem el simogatni. Az ajkaimba haraptam, hogy visszafojtsam feltörő kéjsóhajaimat.
Puncim nedve végigcsorgott a combjaimon, illata betöltötte a helyiséget, egyre fokoztam az ütemet, elképzeltem, hogy apu most engem dug a hatalmas farkával, engem kényeztet... Közelebb húzódtam az ajtóhoz és benéztem. Apu anyu derekán ült, kezeivel összeszorította anyu hatalmas melleit és a farkát közéjük dugva húzogatta. Anyu maszturbált, csiklóját simogatta, körkörös mozdulatokkal. Úgy láttam, már egyikünknek sem lehet sok hátra... Nekem biztosan nem. Az ajkamba haraptam, hogy elfojtsam kiáltásomat és elélveztem. Megremegő lábam meglökte az ajtót...
Anyu észre se vette, de apa odanézett és egy pillanatra tekintete a szemembe mélyedt. Majd elsüllyedtem a szégyentől! Ült ültem a földön, nyilvánvalóan leskelődtem, a lábam széttárva, ujjaim még mindig mélyen a puncimban - és apa meglátott! Villámgyorsan felugrottam, a szobámba rohantam, és az ágyra vetettem magam. Fejemet a párnába fúrtam és ziháltam. Mi lesz most? Mit fog szólni anyu, ha ezt megtudja...? És egyáltalán, hogy fogok én a szemükbe nézni holnap reggel?! - ilyen gondolatoktól vergődve fetrengtem álmatlanul az ágyamban, a szégyentől égve. Csak később, kora reggel jutott eszembe a legfontosabb dolog; hogy a bugyimat anyuék szobája előtt hagytam...

Másnap reggel sokáig feküdtem az ágyamban, erőt gyűjtve ahhoz hogy felkeljek és kimenjek a szüleimhez. A bugyira gondoltam de bármilyen furcsa is volt, nem tudtam kiverni a fejemből apu hatalmas szerszámát. Milyen jó lenne egy kicsit közelebbről is szemügyre venni... Hallottam húgom vidám hangját, amint valami buta rajzfilmdalt énekelt együtt a tévével és a szokásos reggeli zajokat, anyuék kévét főznek, reggelihez terítenek. Ha tehettem volna, talán soha nem megyek ki de győzött az éhség és mégis kilopakodtam a szobából. Minden normálisnak tünt: anyu mosolygott és adott egy jó reggelt puszit, nem látszott rajta hogy bármit is észrevett volna a tegnap estéből. Félve néztem apura, végülis ő tényleg látott engem. Semmi különöset nem vettem észre rajta. Megreggeliztünk, vidáman beszélgetve, ahogy szoktunk. Reggeli után anyu felállt.
-Átmegyek a nagyihoz! Jön valaki velem?
-Én megyek! - kiáltotta a húgom boldogan.
-Én is megyek! - mondtam én, de apu a combomra tette a kezét.
-Jobb lenne, ha maradnál egy kicsit. Beszélni akarok veled.
-Júúj, mi rosszat csinált már megint a Móóniii? - kérdezte a kárörvendő húgom.
-Fogd be a szád, semmi közöd hozzá! - feleltem fülig elpirulva.
Segítettünk leszedni az asztalt és elmosogatni, majd anyuék elmentek. Én a szobámba mentem, remegő lábakkal, remélve hogy apu mégsem jön utánam. Lefeküdtem az ágyamra és bekapcsoltam a tévét. Nem is tudtam figyelni a műsorra és bár tényleg féltem ettől a beszélgetéstől mégis felrémlett előttem egy kb.20centis csodaszerszám, amint az előtte lévő popsit dugja... Kábé tíz perc múlva apu is megjelent. Lezuhanyzott, megborotválkozott és fogkrémszagot árasztva leült mellém az ágyra. Kezében a bugyimat szorongatta.
-Ez a tiéd, ugye?
-Hát... igen. - elfordítottam az arcomat, hogy ne kelljen a szemébe néznem.
-Leskelődtél?
-Igen, de ne haragudj, kérlek! Csak arról van szó, tudod, hogy én megpróbáltam már lefeküdni a barátommal de nem jött össze a dolog...én csak... én csak meg akartam tudni, hogy mit csináltam rosszul! - mondtam és a helyzet kínossága és a tegnap esti bűntudattól elsírtam magam. Apu meglepődve pillantott rám. Kezét finoman a combomra helyezte., talán vigasztalni akart, de a szeme csillogása valami egészen másról árulkodott. Abban a pillanatban eldöntöttem hogy elcsábítom! Határozottan éreztem, hogy ő kell nekem és a jóleső izgalmon kívül mást nem éreztem. Hiszen őt szeretem, benne megbízom, ő a tökéletes alany a szüzességem elvesztéséhez. Apura mosolyogtam és mintha véletlenül tenném, feljebb húztam picit a hálóingem szélét.
-Na, hát ezért igazán nem kell sírni. A tapasztalatlanságodon könnyen lehet segíteni...
-Hogy?- kérdeztem álszent módon, mintha nem tudnám. Keze végigsimított vékony combom pihéin. Megmozdultam, szinte teljesen feltártam előtte puncimat, a lehelletvékony hálóing anyagán kívül más nem fedte. Láttam, apu is érti miről van szó. Mosolyogva mondta:
-Hát ahogy tegnap este láttad! Tetszett?
-Igen, nagyon! Izgató volt.
-Észrevettem hogy maszturbáltál.
Nem válaszoltam, csak még feljebb húztam a hálóingemet, hogy kilátszódjon a puncim és simogatni kezdtem magam. Apu döbbenten nézett rám.
-Valahogy így csináltam, nem..?
-De, öö igen... Nem akarod levenni azt a hálóinget?
-Megmutatod nekem, hogy te hogy szoktad csinálni?
Lehúztam magamról a hálóinget és apuci is levetkőzött. Végre közelről is megcsodálhattam hatalmas farkát. Csodálatosnak láttam, bár még nem volt túl nagy tapasztalatom a péniszek területén. Formás volt, eres, izmos, sötétbarna szőrszálak vették körül, pont olyan volt mint amilyennek elképzeltem. Apuci húzogatni kezdte szerszámát, szeme meredten tapadt a nedvesedő puncimra. Teljesen szétterpesztettem a lábaimat, hogy minnél jobb legyen a belátás és a csiklómhoz nyúltam, körkörös mozdulatokat végezve, ahogy anyutól láttam tegnap este. Szinte éreztem hogy simogat apu perzselő tekintetét pihés puncimon.
-Ohh kicsim... gyönyörű kis puncikád van... olyan hamvas és fiatal... Megengednéd hogy megkóstoljam?
Bólintottam és apu a puncimra hajolt. Forró lehellete megbizsergette az egész testemet. Ami ezután következett, az annyira jó volt hogy muszáj volt felsikítanom! A barátommal már pettingeltünk párszor, előfordult hogy kinyalt de amit apu csinált...! Arcát a kis szőrzetemhez dörzsölte, majd szinte smárolt a puncimmal, erősen, határozottan... Még sosem éreztem ilyet, az agyam teljesen kiürült, kezeimmel a mellbimbóimat gyötörtem. Apu most hosszában végignyalta a puncimat, futólag belenyalva a posimba is.
-Óh ez az, igen ne hagyd abba! - kiáltottam - Nyald a popsimat!
Apu engedelmesen körözni kezdett nyelvével a lukam körül. Hihetetlen érzés volt, valahogy izgatóan perverz. Combjaim megállíthatatlanul remegni kezdtek, dobáltam magam az ágyon, sikoltoztam a kéjtől. Oldalra fordítottam a fejem és láttam hogy apu a puncim fölött térdel, és miközben keményre formált nyelvével már a punimat dugja, erősen, gyorsan, ugyanolyan ütemben veri a farkát egyre gyorsabban és gyorsabban. Talán ez a látvány tette, de nem bírtam tovább tűrtőztetni magam; egy hatalmas kiáltással kirobbant belőlem az orgazmus és szinte ugyanebben a pillanatban apu fincsi spermája is beterítette a lepedőt. Elengedtem a melleimet és csak ziháltam, apu a szeméremdombomra hajtotta a fejét és ő is pihegett.
-Apu, ez fantasztikus volt...- lihegtem.
-Tudom kicsim, nekem is nagyon jó volt!
-Szeretsz puncit nyalni?
-A tiédet igen... Olyan finom, illatos és fiatal! Élvezet beledugni a nyelvemet... Anyádé és az idősebb nőké már egyáltalán nem ilyen élvezet!
Mosolyogtam és feljebb húztam az ágyon, majd a mellkasához bújtam, akácsak kisgyerek koromban. Apu átölelt és pár percig csak így csendben élveztük egymás közelségét. Ujjaival lassan a hátamat simogatta és betűket rajzolt, amiket nekem ki kellett találnom. Régi játék volt ez köztünk, akkor játszottuk mikor még olvasni tanultam.
-s-z-e-x-y - betűztem hangosan, elmosolyodtam és és én is megcirógattam bozontos mellkasát ujjaimmal.
-Szóval szerinted szexy vagyok?
-De még mennyire! Na ezt találd ki.. - mondta és újra láthatatlan betüket rajzolt a hátamra ujjaival. Jó hosszú volt, többször is meg kellett ismételtetnem vele mire kitaláltam az értelmét.
-Megvan! - kiáltottam - Elvehetem a szüzességed? Ezt kérdezted ugye?
-Igen - mosolyodott el - És mi a válasz?
-Igen - feleltem.
Nagyon tetszett ez a játék és még egyáltalán nem akartam abbahagyni. Különben is, már eldöntöttem a szüzességem semmiképpen sem adhatom egy olyan béna srácnak, mint akivel akkoriban jártam. Apu ezerszer nagyobb gyönyört tudott nyújtani nekem már egy egyszerű puncinyalással is, nyilván akkor a dugásban is ezerszer jobb...
Kezemmel fanszőrzetébe túrtam megragadtam a farkát és simogatni kezdtem. Gyengéden húzogattam rajta a bőrt, ahogy tőle is láttam az előbb. Még az érintése is élvezetet okozott, bőre selymes volt, érzéki, élveztem hogy a rúdja minden mozdulatomra reagál, mocorog, növekszik. Lehajoltam és egy kis puszit nyomtam rá. Lejjebb nyúltam, apám heréihez, megsimogattam őket, lágyan a kezembe vettem és masszíroztam őket. Apuci rúdja már keményen meredezett, a puncimra várt. Apu hanyatt feküdt az ágyon, én fölé térdeltem, nedves puncim pont a pénisze felett volt. Lágyan lejjebb ereszkedtem, megragadtam hatalmas farkát, de nem nyomtam magamba csak a csiklómat kezdtem el simogatni vele.
-Óhh kislányom... Ne kínozz!-nyögött fel apu de én nem törödtem vele, folytattam tovább a kis játékomat. Szorosan a puncimhoz nyomtam a farkát és nedvedző kis résem minden négyzetcentiméterét végigsimogattam vele, végighúztam a külső és belső szeméremajkaimon, a csiklómhoz nyomtam, a popsimhoz. Úgy használtam, mintha csak egy vibrátor lenne, saját magamat izgattam vele, nem engedtem hogy belémhatoljon, de úgy látszik ez apunak sem volt ellenére, legalábbis a nyögéseiből és sóhajtozásaiból így vettem ki. Egyre gyorsabban és gyorsabban izgattam a csiklómat, keményen megragadva apu péniszét. Éreztem, hogy közeledik a második orgazmusom, előfutárai már végigrobogtak a testemen, felkavarva érzékeimet. Lassan, nagyon lassan ereszkedtem rá a merev farokra. Amikor belémhatolt, egy pillanatra elakadt a lélegzetem. Talán egy picit valóban fáj, de egyáltalán nem volt olyan rémes, mint amilyennek leírták a barátnőim. Furcsa volt az érzés, hogy így kitölt valami. Újra felemelkedtem, addig amíg csak apu makkja maradt bennem, majd hírtelen újra beleültem. Szinte csattant a popsim, ahogy a farok tövébe értem. A farka végigszántotta a bennsőmet, édes fájást okozva ezzel. Kíváncsian mozogni kezdtem apu farkán, a legjobb pozíciót keresve, de ő már megragadta a csípőmet és irányította a mozgásomat. Gyorsabb tempót diktált mint azt szerettem volna de hagytam, tudtam hogy az előző játék után már úgysem bírja sokáig. Fantasztikus érzés volt, melleim ugráltak, hegyes kis mellbimbóim a levegőt döfködték. Apu behunyt szemmel nyögött, egyre hangosabban, majd hírtelen még erősebben megragadta a csípőmet és teljes erejéből a leszorította. Sóhajtott egy hatalmasat, elélvezett. Picit még mozogtam a dákóján, annyira izgalmas volt ez az új érzés és mikor leszálltam, akkor pillantottam meg a kis fehér patakot, ami lefelé csordogált a combomon. Kíváncsi voltam milyen lehet apu íze, odanyúltam és az ujjamra vettem egy kicsit, majd a számba dugtam, ízlelgettem. Apu mosolyogva figyelt.
-Ízlik?
-Ühümm... Fincsi.
Egymás mellé heveredtünk és újra átkaroltuk egymást. Fejemet a mellkasára fektettem, behunytam a szememet és a szívverését hallgattam.
-Szeretlek, apu!
-Én is téged, kicsim! Nagyon.
-Csinálunk majd még ilyet?
-Amikor csak akarod édesem! Végülis te már nem vagy gyerek... Ahogy lassan már a húgod sem!

2009. július 19., vasárnap

Gabi, az amerikai nagynéni

Ez a történet 16 éves koromban történt. Éppen az angol nyelvvizsgát akartam letenni, tanárért nem is kellett messzire mennem, a nagynéném, Gabi kinn élt Amerikában öt évig. A nagynéném nagyon szép volt, szép arca volt, hosszú fekete haja és csodálatos idomokkal áldotta meg az ég. Szerettem hozzá járni, egy baj volt vele, hogy messze lakott, kinn a külvárosban, ahová egy busz jár, de az is annyira ritkán, hogy ha valaki lekéste, akkor ott állhatott egy órát. Nagyon jól tanított, jókat nevettünk közben, de azon a napon más is történt.
Iszonyúan esett a hó, már másfél óra késésben voltam, jobb lett volna inkább gyalog menni, akkor is előbb értem volna oda, de már közelebb voltam hozzá, mint ha haza mennék. Végülis majdnem két és fél órát késtem, mire odaértem. A kutya kinn ugrált a hóban, először meg sem ismert, de utána odajött hozzám. Nem sokat gondolkoztam, becsöngettem.
- Egy pillanat - szólt bentről a hang, majd mikor kinyitotta az ajtót nagyon meglepődött - Krisztián? Azt hittem ma nem jössz, úgy esik a hó, gondoltam, hogy nem érnél ide, de hát még is.
- Úgy látszik inkább haza nem megyek - jegyeztem meg viccesen
- Na jó gyere be, majd itt megbeszéljük
Bementem, levettem a kabátomat, letettem a táskámat, ő addig bement. Eléggé ismertem a járást, bementem és leültem a nappaliban.
- Addig hívd fel anyádat, szerintem ma nem mész haza - jött a fürdőszobából a hang
- OK, hívom.
A telefont két perc alatt lerendeztem, anyu persze simán megengedte, hiszen nem ismeretlennél vagyok, hanem a testvérénél. Mikor lettem a telefont Betti akkor jött ki, mikor megfordultam éppen akkor kötötte össze magán a köntöst.
- Gondolom ma már nem angolozunk.
- Hát így hét óra felé, pláne még péntek is van, de úgy is itt vagyok holnap is, ráérünk, nem?
- De, de akkor menj, fürödj meg, azzal is felmelegszel. Gondolom nincs ruhád.
- Hát nem készültem ittalvásra.
Körbenéztünk a ruhák között. Nem sok férfiruha volt, de ami volt az se az én méretem.
- Hát akkor vagy meztelenül alszol, vagy ebben, amiben most vagy.
- Hát a meztelenkedést elvetném, marad az alsógatya.
- Jó akkor menj, fürödj meg, addig csinálok valami kaját. Törölköző ott van a fenti szekrényben, tudod.
Nem szóltam egy szót sem, elmentem a fürdőszobába és bezártam magam mögött az ajtót. Szép nagy volt a fürdő, volt tusoló is, meg egy óriási kád. Én inkább a tusolást választottam, gyorsan levetkőztem és bementem a meleg víz alá. Áztattam magam vagy egy öt percet, utána megmosakodtam és kijöttem. Mivel tél volt inkább a pólót is visszavettem, utána kimentem a konyhába, ő már ott vágta a kenyeret, meg a felvágottakat
- Gyere enni, ennyi elég lesz - mutatott az asztalon lévő kupac felvágottra
- Bőven, most már gyere te is enni - mondtam és leültem az asztalhoz. Evés közben elbeszélgettünk, főleg mindenféle szokásos a család hogy van, meg hogy megy a tanulás volt a téma. A vacsora befejezése után én elpakoltam mindent, ő meg elmosogatott, majd bementünk a szobába tévézni az ágyról, de inkább csak beszélgettünk. Ekkor tűnt fel igazán, hogy talán épp fürödni készült, mert hogy egy szál köntösben volt, néha-néha le-lecsúszott keresztbetett lábáról a köntös és akkor lehetett látni, hogy nincs rajta bugyi, és mivel eléggé ki volt nyitva fölül - épp, hogy nem láttam be - melltartó sem lehetett rajta. Egyre jobban kezdett ez idegesíteni, hiszen hiába a nagynéném, akkor is szép, bár még meztelenül nem láttam. Ezen gondolatok egyre jobban elvonták gondolataimat és néha azt sem tudtam mit kérdezett.
- Figyelsz te rám egyáltalán?
- Ja, bocs persze, csak egy kicsit fáradt vagyok.
- Le akarsz feküdni?
- Nem megvárlak.
- Akkor elmegyek fürödni - ezzel fel is állt és elment. Én addig a tv-t néztem, majd egy negyed óra múlva kiszólt:
- Krisztián, gyere már ide egy pillanatra - szólt ki, én kopogtam majd óvatosan benyitottam - kinnhagytam a törölközőmet, hozd más ide légyszi, ott van az ágyamon.
- Ok, persze - mondtam, majd oda is vittem. Ő fölállt a kádból, egyáltalán nem zavartatta magát, és elvette a törölközőjét. Először az arcát törölte meg, és meg önkénytelenül is a puncijára néztem. Teljesen le volt borotválva, és egy furcsa figura tetoválva rá. Odalenn rögtön éreztem, hogy most nem családtagként tekintek arra a nőre, aki ott állt előttem. Mielőtt lebuktam volna inkább kimentem és visszaültem a helyemre. Ő is kinn volt öt perc múlva. Egy fehér, áttetsző hálóing volt rajta, ebből láttam, most volt rajta bugyi.
- Én már mostam fogat, menj te is, az ágyban várlak.
Teljesen másként értelmeztem ezt a mondatot az előbbi kis fellángolásom után, de inkább engedelmeskedtem és elmentem fogat mosni, utána rögtön mentem lefeküdni
- Hát te mit veszel be? - kérdeztem nagynénémtől látván az egyik kezében egy pohár víz, a másikban meg bogyók.
- Eléggé rosszul alszom mostanában, de ez nem erős altató, inkább csak könnyít - azzal bevette őket és ivott rá egy-két kortyot - Ja, igen, majdnem elfelejtettem. Ha nem zavar egy takaró alatt alszunk, mert nem találtam másikat.
- Nem probléma - mondtam és be is huppantam a takaró alá.
Két-három percig még fészkelődtünk az ágyban, majd észre sem vettem, de Gabi már el is aludt. Ezek szerint még sem lehetett olyan gyenge az az altató. Bökdöstem egy kicsit, rázogattam, hozzászóltam de meg se moccant, még csak máshogy se vette a levegőt. Egy kicsit felbátorodtam. Kikeltem az ágyból, és kitakartam Gabit is. Megcsikiztem a talpát, de még mindig semmi. Akkor eszembe jutott az amit nem nagyon csinálnék meg egy lánnyal, de most igen. Letérdeltem az ágy mellé és egy kicsit megnyaltam a talpát, aztán fölnéztem rá. Megint semmi. Bekaptam a nagylábujját, és azt nyalogattam a számban, majd felnéztem, és végleg meggyőződtem róla, hogy akármit csinálok, nem fog felébredni. Szétterpesztettem a lábait, és közé térdeltem. A bugyija még mindig fenn volt. Nem törődtem az óvatossággal, ahogy tudtam, leszedtem róla, majd visszamásztam a lábai közé. Felhajtottam a hálóingjét és újra elém tárult az a punci, amit sohasem kaphatnék meg normális körülmények között. Egy kicsit elbizonytalanodtam, de ágaskodó férfiasságom mást akart. Hirtelen kirázott a hideg, az ujjaim végei hidegek lettek. Hozzáértem a puncijához. A kezemhez képest forró volt, már csak az érintése is. Jobban szétterpesztettem a lábait, ettől szétnyílt a számomra oly elérhetetlen lyuk. Újra megtorpantam, megint eszembe jutott, hogy még is csak családtag, de hát nem volt mit tennem. Behajoltam a lábai közé, adtam egy puszit a lyukára, majd két kézzel széthúztam a punciját, és egy aprót belenyaltam, de onnan már nem volt visszaút. Minél hosszabban nyaltam és ízleltem a punciját annál jobban elém tárult a csiklója. Egyre vadabbul nyaltam fel-le és körbe-körbe, mind jobban egyre beljebb. Mikor már nem elégedtem meg a lyuk nyalogatásával, bekaptam a csiklóját, és szívogatni kezdtem. A számban játszottam vele, majd hogy le nem nyeltem. Csodálatos élmény kerített hatalmába. Egyre jobban szívogattam, nyalogattam a számban, ráfogtam a szájammal és kihúztam, majd elengedtem. Majd vissza a puncijára de most már bedugtam egy ujjamat. Próbáltam egyre beljebb jutni, miközben az ujjam fölötti részt próbáltam minél jobban a nyelvemmel izgatni. Betettem még egy ujjam és már dugni kezdtem. Annyira vadult járt ki-be az ujjam, hogy nem tudtam már nyalni a rángástól. Önkénytelenül is fölnyúltam és megmarkoltam a mellét a ruhán keresztül. Egy pillanatra abbahagytam az ujjal való baszást és kigomboltam fönt a ruháját. Elég mélyre lehetett gombolni, így ki tudtam tenni az egyik mellét. Már a mellén is láttam, hogy mennyire felizgult. Ráfeküdtem a nagynénémre, egyik kezem a punciján mozgott ide-oda, körkörösen, a másik a ruha alatti mellbimbóját csipkedte, a szájam meg rajta a kint lévő mellén. Újra baszni kezdtem két ujjal, a számmal meg szoptam, szívogattam a mellét. Mikor egyszer megint "betévedt" a kezem akkor élvezett el először hiába is fogtam a kezemmel végigcsorgott le az ágyra a kéjnedve. Szedtem a kezemmel és a mellére kentem, majd azt lenyaltam. Ezt nem bírtam többször megismételni. Odamásztam a puncijához, és újra nyalni kezdtem. Megint széthúztam a punciját, ezzel ki is jött még egy kis nedv, amit le is nyaltam. Már a feneke is úszott a saját nedvében, nem beszélve az ágyról, de mindez most nem érdekelt. Körkörös mozgást végezve a nyelvemmel benn a finom puncijába éreztem, hamarosan újra eljut a csúcsra. Megint betévedt két ujjam, de benthagytam, ezzel tágítva a lyukát. Próbáltam minél mélyebbre nyalni de hirtelen, éreztem. Előtört belőle a kielégültség. Először fel sem eszméltem, szinte leköpött a kiáramló kéj. Sok kifolyt, megint végig a fenekén majd le az ágyra ami így sem volt tiszta. De többet nem pocsékoltam el. Amennyire tudtam kinyitottam a számat és megpróbáltam minél többet kikanalazni a nyelvemmel és ezeket mind le is nyelni. Aztán már nem tudtam többet kiszedni. A számmal kielégítettem, de én még mindig kielégítetlen maradtam. Hirtelen felindulásból felhúztam a térdeit, a farkamat elővettem az alsógatyám nyílásán. Éreztem, hogy már nekem sem hiányzik sok, de egy gyors mozdulattal betoltam. Abban a pillanatban el tudtam volna élvezni, de próbáltam visszatartani. Kihúztam, majd újra be. Még kétszer, vagy háromszor megismételtem, de akkor már nem bírtam tovább. Épp mikor beraktam, akkor nyomtam belé azt, ami eddig úgy kikívánkozott. Még kétszer tudtam egy kicsit nyomni, amitől újabb adag jött ki. Ekkor feleszméltem.
- Úristen, mit tettem - suttogtam megdöbbenve még mindig szerszámommal a nagynénémben.
Gyorsan kihúztam, majd lenéztem. A félhomályban láttam, hogy egy kicsit kifolyik a gecim a puncijából. A térdei lecsúsztak az ágyon. Valahogy el akartam tüntetni a nyomokat. Végighúztam punciján a kezem, hogy most már ne a takaróra folyjék. Lemásztam az ágyról, és megkerestem a bugyiját. Kis küszködéssel de feladtam rá, miután még egyszer kiszedtem a kettőnk összekeveredett nedvét, hogy ne nagyon legyen olyan a bugyija. Fölkeltem és kimentem a fürdőszobába. Megmostam kielégített férfiasságomat, miközben végig arra gondoltam, hogy most ezek után mit tegyek. Egy nagyon nagy bűnt követtem el. Aztán arra gondoltam, ha ez kiderül, mit szól a családom. Innen nincs visszaút. Most már megtettem. Próbáltam nem őrölni magam. Megmosakodtam, visszatérvén begomboltam Gabi pizsamáját, aztán lefeküdtem és betakartam kettőnket, majd rövid időn belül elnyomott az álom.